Andreas2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Θυμάμαι όταν σπoύδαζα,έγινε κάτι και πέρασα καταστάσεις.Πήγα μια μέρα μεσάνυχτα,έγραψα πράματα στους τοίχους,έσπασα το παράθυρο αλλά το φοβερό ήτσν ότι έγραψα ότι αν δεν τα δουν θα έρθω με το Καλάσνικοβ που πάω έφεδρος,δεν το εννοούσα ομώς.Ευτυχώς το είπα όταν ήρθα σπίτι και πήγε ο πατέρας μου και το έσβησε,μπορούσε και να μην το έλεγα, πόσο θα έμπλεκα.
Andreas2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Κύπρο,τεθωρακισμένα,ΑΚ-74Μ,Κόρνο σε μια μονάδα.
dermitzos Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μόνο σε μένα φαίνονται ασυναρτησίες όλα τα λεγόμενα του Andreas2; ΌΛΑ ΟΜΩΣ!
gatokoritso Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 τι λετε ρε αδελφια??βαλτε και υποτιτλους για τον απλο λαο..
nicoc89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Όταν ήμουν στα 14 με 15 έβγαζα τρελα νεύρα (πάντα για σοβαρό λόγο) και μια μέρα τράβηξα μπουνια στην πόρτα του δωματίου μου και άνοιξα τρυπα και ξαφνικά μου έφυγαν τα νεύρα και ένιωθα μ@...ας γιατί δεν δούλευα και θα έπρεπε να πληρώσουν οι δικοί μου να την φτιάξουν. Από τότε έσπασα πολλά πράγματα πάνω στα νεύρα αλλα βρήκα μετά από καιρό τρόπο να τα κοντρολάρω και να μην αναγκάσω ξανά την μάνα μου να πληρώνει για τις μαλακίες μου. Και ένα άλλο ήταν ότι από λίγο μικρότερος είχα μια συμπεριφορά άστα να πάνε (αν είχα μπροστά μου τον τότε εαυτό μου θα τον πλάκωνα στο ξύλο) και δημιουργούσα κάθε λογής προβλήματα στους δικούς μου με αποτέλεσμα εκτος από τα καθημερινά προβλήματα τους να πρέπει να ανέχονται και το γιο τους που τους τα έκανε τσουρέκια καθημερινά. 1. Ευτυχώς ήταν της ηλικίας 2. Ελπίζω αυτό που μου είπε τότε η μάνα μου ότι θα μου κάνουν τα ίδια τα παιδιά μου και θα καταλάβω πως είναι να μην γίνει ποτε γιατί από την μια θα μου έρχεται να τα πλακώσω στις σφαλιάρες από την άλλη έχω κάνει τα ίδια και δεν με παίρνει. 3. Κοίτα να δεις έχω φτάσει σε άλλο επίπεδο παραδέχομαι τα λάθη μου. :lol: :lol: Έχω κάνει πολύ χειρότερες μαλακίες από αυτά που ανέφερα αλλα δεν θέλω να φάω κράξιμο και πέτρες από τους συνφορουμιστες. :lol:
Andreas2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Συνέβησαν διάφορα εκεί που σπούδασα και με επηρεάσαν. Τσαντίστηκα,πήγα νυχτά,έγραψα διάφορα στους τοίχους και έσπασα το τζάμι της πόρτας.Ένα από αυτά που έγραψα ήταν απειλή ότι θε έρθω με το Καλάσνικοβ,αν και το έγραψα απλώς για να με πάρουν στα σοβαρά ,όχι ότι θα έρχομουν,που πάω έφεδρος.Ευτυχώς το είπα σπίτι μου,μπορούσε και να μην το έλεγα,πήγε ο πατέρας μου και το έσβυσε πριν το δουν,θα έμπλεκα άσχημα,δεν θα πήγαινα μέσα και 5 χρόνια;
kage Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Συνέβησαν διάφορα εκεί που σπούδασα και με επηρεάσαν. Τσαντίστηκα,πήγα νυχτά,έγραψα διάφορα στους τοίχους και έσπασα το τζάμι της πόρτας.Ένα από αυτά που έγραψα ήταν απειλή ότι θε έρθω με το Καλάσνικοβ,αν και το έγραψα απλώς για να με πάρουν στα σοβαρά ,όχι ότι θα έρχομουν,που πάω έφεδρος.Ευτυχώς το είπα σπίτι μου,μπορούσε και να μην το έλεγα,πήγε ο πατέρας μου και το έσβυσε πριν το δουν,θα έμπλεκα άσχημα,δεν θα πήγαινα μέσα και 5 χρόνια; γιατι εγραφες το ονομα σου ή το κανες με το που τσακωθηκες στην σχολη? εχουν γινει χειροτερα πραγματα σε σχολες απο απλα συνθηματα σε τοιχους.
Dropsreef Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Χθές ήταν ηλιόλουστη ημέρα. Πήρα ομπρέλα μαζί μου. Το μεσημέρι έφαγα παστίτσιο. Η φίλη μου η Μαρία,ωραίο το μακαρόνι αλλα η μπεσαμέλ δεν είχε δέσει,με κέρδισε 3-0 η άτιμη στο τάβλι.Αργά τα ξημερώματα στις 8 το απόγευμα χτήπησε το τηλέφωνο και ανοίγοντας την πόρτα τι είδα?Μ16Α2 είχα στο στρατό καλά ήταν έκανα αρκετούς φίλους και είμαι πλεον πτυχιούχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.