Προς το περιεχόμενο

κινητο ή ακινητο

oaporos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια τωρα το καλοκαιρη θα παρω κινητο και θα χρειαστω βοηθεια... θελω ενα κινητο με τα εξης χαρακτιριστικα

1) να μην ειναι "ακινητο"(οπως λεω και στον τιτλο) δλδ οχι παρα πολυ μεγαλο 4+++ ιντσεσ αλλα γυρο στις 3-3.5

2) ευεστιτη οθονη...

3) με πληκτρολογιο αν ειναι δηνατον για μηνηματα (δεν με πολυ ενοχλη αλλα θα με ευχαριστουσε..)

4) μεχρι 180-210 ευρο

εχω βρει μεχρι στιγμης τα:

zte skate (αλλα δεν ξερω τιμη και εχει πολυ μεγαλη οθονη)

se xperia x8 (δεν με τρελενη αλλα δεν εχω βρει κατι αλλο.)

zte blade (αλλα εχει πολυ ραδιενεργια.......)

Huawei Ideos X5 (αλλα και αυτο μεγαλουτσικο)

Δημοσ.

Εγώ προτείνω Nokia C6 για το πληκτρολόγιο και μόνο που χρειάζεσαι, ή το -για εμένα καλύτερο- Huawei IDEOS X5..!

και εγω πρως το χ5 γερνω

Δημοσ.

ποιο απο τα παρακατω..? και γιατι..?

1) LG Optimus 7

2) HTC 7 Trophy

3) zte skate

4) Huawei IDEOS X5

Τα "μαυρισμένα" είναι Windows Phone, και απ' ότι θυμάμαι θες Android...Πάντως εγώ είδα κάποια βιντεάκια με τα Windows Phone και τα λάτρεψα...!! Όταν βγει και το Update θα μαμάνε, γιατί τώρα δεν αξίζουν...Έχω μπερδευτεί αρκετά γιατί δεν ξέρω ποιο λειτουργικό να επιλέξω...Τέλοσπάντων...

Το ZTE Skate δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά λογικά μετά το καλοκαίρι...Εγώ πάντως θα έπαιρνα το HTC 7 Trophy, γιατί σαν σύνολο και design είναι το -κατά τη γνώμη μου- καλύτερο απ' όλα...Όταν έρθει και το Update θα λυθούν και αρκετά προβλήματα που αποτρέπουν κάποιον αυτή τη στιγμή να αγοράσει Windows Phone...!

Δημοσ.

Τα "μαυρισμένα" είναι Windows Phone, και απ' ότι θυμάμαι θες Android...Πάντως εγώ είδα κάποια βιντεάκια με τα Windows Phone και τα λάτρεψα...!! Όταν βγει και το Update θα μαμάνε, γιατί τώρα δεν αξίζουν...Έχω μπερδευτεί αρκετά γιατί δεν ξέρω ποιο λειτουργικό να επιλέξω...Τέλοσπάντων...

Το ZTE Skate δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά λογικά μετά το καλοκαίρι...Εγώ πάντως θα έπαιρνα το HTC 7 Trophy, γιατί σαν σύνολο και design είναι το -κατά τη γνώμη μου- καλύτερο απ' όλα...Όταν έρθει και το Update θα λυθούν και αρκετά προβλήματα που αποτρέπουν κάποιον αυτή τη στιγμή να αγοράσει Windows Phone...!

βασικα δεν με νιαζει το λειτουργικο αρκη να με βολευει σαν κινητο καθημερικνης χρησης...!!!!!

δεν ξερω αλλα στα windows phones 7 δεν μ αρεσει το αρχικο μενου ετσι που ειναι ολα σημπιεσμενα ή το οτι δεν εχουν wallpapers εγω ειχα λατρεψει τουσ live wallpapers..!!! παντως μ αρεσει να ειμαι διαφορετικο και θα επιλεξω windows τωρα που εχουν και μονο 200 ευραααα...!!!! αλλα ποιο απο τα 2?? λετε να με βολευουν στιν γραφη μηνηματων?

Δημοσ.

το ideos x5 γιατι

εχει android

ειναι φθηνο

εχει αξοπρεπη ποιοτητα κατασκευης

προσφερει χαρακτηριστικα αρκετα ακριβοτερων συσκευων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...