Giorgos09 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Το λαπτοπ μου http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/variouslaptops/2913-laptop-innovator-eshop/ παρουσιασε προβλημα στη mainboard που δεν επισκευαζεται και επειδη πλεον δεν υπαρχει αλλο για αντικατασταση θα γινει πιστωση της αξιας του για αγορα απο eshop. Ειπαν ομως οτι η τιμολογηση θα γινει με τωρινες τιμες. Πρεπει να το δεχτω αυτο? Επισης μου ειπαν οτι το barebone κανει γυρω στα 550€. Κοιταξα στο site και ειδα οτι αυτη ειναι η τιμη χωρις φπα! Πρεπει να το δεχτω και αυτο σε περιπτωση που δεν εκανε λαθος ο τεχνικος?
ducatirulez Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Αν δεν σε συμφερει το πιστωτικο να απαιτησεις καποιο λαπτοπ ισων ή καλυτερων χαρακτηριστικων.
xristoforos89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Την μοναδικη φορα που μου εδωσαν πιστωτικο, ηταν με την αξια της τοτε αγορας μου.. Απο το eshop μαλιστα.
Giorgos09 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Με συμφερει η πιστωση. Το ποσο βγηκε πανω απο 800 ευρω με ενα προχειρο υπολογισμο. Ομως, το ισοπ δινει επιστροφη χρηματων σε λαπτοπ που δε μπορουν να επισκευαστουν. Το λαπτοπ μου αγοραστηκε πριν βγει αυτη η προσφορα αλλα καποια στιγμη αντικατασταθηκε με νεο λογο σερβις ενω ισχυε η προσφορα. Μπορω να ζητησω τα χρηματα μου πισω η μπορουν να μου πουνε επειδη η αγορα εγινε πιο πριν δεν μπορω?
xristoforos89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Εφοσον ειναι διαφορετικος σηριακος αριθμος, θα αρχισε και νεα εγγυηση ( ; ). Μπορει βεβαια να αλλαξαν τους σηριακους και να πηγαινεις με τον παλιο.. Ρωτα τους ολα αυτα που θες, γιατι το eshop ειναι λιγο παραξενο. Αν και νομιζω πως δυσκολα θα παρεις χρηματα πισω. Παντως ΑΝ παρεις 800ευρω στο χερι, παιρνεις 2 φορες καλυτερο λαπτοπ!
filip123go Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ειπαν ομως οτι η τιμολογηση θα γινει με τωρινες τιμες. Μην τολμήσεις και το δεχθείς..!! Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με την τότε αγορά..!! Όχι με τις τωρινές τιμές..!! Και αν δεν τους έπιανε ο νόμος λες να σου έδιναν πιστωτικό της τωρινής τιμής..??? Τι είναι το e-shop, φιλανθρωπικό ίδρυμα..? Να σε κλέψουν πάνε, αλλά τέτοιες λαλακίες κάνουν κ γι αυτό πάνε για ξεπούλημα...!
Giorgos09 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Οποτε ολα θα υπολογιστουν σε τιμες αγορας. Τωρα ομως εχω πιο συνθετο προβλημα. Οπως ειπα στο λαπτοπ εγινε αντικατασταση του case οταν ισχυε η επιστροφη χρηματων σε περιπτωση βλαβης. Την εχω αυτη την εγγυηση σωστα? Αυτη την εγγυηση την εχω μονο για το case η για ολο το λαπτοπ? Το λεω επειδη στα υπολοιπα parts χρησιμοποιησαν τα παλια. Επισης, αν δεν ισχυει για τα υπολοιπα parts, η ραμ και ο σκληρος αλλαχτηκαν καποια στιγμη στο νεο case. Για αυτα θα εχω εγγυηση επιστροφης χρηματων? Απο την αλλη αν δεν εχω ουτε για αυτα τι ακριβως θα γινει? Επιστροφη χρηματων για το case και για τα parts πιστωση? Ομως οταν περνεις λαπτοπ δεν περνεις case επεξεργαστη ραμ και σκληρο αλλα ολο το πραγμα μαζι που θεωρειται σαν λαπτοπ. Βεβαια, η εγγυση επιστροφης χρηματων λεει οτι ισχυει απο τη στιγμη αγορας. Εγω δεν το αγορασα αλλα εγινε αντικατασταση. Ομως και η κανονικη εγγυηση απο την στιγμη αγορας ισχυει. Οταν ομως γινεται αντικατασταση με καινουριο ανανεωνεται η εγγυηση χωρις ομως να το εχεις αγορασει. Αρα ισχυει και η εγγυηση επιστροφης χρηματων. Η απορια ειναι αυτη. Δικαιουμαι μερικη η ολικη επιστροφη χρηματων? Ο σειριακος αριθμος του case αλλαξε.
ipal Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Oι εγγυησεις γενικα ισχυουν απο οταν πρωτο-αγορασες κατι. αλλιως 8α τραβαγαν και 5-6 χρονια. Στη χειροτερη εκδοχη ζητα τους κανενα καλυτερο, απο αυτα που δινουν στο στοκ τους. Καποια εχουν & 10μηνες εγγυηση. Το σεναριο να παρεις απ το εσοπ 550 Η'800 στο χερι χλωμο αλλα ποτε δε ξερεις.
Giorgos09 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Oι εγγυησεις γενικα ισχυουν απο οταν πρωτο-αγορασες κατι. αλλιως 8α τραβαγαν και 5-6 χρονια. Στη χειροτερη εκδοχη ζητα τους κανενα καλυτερο, απο αυτα που δινουν στο στοκ τους. Καποια εχουν & 10μηνες εγγυηση. Το σεναριο να παρεις απ το εσοπ 550 Η'800 στο χερι χλωμο αλλα ποτε δε ξερεις. Δεν καταλαβα τι εννοεις. Εγω ειμαι στον 3ο χρονο εγγυησης επειδη στο 2 χρονο εγινε αντικατασταση με καινουριο. Αν τωρα ειχαν αλλο για αντικατασταση θα τραβαγε στα 5 αλλα μονο για το case.
filip123go Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ειπαν ομως οτι η τιμολογηση θα γινει με τωρινες τιμες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το ψάχνουμε παραπάνω...! Εφόσον οι ίδιοι του e-shop σου είπαν ότι θα σου κάνουν πίστωση, πάει να πει πως το καλύπτει η εγγύηση..! Στο είπα και πιο πάνω...! Απλά πάνε να κάνουν την γνωστή π%&%$ια και να σου δώσουν πίστωση με την τωρινή αξία...!! Ο νόμος λέει ότι η πίστωση γίνεται με την αξία αγοράς. ΤΕΛΟΣ!
Giorgos09 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το ψάχνουμε παραπάνω...! Εφόσον οι ίδιοι του e-shop σου είπαν ότι θα σου κάνουν πίστωση, πάει να πει πως το καλύπτει η εγγύηση..! Στο είπα και πιο πάνω...! Απλά πάνε να κάνουν την γνωστή π%&%$ια και να σου δώσουν πίστωση με την τωρινή αξία...!! Ο νόμος λέει ότι η πίστωση γίνεται με την αξία αγοράς. ΤΕΛΟΣ! Ποιος νομος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.