antreaslam Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Καλησπέρα. Νέος σκληρός, seagate, 1tera, τον συνέδεσα πριν 3 ημέρες πάνω στον υπολογιστή, για να τσεκαρω οτι δουλεύει. Ολα καλά, εμφανιστηκε και στο My computer με τα 930γιγα του,κλπ! Από τότε, δεν τον χρησιμοποιήσα καθόλου, δεν εγραψα τίποτα πάνω του. 2 ημέρες μετά, παρατηρώ ότι μου εμφανίζει 31Mb χωρητικότητα στο δίσκο αυτό! τον βγαζω, τον ξαναβάζω, του κάνω φορμάτ, μπαίνω από easeus,τιποτα... Συνεχίζει να έχει 31μβ... ΤΙ θα μπορούσα να κάνω? (α, και στο τελευταίο ρισταρτ, ο υπολογιστής κόλλησε στην 3η οθόνη που βγάζει, γράφοντας κάτι κινέζικα γράμματα, και μόλις αποσυν'εδεσα το νέο σκληρό από πάνω του, και εκανα ρισταρτ, δουλεψε κανονικά)!
macabre_sunsets Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ρίξε μια ματιά σε αυτό το πρόγραμμα. Επίσης, παρόμοιο θέμα υπάρχει και εδώ αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι τον τίτλο του. Παραπλήσιο με τον δικό σου είχε πάντως.
TheELF Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μπες και στο bios και δες αν αναγνωρίζει σωστά η χωρητικότητα του,ενδέχεται να χρειάζεται bios update για να συνεργαστεί σωστά η μητρική με τον σκληρό(ιδίως αν είναι εξωτερικός που δεν το διευκρινίζεις)έλεγξε στην σελίδα της μητρικής αν υπάρχει bios update που έχει σχέση με το μέγεθος δίσκου.
antreaslam Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 ειναι εσωτερικός. Τωρα θα το τσεκαρω αυτό που μου ειπατε,και θα ξαναποσταρω
antreaslam Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 το πρόγραμμα δεν κάνει τίποτα. επίσης, από το σάιτ της seagate,δεν εκανε τίποτα ούτε το firmware update Του δισκου. τωρα θα δοκιμάσω bios.... μπήκα και στο bios, και επίσης αναγνωρίζει 33ΜΒ χωρητικότητα. η motherboard Μου ειναι η gigabyte ga-9659-s3 ! εντωμεταξύ, μπήκα στο σάιτ της gigabyte, Και μου ζητάει να μπω στο download center, μπαίνω, πατάω να το κατεβάσει, και με...α΄φηνει να περιμένω,δεν κάνει τίποτα!! (δεν ξέρω αν έχω εγκ/μενο to update Που λέει να απενεργοποιήσω, και δεν ξέρω και πως να το κάνω)! any other suggestion?
antreaslam Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Λοιπόν, firmware update καταφερα να κανω στο δίσκο. Επίσης, χρησιμοποίησα seagate tools for window. αλλά τίποτα. τώρα μένει to seagate tools for dos και τελικά,με το μαγικό seagate tools for dos , καταφερε να δει το ενα τερα ο υπολογιστής μου. Βέβαια, ελπίζω να μην...εχω απο αύριο τα ιδια! Ωραίος macabre_sunsets!!!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 παντως κανε και bios update.καλο ειναι γενικανα ειναι στα latest.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.