paschalia Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Σε λιγο καιρο θα γινει η εκθεση βιβλιου στην Αρεοπαγιτου* . Επ'αυτης της ευκαιριας λοιπον , για ριχτε τις δικες σας προτασεις για το τι αξιζει κ το τι διαβαζετε αυτον τον καιρο . * Ξερει κανεις την ακριβη ημερομηνια ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 29η ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ στη ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ 12 έως 28 Μαΐου 2006 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Γκρασιας Εξαρχεια Σιτυ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Απολινερ:11000 βέργες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clarice Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Τι ωραιο τοπικ! Ηθελα πολυ να δημιουγηθει κατι τετοιο! Μπραβο βρε πασχαλια! Για να προτεινω εγω κατι οτιδηποτε του Ερμαν Εσσε. (Αφηνοντας για το τελος το λυκο της στεπας) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Κλαρις κ γιατι βρε συ δεν το εκανες εσυ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Αυτο που διαβαζω τωρα To kill a Mockingbird by Harper Lee 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 The catcher in the Ryce by J.D.Salinger 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 τα 2 τελευταία που διάβασα και μου άρεσαν πολύ harold pinter ''the birthday party'' (θέατρο) kafka ''the metamorhosis'' (εκτενής νουβέλα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 κΑΦΚΑ "Η Δικη" 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sniper_206 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Εγώ παιδιά Νταν Μπράουν διαβάζω αυτό τον καιρό και άρχισα πιο πολύ για περιέργεια... Έλεγε όλος ο κόσμος τόσο καιρό για τον Κώδικα και μετά που κόπασε ο θόρυβος (για το βιβλίο, όχι την ταινία) διάβασα διαδοχικά το ιλουμινάτι και τον κώδικα. Αυτό τον καιρό διαβάζω το Ψηφιακό Οχυρό γιατί μου άρεσαν τα άλλα 2 και είπα να συνεχίσω! (δεν ξέρω για σας, όσοι τα έχετε διαβάσει, αλλά εμένα μου άρεσε περισσότερο το ιλουμινάτι από τον κώδικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silencer51 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Τα βιβλία που πρέπει (κατ' εμέ) να έχει διαβάσει κάποιος μέχρι τα 25: 1) Ο Ξένος του Αλμπέρ Καμύ (και τα υπόλοιπα της τριλογίας, Η Πανούκλα και Η Πτώση) 2) On The Road του Τζάκ Κέρουακ 3) Junky του Γουίλιαμ Μπάροουζ 4) Η Μεταμόρφωση του Κάφκα 5) Ο Παίκτης του Ντοστογιέφσκι 6) Catcher In The Rye του Σάλινγκερ 7) Catch 22 του Τζόζεφ Χέλλερ 8) Ο Μικρός Πρίγκηπας του Saint-Exupéry 9) Τάδε Έφη Ζαρατούστρα του Φρίντριχ Νίτσε 10) 1984 του Τζόρτζ Όργουελ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Εκκρεμες του Φουκω πουθενα? Αν εννοεις ως "αρχικη βαση" να προσθεσω "Μομπυ Ντικ" του Μελβιλ,το "To Kill a Mockingbird" της Χαρπερ Λι(το ανεφερα και πιο πανω) ,τη "Φαρμα των Ζωων" του Οργουελ και φυσικα "Alice in Wonderland" και "Through the Looking Glass" του Καρολ(τρελη ψυχεδελεια,για πολλα ναρκωτικα) Μεγαλωνοντας τεσταρε ενα "Μαγικο Βουνο" του Μαν(αν το βασταει ο εγκεφαλος σου,το μοναδικο βιβλιο που τον 2ο τομο εκανα 2 χρονια να το διαβασω) και για κατι συντομο το συγκλονιστικο "Χρονικο ενος προαναγγελθεντος Θανατου" του Μαρκεζ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silencer51 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Απίστευτο το Μόμπυ Ντίκ, ειδικά στα Αγγλικά. Έχω ακούσει διάφορα για τον Μαν και σκοπεύω να διαβάσω το Μαγικό Βουνό σύντομα. Τον Ζαρατούστρα τον διάβαζα επι 2,5 χρόνια! Παίζουν και ποιητικές συλλογές στο θρεντ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akujin Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 απ'την λίστα σου έχω διαβάσει αυτά: 1) Ο Ξένος του Αλμπέρ Καμύ 4) Η Μεταμόρφωση του Κάφκα 5) Ο Παίκτης του Ντοστογιέφσκι 9) Τάδε Έφη Ζαρατούστρα του Φρίντριχ Νίτσε έχω άλλα 2 χρόνια, προλαβαίνω! άλλες 4 προτάσεις-must: James Joyce - Ulysses Miguel de Cervantes - Don Quixote Feodor Dostoevsky - The Brothers Karamazov Thomas Pynchon - Gravity's Rainbow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα