padarofe Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 παιδια καλημερα.Θελω να ρωτησω αν εχει κανενας ακουστα το εν λογω σιτε.το εχει χρησιμοποιησει κανεις?ειναι αξιοπιστο?μπορω ανεπιφυλακτα να γινω χρηστης?παρακαλω οσοι γνωριζετε να απαντησετε συντομα γιατι πραγματικα ενδιαφερομαι.ευχαριστω
padarofe Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Για την ακριβεια δευτερη.Μπηκα και στο etoro αν το εχεις ακουστα για μια εκπαιδευση.Μετα ειδα οτι to plus500 εχει μεγαλυτερες αγοραστικες επιλογες και ειπα να το δοκιμασωΟχι για εκπαιδευση αλλα κανονικες συναλλαγες.Γιαυτο και ρωταω αν ξερει κανεις για την αξιοπιστια του,γιατι κατα την εγγραφη σου ζητανε εμαιλ με την ταυτοτητα σου φωτοτυπημενη και λοιπα στοιχεια.
greekparot Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Αξιοπιστη ειναι αλλα δεν ασχολουμαι με την συγκεκριμενη πλατφορμα της plus500. Χρησιμοποιω MetaTrader εγω. Τι κεφαλαιο σκεφτεσαι να επενδυσεις;
padarofe Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Λεω να αρχισω με ενα δοκιμαστικο 500€ και βλεπουμε.Παρεπιμπτωντος εχεις εμπειρια στο θεμα?Εισαι καιρο στο σιτε που λες?Εισαι ικανοποιημενος με την ρευστοποιηση του?Και εσυ,αν επιτρεπεται.με τι ποσα παιζεις? πολλες οι ερωτησεις με συγχωρεις.
greekparot Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Θα σου προτεινα να μην βαλεις πραγματικα χρηματα αφου δεν εχεις εμπειρια. Ανοιξε εναν demo λογαριασμο και κανε εκει τις δοκιμες σου για τουλαχιστον 1+ μηνα. Εχω εμπειρια στο θεμα και φυσικα οσο το δουλευεις τοσο μαθαινεις και περισσοτερα. Ρευστοποιηση υπαρχει παντα. Εαν βγεις κερδισμενος τα κερδη σου μπορεις να τα ζητησεις ανα πασα στιγμη.
padarofe Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Με λιγα λογια προτεινεις ανεπιφυλακτα το plus500?Θα εδινες αντιγραφο της ταυτοτητας σου?με etoro και mataf τι παιζει?
greekparot Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Εμενα προσωπικα δεν με βολευει η plus500 γιατι δεν μου αρεσει η πλατφορμα της. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι εταρεια απατη. Σε οποια εταιρεια και αν κανεις εγγραφη με πραγματικα χρηματα θα σου ζητησουν πολλα περισσοτερα απο την ταυτοτητα - αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
padarofe Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 και τελευταιο επειδη φιλε μου σε κουρασα.Εκτος απο to plus500 kai etoro εχεις καμια αλλα προταση?
greekparot Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 alpari.co.uk αλλα χρησιμοποιει MetaTrader εκει (διαφορετικη πλατφορμα). Θα ασχοληθεις με forex ή μετοχες;
padarofe Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ναι,ετσι λεω...Δεν μου ειπες ομως ασχολεισαι καιρο και με τι κεφαλαια?
viper2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 δεν μου λετε και εμενα μια πλατιφορμα για μετοχες με μικρο κεφαλαιο? thank you
greekparot Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 δεν μου λετε και εμενα μια πλατιφορμα για μετοχες με μικρο κεφαλαιο? thank you Alpari.co.uk ανοιγμα λογ/σμου απο 250 δολλαρια.
viper2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Alpari.co.uk ανοιγμα λογ/σμου απο 250 δολλαρια. και αγοραζω και απο ελλαδα και απο εξωτερικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα