Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με πλήγωσε ο φίλος. Ενώ έχω δηλώσει αναφανδόν και πολλάκις ότι ο βασιλιάς είναι Βασιλιάς, κατάφερα να κάνω κάποιον να μη θέλει να διαβάσει βιβλίο του -και ειδικά το Αυτό που είναι από τα καλύτερά του. ΟΚ, πάω να αυτομαστιγωθώ κι επιστρέφω :cry:

Δημοσ.

Η αυπνία αν σου αρέσουν τα happy end. :devil:

Xωρίς πλάκα η Αυπνία είναι πάρα πολύ ωραίο βιβλίο και παρόλο που πλέον δεν μου αρέσει καθόλου ο Κινγκ, την Αυπνία την διαβαζω ξανά άνετα. (Και μετά την Αυπνία, το Κοράκι που στο τέλος...)

E δεν θελω τετοια :P παραλιγο να μην το διαβασω το μηνυμα σου , για το κορακι το σκεφτομουνα και εγω θα κοιταξψ γενικα τι εχει απο κινγκ απο οτι βλεπω παιζουν παρα πολλα βιβλια.

Με πλήγωσε ο φίλος. Ενώ έχω δηλώσει αναφανδόν και πολλάκις ότι ο βασιλιάς είναι Βασιλιάς, κατάφερα να κάνω κάποιον να μη θέλει να διαβάσει βιβλίο του -και ειδικά το Αυτό που είναι από τα καλύτερά του. ΟΚ, πάω να αυτομαστιγωθώ κι επιστρέφω :cry:

Ε κλαιν μην αυτομαστιγωνεσαι κιολας :P αλλα ρε φιλε μην σχολιαζεις το τελος ειναι σαν να μου λες το ιδιο για μια ταινια , τωρα πιστευω πως αν το αρχισω ολο θα σκεφτομαι τι μαλακια θα διαβασω στο finale και θα με ξενερωσει ..

p.s. ισως καποτε το ξεχασω αυτο για το τελος και να το διαβασω

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να χαθώ σε ένα post apocalypse περιβάλλον στύλ Fallout (ήμουν λάτρης απο τα πρώτα κιόλας Fallout) γιατι με εξίταρε ή όλη ατμόσφαιρα.

Οπότε θέλω να μου προτίνεται καλα βιβλιαράκια πάνω σε αυτήν την φιλοσοφία.

Υ.Γ. Δεν θα ήθελα να παχτούν καθόλου εξωγίηνοι.

Ευχαριστώ και αναμένω

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να χαθώ σε ένα post apocalypse περιβάλλον στύλ Fallout (ήμουν λάτρης απο τα πρώτα κιόλας Fallout) γιατι με εξίταρε ή όλη ατμόσφαιρα.

Οπότε θέλω να μου προτίνεται καλα βιβλιαράκια πάνω σε αυτήν την φιλοσοφία.

Υ.Γ. Δεν θα ήθελα να παχτούν καθόλου εξωγίηνοι.

Ευχαριστώ και αναμένω

Metro 2033.

Μοιάζει πολύ στο Fallout με έντονα τα στοιχεία τρόμου.Προσωπικά με άρεσε πολύ.

I am Legend.

Post apocalyptic με δράκουλες.Μικρό σχετικά βιβλίο,αλλά έχει ωραία δράση και αναπάντεχο τέλος.Η ταινία ήταν μάπα.

World war z.

Post apocalyptic με ζόμπια. Ωραίος ρυθμός,πολλά λάθη στο research για τις μάχες και τα όπλα.Πολλά κλισέ.Διαβάζεται εύκολα γιατί είναι σαν βιπερ.

Α Canticle for Leibowitz.

Δεν είναι το τυπικό post apocalyptic dystopian βιβλίο,αλλά θεωρείται(και από εμένα)ένα εξαιρετικό βιβλίο.Εάν γουστάρεις δράση δεν θα σου αρέσει γιατί είναι περισσότερο ένα βιβλίο που θέτει ερωτήματα για την επιστήμη,την θρησκεία και την υφή της ανθρώπινης ύπαρξης.

Hunger Games.

Εάν είσαι κάτω των 18 μπορεί να σε αρέσει και αυτή η σειρά.Εάν είσαι άνω των 18 άστο καλύτερα.

Δημοσ.

Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το "Δίψα για Αίμα" του Simon Clark.

Blood Crazy στα ξένα.

Από τα βιβλία που ρούφηξα μονομιάς πριν από αρκετά χρόνια, βέβαια. Με την ευκαιρία, θα το ψάξω να το ξαναδιαβάσω, thanx!

906024.jpg

Δημοσ.

[ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ]

Ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποιο βιβλιοπωλείο/σάιτ/ξέρωγώτι που να πουλάει μεταχειρισμένα

πανεπιστημιακά συγγράματα; (στα ελληνικά πάντα) Γιατί δεν αντέχονται τέτοιες τιμές !!!

[/ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ]

.

Δημοσ.

Δεν μου κάνει για offtopic... Φίλε μου τώρα στην κρίση που είμαστε όλο και κάποιον θα βρείς στην αντίστοιχη σχολή. Κόλλησε αγγελίες που να ζητάς συγκεκριμένα βιβλία που θες σε γραμματεία και σε καμια αίθουσα και όλο και κάποιος θα σε πάρει.

Απο το αιαρινό που θα κόψουν και τα δωρεάν συγγράματα, το μεταχειρισμένο θα πέσει βροχή.

Εγω βέβαια τα δικά μου δεν τα πουλάω με τίποτα. Αυτά τα βιβλία τουλάχιστον στον τομέα μου σου χρειάζονται για πάντα... Αλλα στην ανάγκη ποτέ δεν ξέρει.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας!

Μήπως υπάρχει κάποιος εδώ που έχει διαβάσει το «Ο Άτλας επαναστάτησε»("Atlas shrugged" τίτλος πρωτότυπου)?

Επίσης Rottenlungs αν βρεις κανένα καλό βιβλίο για τον IRA πες και σε μας γιατί με ενδιαφέρει και εμένα!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Διάβασα τον "Άτλαντα" το καλοκαίρι και πραγματικά έπαθα πλάκα. Κατ' αρχήν ετοιμάσου για 3 τόμους με 600 σελίδες ο καθένας. Η γραφή είναι αρκετά περιγραφική και ίσως σε κουράσει, αλλά τα νοήματα που περνάει θα σε αποζημιώσουν. Αν θες να έχεις μια εικόνα για το βιβλίο, δες την ταινία που βγήκε πέρσι,βασισμένη στον 1ο τόμο. Φέτος βγαίνει και η 2η.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια διαβασα προσφατα 2 βιβλια του Stephen KIng το Σακο με κοκκαλα και τη Λαμψη . Εκει που ειχα για αρκετο καιρο σταματησει να διαβαζω βιβλια μου κινησαν το ενδιαφερον και παλι. Και τα 2 ηταν ωραια με ξεκουραστο (πλην ελαχιστων σημειων) διαβασμα αλλα η Λαμψη ηταν ανωτερη. Θα ηθελα αν μπορει καποιος να μ προτεινει καποιο αλλο βιβλιο του King αλλα σας παρακαλω χωρις να σχολιασει το τελος του . Εχω και το Αυτο αλλα δυστυχως λογω καποιων σχολιων του yannis27gr δεν ψηνομαι να το διαβασω... Σας παρακαλω δεχτες προτασεις ακομη και απο παρομοια βιβλια χωρις απαραιτητα ναναι κινγκ αλλα ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην σχολιαζεται το τελος. Ευχαριστω :-) .

" Οι Νυχτερίτες " μου άρεσε. Επίσης έχει βγεί στα Αγγλικά προς το παρόν το " 11.22.63." για το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Όπου ναναι θα βγεί και στα Ελληνικά.

Παρεπιπτόντως για το " Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρί " για το οποίο διάβασα ότι γίνεται ντόρος έχει κανένας άποψη ;

Ἀσχετο από King, μου άρεσε επίσης και το

http://fridge.gr/boo...os-dan-simmons/

Διαβάστε και αυτό, δωρεάν, αξίζει

http://pot.home.xs4all.nl/scifi/byhisbootstraps.pdf

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ.

DUNE Βιβλίο 7: Οι κυνηγοί του Dune - DONE! Πολύ καλή συνέχεια.

Είχα μια ανησυχία για τον τρόπο γραφής των δύο συνεχιστών της ιστορίας, αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν. Η υπόθεση εξελίσσεται πολύ καλά, χωρίς κοιλιές και το τέλος δεν είναι όσο cliffhanging το περίμενα - το οποίο για μένα είναι θετικό στοιχείο. Μου έδωσε σε μεγάλο βαθμό την αίσθηση της "ολοκλήρωσης", δίνοντας απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, χωρίς όμως να αφήνει υπόνοιες για το οριστικό τέλος, το οποίο έρχεται με το επόμενο βιβλίο. Αναμένεται...

Δημοσ.

Τελικά, η αναμονή ήταν πιο σύντομη από ότι περίμενα! Σήμερα με ειδοποίησαν από το βιβλιοπωλείο ότι έφεραν και το 8ο βιβλίο και το "τσίμπησα"!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...