Προς το περιεχόμενο

Screen protectors iPhone 4

ThanosA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,εχω βαρεθει τις ζελατινες του iPhone μου γιατι αφηνουν συνεχεια δαχτυλιες και το τηλεφωνο ειναι συνεχεια χαλια...Υπαρχουν καποιες ζελατινες που να κρατανε το κινητο καθαρο και μη λοιπαρο???Και καποιο λινκ αν ειναι ευκολο!Ευχαριστω!

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν...

Όλα τα κινητά αφής θα λερώνονται αφού τα ακουμπάμε με τα δάχτυλα. Δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Το μόνο που σε σώζει είναι η ολεοφοβική επίστρωση που έχει το γυαλί του iPhone, κάτι που διευκολύνει στο καθάρισμα. Πάλι λερώνει, πάλι σκατά φαίνεται, απλά όταν περάσεις το πανί να καθαρίσεις φεύγουν όλα για πλάκα.

;)

Εγώ προσωπικά το iPhone 4 το έχω χωρίς ζελατίνα, τώρα άμα θέλεις σώνει και ντε... πάρε κάποια φτηνή από το eBay με $1. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο ούτε υπάρχει κάποια που να κάνει θαύματα. Ίσα-ίσα που τα κάνουν χειρότερα οι πιο πολλές.

Δημοσ.

Εχω ζελατινα πανω..υπαρχουν κατι ματ αλλα αποσο εχω δει μειωνουν την την ποιοτητα της οθονης..και κατι εχω ακουσει και για antifinger ζελτινες αλλα δεν ξερω αν κανουν δουλιτσα!καποιος π να εχει;;;;

iphone.png

Δημοσ.

Στο eBay υπάρχουν κάποιες anti-oil και θεωρώ πως δεν έχουν καμία σχέση με τις απλές, σίγουρα αφήνουν πιο καθαρή οθόνη. Το είδα άλλωστε κ σε ένα HTC που είχε τέτοια μεμβράνη, καμία σχέση με την απλή που έχω στο δικό μου των 3€.

Μόνο που δεν θυμάμαι να σου πω πόσο έκανε.

Δημοσ.

Έχει anti finger print protectors που δεν αφήνουν αποτυπώματα στο iPhone 4 αλλά ότι μάρκα κι αν πάρεις μόνο της Puro να αποφύγεις γιατί είναι επιοικά άθλιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...