Pater_Ioannis Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Είμαι σίγουρος ότι βλέπετε εκατοντάδες τέτοια threads σε καθημερινή βάση αλλά θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να ρίξετε ένα ποστ και εδώ. Θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο σετ επιτραπέζιου υπολογιστή(tower,monitor,keyboard,mouse) και γενικώς είμαι στο ψάξιμο. Αρχικά έλεγα να πάρω κάτι σε Turbo-X καθώς είμαι ικανοποιημένος και με τα προηγούμενα μηχανήματα που είχα αγοράσει, αλλά το μοντέλο που είναι πιο κοντά στις ανάγκες μου το βρίσκω αδικαιολόγητα ακριβό.(http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Cerberus-G3400.htm). Δηλαδή από την τιμή του περίμενα να δω 6GB RAM, ή εναν δεύτερο SSD σκληρό. Δεν ειναι πως τα χρήματα είναι πολλά απλά πιστεύω πως τα specs δεν τα δικαιολογούν. Ύστερα είδα στο site της Alienware to Alienware Aurora Gaming Bundle, με διπλάσια RAM, τον ίδιο επεξεργαστή, χρονισμένο στα 3,9 GhZ και μια φοβερή οθόνη 21,5'' με ανάλυση 1920χ1080 με δυναμική αντίθεση 80000000:1 και πληκτρολόγιο με ποντικι στα 1250ε όλα μαζι αλλα δεν έρχεται Ελλάδα και εδώ πουλάνε τα αντίστοιχα και χειρότερα 2,500Ε..... Γενικά, ποιά είναι η οικονομικότερη λύση για ενα Desktop παρόμοιο με το Turbo-x που λίνκαρα αλλα 6GB Ram, και γενικώς τι έχετε να προτείνετε τόσο όσον αφορά το κατάστημα απ'όπου θα το πάρω όσο και την εταιρεία το μοντέλο κλπ? Το θέλω για Games και θέλω να είναι κάτι που θα κρατήσει αλλα δεν είμαι διατεθιμενος να δώσω συνολικά πάνω απο 1300Ε και είμαι σίγουρος οτι μπορώ να βρώ κάτι πολύ αξιόλογο με αυτά τα χρήματα τοσο σε υπολογιστή όσο και σε οθόνη(για την οποία επίσης θα ήθελα μερικές προτάσεις). Ευχαριστώ εκ των προτέρων,Γιάννης.
karmen1983 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Γιάννη, Καταρχήν να μην κοιτάς έτοιμα pc. Στα λεφτά τους φτιάχνεις κάτι καλύτερο με ξεχωριστά parts και ξέρεις τι βάζεις μέσα. Το συγκεκριμένο Pc που έδειξες από το πλαίσιο έχει πολύ κίνηση εδώ μέσα τελεταία και αν διαβάσεις τις απόψεις μας θα καταλάβεις. Στα 1300 μέσα θες οθόνη είπες. Λειτουργικό, πληκτρολόγιο, ποντίκι; Θα το στήσεις μόνος σου ή όχι; Που μένεις;
Pater_Ioannis Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Γιάννη, Καταρχήν να μην κοιτάς έτοιμα pc. Στα λεφτά τους φτιάχνεις κάτι καλύτερο με ξεχωριστά parts και ξέρεις τι βάζεις μέσα. Το συγκεκριμένο Pc που έδειξες από το πλαίσιο έχει πολύ κίνηση εδώ μέσα τελεταία και αν διαβάσεις τις απόψεις μας θα καταλάβεις. Στα 1300 μέσα θες οθόνη είπες. Λειτουργικό, πληκτρολόγιο, ποντίκι; Θα το στήσεις μόνος σου ή όχι; Που μένεις; Αθήνα μένω, δεν έχω την τεχνογνωσία ούε τοστιέρα να στήσω δυστυχώς, εκτός αν εννοείς να μπω σε κάποια απο αυτές τις build it yourself εφαρμογές που έχουν όλα τα καταστήματα. Πάντως για να σηκώσω κατσαβίδι να συνθέσω ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές, δεν έχω ιδέα εκτός αν υπάρχει κάποιο tutorial που είναι για καθυστερημένους, ή αν η διαδικασία είναι πολλή απλή.... Ναι στα 1300 θα ήθελα να συμπεριλάβω το λειτουργικό και το πληκτρολόγιο( σκεφτομαι το Lycosa Mirror,ή το K800 της Logitech) αλλά το ποντίκι μου δεν το αλλάζω είναι υπέροχο. Αυτά, ρώτησες αυτά απάντησα, σορρυ για την καθυστερηση, δίνω πανελλήνιες σε 4 μέρες και είμαι λίγο πνιγμένος.... Τι προτείνεις λοιπόν?
karmen1983 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Καλή επιτυχία στις πανελλήνιες και καλή υπομονή Πρόταση mobo: MSI Socket 1155 P67A-GD55 (B3) GLan Audio Raid 161.62 cpu: Intel Core i5 2500K 3.3 GHz Quad Core Socket 1155 95W Box 184.01 cooler: hyper 212+ 24.12 ram: Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz 102.00 ssd: vertex 2 60gb 108.68 hdd: samsung f3 spinpoint 50.29 dvd: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=15086&cat=9&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined 17.18 gpu: ati 6950 2gb 252.03 psu: corsair 650 84.22 case: Xigmatek Utgard CPC-T90DB-U01 Midi Tower no PSU Black 78.15 monitor: dell u2311h 207 =1269.30 και αφού είσαι μαθητούδι άρα το θες για το σπίτι σου ας παρεκτραπώ να σου πω να μην αγοράσεις windows. Με τα μεταφορικά θα πιάσει περίπου 1300 Αν θες και λειτουργικό ντε και καλά πρόσθεσε άλλο ένα 100άρι και κάνουμε κάποιες μικροαλλαγές και βγαίνεις στα ίδια.
stm00192 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 +1 στην απάντηση από το κοριτσουδι προς το μαθητουδι! ;-)
karmen1983 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Καλά για το corsair πήρα το +1 και βάζω στοίχημα. Ολα τα άλλα δεν τα είδες btw τα μεταφορικά είναι ~20europoula
stm00192 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Καλά για το corsair πήρα το +1 και βάζω στοίχημα. Ολα τα άλλα δεν τα είδες btw τα μεταφορικά είναι ~20europoula Και για τον f3... (βλεπε υπογραφή) :-D
Pater_Ioannis Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ρε συ δεν εχω λόγια...Πάντοτε εντυπωσιάζομαι απο το πόσο πρόθυμοι είναι κάποιοι άνθρωποι να βοήθησουν έναν άγνωστο, αν και ο ίδιος έχω παίξει σε διάφορα fora(παρήχηση)... Επίσης, η συγκινισιακή μου αντίδραση στο prestanda του υπολογιστή που μου πρότεινες είναι κάτι σαν :''ΓΟΥΟΟΥ ΤΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!11''και μετα κατουριέμαι απο τη συγκίνηση.... Πραγματικά είχα στο μυαλό μου οτι μας ψιλοκλέβουν με τα έτοιμα pc αλλά ποτέ δεν είχα φανταστεί κατι τοσο μεγάλο.....και πάλι ευχαριστώ....(αλλά στην τιμή θα πρέπει να βάλω και τα λεφτα που θα πάρει κάποιος για να το φτιάξει έτσι; Γιατί όπως είπα μονος μου θα το μετατρέψω σε φούρνο μικροκυμάτων μάλλον...)
karmen1983 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Θα στο στήσουν, θα στο παραδόσουν και τα μεταφορικά θα είναι ~20 europoula Μην το πολυ σκέφτεσαι Και διάβαζεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Pater_Ioannis Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μιά ερώτηση ακόμη: Το thread αυτό θα φάει 404 αν σταματήσουμε να γράφουμε ή μπορώ να κάνω ενα bookmark και να ξανάρθω;
karmen1983 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δεν θα κλειδωθεί/διαγραφεί στο υπόσχομαι. Θα είμαι ήσυχη
rafail1994 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Είσαι σίγουρη καρμενακι; +1 στην καρμεν.Η μόνη αλλαγή που θα έκανα είναι σε μια ποιο φτηνή μητρική
karmen1983 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Είσαι σίγουρη καρμενακι; +1 στην καρμεν.Η μόνη αλλαγή που θα έκανα είναι σε μια ποιο φτηνή μητρική Σίγουρη ναι τρώω τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.