Προς το περιεχόμενο

Ακουστικά 5.1

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τσεκαρε και αυτα

http://www.skroutz.gr/c/502/pc-headphones.html?keyphrase=roccat+kave

αφου σε ενδιαφερει το 5.1.

τα g35 κανουν προσομοιωση 7.1 ηχου αν και κατα τα αλλα ειναι πολυ ποιοτικα.

επειδη τυχαινει να τα εχω και τα δυο θα σου ελεγα να παρεις τα roccat ως πιο φθηνα .

Δημοσ.

οπως επισης και τα roccat kave.με εξαιρετικο σχεδιασμο, 3 ηχεια στο ακουστικο και πολλαπλες συνδεσεις.

με προλαβες kingnick :-) .

τα roccat εχουν "πραγματικο 5.1 ηχο"απ'οτι λενε βεβαια

Δημοσ.

Δεν αξίζει να πάρεις "5.1" ακουστικά. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως δεν υπήρχε-υπάρχει το "ψηφιακά" ακουστικά. Πατέντες με επεξεργασία σήματος κάνουνε, για να ακούς ένα "ψευδό" (ή και όχι) surround ήχο. 5.1 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όμως. Αφενός δεν υπάρχει το .1 και αφετέρου δεν έχεις 5 ηχεία.

Θα δώσεις 100 Ε για κάτι το οποίο είναι κάτι άλλο από αυτό που λέει και, που σε περιπτώσεις που σε απασχολεί να ακούς τι είναι ο ήχος και όχι απλά να ακούς ένα "μπαμ" από κάπου γύρω σου, είναι τίγκα στις παραμορφώσεις.

Βέβαια, εάν έχεις ταχθεί να τα πάρεις γιατί σου έχει καρφωθεί ότι είναι "καλά"... τότε δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Δημοσ.

Τελικά είναι τόσο ακριβά ε? Δεν έχω ταχθεί για τίποτα απλά έλεγα αν είναι φθηνά μήπως αγόραζα κάποιο.

Είναι όντως virtual 5.1 ή έχει παραπάνω από ένα ηχείο σε κάθε αυτί?

Δημοσ.

τα roccat εχουν τρια ηχεια σε καθε αυτι και δονηση για τα μπασα.

μεχρι ποσα χρηματα διαθετεις? και τα θες πιο πολυ για παιχνιδια και ταινιες ή για μουσικη?

Δημοσ.

Τα ακουστικά αυτά μπορεί να μην συγκρίνονται με ένα κανονικό 5.1 σύστημα ηχείων,αλλά και για πέταμα δεν τα λες.Τα καλά έχουν πολλά ηχεία μέσα στα ακουστικά και δική τους ενσωματωμένη κάρτα ήχου ικανοποιητικών επιδόσεων.Εχουν μία αξιοπρεπή ποιότητα ήχου και έναν αξιοπρεπή διαχωρισμό ήχου. Μονόδρομος αν δεν έχεις χώρο για ηχεία ή δεν θέλεις να ενοχλείς τους γύρω. Εχω κάνει ένα review εδώ στο insomnia για τα zalman 5.1 που έχω,αλλά αν έπαιρνα τώρα, θα αγόραζα τα πανάκριβα logitech,τα αξίζουν τα λεφτά τους.

Δημοσ.

Βασικά απλά ήθελα να δω τι παίζει με αυτά γιατί τα είχα δει σε κάποιο site πριν κανα 2 χρόνια και επειδή το δωμάτιο δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο αλλά πιστεύω ότι μπορεί και να μπαίνει ένα σύστημα 5.1 (πόσο περίπου τετραγωνικά θέλει τουλάχιστον ένα 5.1?). Βασικά για ταινίες το βράδυ καθώς κοιμάτε η μητέρα μου αλλά γιατί όχι και για παιχνίδια. Από λεφτά επειδή δεν το έχω σκεφτεί σοβαρά δεν ξέρω αλλά αν αξίζει περισσότερο να πάρω με λίγα παραπάνω ένα 5.1 τότε θα το σκεφτώ και αυτό. Τώρα έχω ένα 2.1 της logitech.

Δημοσ.

Φίλε μου, υπάρχουν πολλές υλοποιήσεις αρκεί να το ψάξεις. Εγώ είμαι κάτοχος 1 χρόνο τώρα των

http://www.sharkoon.com/?q=en/content/x-tatic-analog , είμαι ευχαριστημένος για την απόδοση και την ποιότητα τους.

Εδώ μπορείς να δεις ένα review http://www.overclockersclub.com/reviews/sharkoonxtaticdigital/ .Αν και αυτά είναι τα digital,

τα οποία δεν έχουν καμιά διαφορά με τα analog εκτός του οτι συνοδεύονται απο έναν μικτη για xbox και ps!!!

Εδώ μπορείς να τα βρεις σε αρκετά καλή τιμή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23510&cat=72 :)

Δημοσ.

Όπως είπαμε, ακόμη και ένα φτηνό σύστημα 5.1 κάνει καλύτερο διαχωρισμό του ήχου, για τον λόγο ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στα ηχεία. Δεν μπορείς να περιμένεις από 3 ηχειάκια στριμωγμένα μέσα σε ένα ακουστικό να μπορούν να δώσουν την ίδια αίσθηση. Κάνουν πάντως καλή δουλειά και η ποιότητα ήχου είναι πάρα πολύ καλή, καλύτερη από τα φτηνά 5.1 που λέω πιο πάνω.

Αν βάλεις ηχεία 5.1 στο σπίτι, δεν υπάρχει περίπτωση να τα χρησιμοποιήσεις παντού και πάντα. Θα τα κρεμάσεις στους τοίχους, ωραία. Αν θέλεις λοιπόν να παίξεις ή να δεις ταινία το βράδυ, πώς θα το κάνεις, χωρίς να ενοχλήσεις τους γύρω; Αναγκαστικά θα χρειαστείς ακουστικά ούτως ή άλλως. Για εμένα λοιπόν παίρνεις ένα ποιοτικό headset 5.1 για τα γούστα και για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις έχεις τα κανονικά ηχεία.

Δημοσ.

Όπως είπαμε, ακόμη και ένα φτηνό σύστημα 5.1 κάνει καλύτερο διαχωρισμό του ήχου, για τον λόγο ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στα ηχεία. Δεν μπορείς να περιμένεις από 3 ηχειάκια στριμωγμένα μέσα σε ένα ακουστικό να μπορούν να δώσουν την ίδια αίσθηση. Κάνουν πάντως καλή δουλειά και η ποιότητα ήχου είναι πάρα πολύ καλή, καλύτερη από τα φτηνά 5.1 που λέω πιο πάνω.

Αν βάλεις ηχεία 5.1 στο σπίτι, δεν υπάρχει περίπτωση να τα χρησιμοποιήσεις παντού και πάντα. Θα τα κρεμάσεις στους τοίχους, ωραία. Αν θέλεις λοιπόν να παίξεις ή να δεις ταινία το βράδυ, πώς θα το κάνεις, χωρίς να ενοχλήσεις τους γύρω; Αναγκαστικά θα χρειαστείς ακουστικά ούτως ή άλλως. Για εμένα λοιπόν παίρνεις ένα ποιοτικό headset 5.1 για τα γούστα και για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις έχεις τα κανονικά ηχεία.

Όπως το θέτεις δεν έχεις άδικο για τα ακουστικά.

Τα x-tactic λένε ότι έχουν 4 ηχεία μέσα. Πάντως τα roccat kave φαίνονται πολύ καλά

Δημοσ.

Την περίοδο που έψαχνα για να δω τελικά τι θα πάρω ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα 2!!!!

Απλά τα roccat μου φάνηκαν λίγο 'κουμουτσες' και τελικά πήρα τα x-tatic.

Κοίταξε και λίγο στο youtube υπάρχουν αρκετά video....

Δημοσ.

να φανταστω οτι μιλαμε για ταινιες mkv με dolby h dts..(δηλαδη με 5.1 καναλια)

κατα τη γνωμη μου κινησου ή για τα rοccat ή για τα sharkoon που προτεινει ο φιλος απο πανω.

Σιγουρα θα τα ευχαριστηθεις.

και εγω ημουν αναμεσα σε αυτα τα δυο αλλα πηγα απο την αναποδη μερια. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...