jmallen3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Αρχές Γενάρη θα ειναι έτοιμη η επισημη 2.3 παιδια απο οτι διαβασα και σε ξενα forum συμφωνα με πηγες που αναφερουν οτι εχουν απο την huawei.Ας το ελπισουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kariajoulas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Mπορείς να κλείνεις τον ήχο από τα κουμπιά αριστερά, πριν βγάλεις φωτογραφία. Αυτό το ξέρω. Ψάχνω μια πιο μόνιμη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Στα 165ε το U8800 πλεον Ελλαδα βλεπω.Αναμενομενο μετα και απο τις προσφορες αλλων μοντελων,περναει και ο καιρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Βγήκε η επίσημη αναβάθμιση σε Gingerbread.Εχει και χθεσινή ημερομηνία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggeluska Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 εγω παντως που εβαλα την ΒΕΤΑ δν εχω κανα προβλημα με το bluetooth οπως αναφερε καποιος πιο πανω . μεχρι στιγμης δν εχω αντιμετωπισει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 εγω παντως που εβαλα την ΒΕΤΑ δν εχω κανα προβλημα με το bluetooth οπως αναφερε καποιος πιο πανω . μεχρι στιγμης δν εχω αντιμετωπισει κατι oh nice γιατί εμένα αποσυνδεόταν συνεχώς!!ελπίζω τώρα να έφτιαξε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggeluska Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 τελικα βρηκα ενα ..στο μενου κλειδοματος και αφου μου κανανε αναπ, κληση μου δειχνει ενα εικονιδιο πως εχω αναπ. κληση. και αφου το ξεκλειδωνω ρολλαροντας προς τα εκει για να δω ποιος μου εκανε. αναπ. το εικονιδιο συνεχιζει αν μενει εκει για παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos1996 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δυο ερωτησεις..τι χρειαζεται για να αναβαθμισω το λογισμικο?παταω στο λινκ πιο πανω και ολα γινονται αυτοματα? Επισης,ειναι η official? και υπαρχει περιπτωση να χασω καποια αρχεια κατα την αναβαθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά έχω μια φίλη που έχει το κινητό και έχει ένα πρόβλημα: εάν κατά τη διάρκεια μιας κλήσης πατηθεί το soft key με το βελάκι (αυτό που είναι άκρη αριστερά) η κλήση μπαίνει σε ένα "κουτάκι" και δεν μπορεί να την τερματίσει, ούτε ανταποκρίνεται η οθόνη αν πατήσει πάνω της, ούτε το home, κλπ. Δεν έχω ιδέα τί firmware έχει, είναι όπως το πήρε πριν 1-2 μήνες. Είναι κάποιο bug; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Κανένας ρε παιδιά; Αν το έχει κάποιος ας προσπαθήσει να κάνει και duplicate το θέμα που αναφέρω για να καταλάβετε τί εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 παιδιά για να εγκαταστήσω την official 2.3 πρέπει να έχω κάρτα micro sd στο κινητό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos1996 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 γιατι οταν παταω Ενημερωση μεσω διαδικτυου δεν βρισκει τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 γιατι οταν παταω Ενημερωση μεσω διαδικτυου δεν βρισκει τιποτα? διότι αν περιμένεις απο τη huawei να το βάλει ώστε να γίνει μέσω OTA σώθηκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos1996 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω Εαν μπορεις και θελεις απαντησε και τις παραπανω ερωτησεις μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω Εαν μπορεις και θελεις απαντησε και τις παραπανω ερωτησεις μου κατέβασε την 2.3 και έχει μέσα ένα pdf με οδηγίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα