Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρχές Γενάρη θα ειναι έτοιμη η επισημη 2.3 παιδια απο οτι διαβασα και σε ξενα forum συμφωνα με πηγες που αναφερουν οτι εχουν απο την huawei.Ας το ελπισουμε....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

εγω παντως που εβαλα την ΒΕΤΑ δν εχω κανα προβλημα με το bluetooth οπως αναφερε καποιος πιο πανω . μεχρι στιγμης δν εχω αντιμετωπισει κατι

oh nice γιατί εμένα αποσυνδεόταν συνεχώς!!ελπίζω τώρα να έφτιαξε!

τελικα βρηκα ενα ..στο μενου κλειδοματος και αφου μου κανανε αναπ, κληση μου δειχνει ενα εικονιδιο πως εχω αναπ. κληση. και αφου το ξεκλειδωνω ρολλαροντας προς τα εκει για να δω ποιος μου εκανε. αναπ. το εικονιδιο συνεχιζει αν μενει εκει για παντα :P

Δυο ερωτησεις..τι χρειαζεται για να αναβαθμισω το λογισμικο?παταω στο λινκ πιο πανω και ολα γινονται αυτοματα?

Επισης,ειναι η official? και υπαρχει περιπτωση να χασω καποια αρχεια κατα την αναβαθμιση?

Παιδιά έχω μια φίλη που έχει το κινητό και έχει ένα πρόβλημα: εάν κατά τη διάρκεια μιας κλήσης πατηθεί το soft key με το βελάκι (αυτό που είναι άκρη αριστερά) η κλήση μπαίνει σε ένα "κουτάκι" και δεν μπορεί να την τερματίσει, ούτε ανταποκρίνεται η οθόνη αν πατήσει πάνω της, ούτε το home, κλπ. Δεν έχω ιδέα τί firmware έχει, είναι όπως το πήρε πριν 1-2 μήνες. Είναι κάποιο bug;

γιατι οταν παταω Ενημερωση μεσω διαδικτυου δεν βρισκει τιποτα?

διότι αν περιμένεις απο τη huawei να το βάλει ώστε να γίνει μέσω OTA σώθηκες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...