Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρε παιδια αν μπορει να μου απαντησει καποιος γιατι εχω ψαξει και δεν βρισκω κατι σχετικο. Κανει και σε σας restart οποτε του κατεβει το τηλ? Επισης ο ηχος σας ειναι γεματος cracks και κενα? και ενα τελευταιο mms εχει καταφερει καποιος να στειλει? Εχω παρει vodafone εχω βαλει ολες τις ρυθμισεις αλλα ποτε δεν καταφερα να στειλω η να παρω. Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Βρε παιδια αν μπορει να μου απαντησει καποιος γιατι εχω ψαξει και δεν βρισκω κατι σχετικο. Κανει και σε σας restart οποτε του κατεβει το τηλ? Επισης ο ηχος σας ειναι γεματος cracks και κενα? και ενα τελευταιο mms εχει καταφερει καποιος να στειλει? Εχω παρει vodafone εχω βαλει ολες τις ρυθμισεις αλλα ποτε δεν καταφερα να στειλω η να παρω. Ευχαριστω.

Δοκίμασε factory reset αλλιώς κανε του upgrade με την νέα rom 2.3.5 ή με την πιο πρόσφατη 2.2 !

Δοκίμασε factory reset αλλιώς κανε του upgrade με την νέα rom 2.3.5 ή με την πιο πρόσφατη 2.2 !

Εχει ηδη την τελευταια εκδοση 2.2 δεν υπαρχει διαθεσιμο upgrade. Ετσι λεει τουλαχιστον οταν το τσεκαρω απο το μενου του μεσα. Αλλοστε δεν εχει βγει ακομη η 2.3 επισημα.

εβαλα πριν απο λιγο την 2.3.5 και το κινητο εχει βελτιωθει παρα πολυ σε θεμα ταχυτητας.

και μια τελευταια ερωτηση, οταν βγει η τελικη εκδοση θα την περασω με τον ιδιο τροπο??? δηλαδη θα την κατεβασω απο το site και θα την βαλω οπως την beta??

νομιζω οχι (τουλαχιστον στο δικο μου δεν γινοταν)

μπορεις να την βαλεις με τον τροπο που γραφει στην προηγουμενη σελιδα και στο βιντεο που εχω βαλει. Εγω ετσι την εβαλα και μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα.

Απευθειας απο το κινητο μεσω ρυθμισεις-->Σχετικα με το τηλεφωνο-->Ενημερωση μεσω διαδικτυου δεν γινεται?

android.png

πριν μια βδομαδα που το δοκιμασα δεν εβρισκε τιποτα καινουριο.

για δοκιμασε τωρα

ΑΝ βελτιωθεί η κάμερα θα είναι μεγάλη επιτυχία !! Τι να τα κάνεις τα 5 megapixel αν η ποιότητα είναι από τις χειρότερες που έχω δει.

Επί τη ευκαιρία ξέρει κανείς να μου πει αν μπορώ να αφαιρέσω τον ήχο που ακούγεται όταν κάνω λήψεις με την κάμερα (φ. μηχανή). Όσο και να το έψαξα δε βρήκα λύση.

Ευχαριστώ

ΑΝ βελτιωθεί η κάμερα θα είναι μεγάλη επιτυχία !! Τι να τα κάνεις τα 5 megapixel αν η ποιότητα είναι από τις χειρότερες που έχω δει.

Επί τη ευκαιρία ξέρει κανείς να μου πει αν μπορώ να αφαιρέσω τον ήχο που ακούγεται όταν κάνω λήψεις με την κάμερα (φ. μηχανή). Όσο και να το έψαξα δε βρήκα λύση.

Ευχαριστώ

καλα δεν ειναι μονο αυτο απο τα χειροτερα. ο ηχος ας πουμε ειναι απαραδεκτος με full σημα και μικροφωνιζει κανει και κενα. το πληκτρολογια ενα και μοναδικο για ελληνικα και τα restart πανε και ερχονται καθε τρεις και λιγο. ευτυχως που ειναι εταιρικο και δεν το πληρωσα.

Ευχαριστώ

Mπορείς να κλείνεις τον ήχο από τα κουμπιά αριστερά, πριν βγάλεις φωτογραφία.

Η beta ήδη έχει βγει εδώ και 10 μέρες.

Η τελική έχει ανακοινωθεί ότι θα βγει τέλος Δεκεμβρίου. Έχουμε 2 εβδομάδες ακόμη λοιπόν.

πλέον δε ξέρω αν είναι και τόσο πιθανό να βγει...να φανταστείς ότι λένε απο τέλη Οκτωβρίου ότι θα είχε βγει...

Ναι, αλλά από τη στιγμή που κυκλοφορεί ήδη 2.3 οfficial beta, αυτό σημαίνει ότι έχει ήδη δημιουργηθεί 2.3 ρομ από την εταιρεία. Οπότε δεν πρόκειται για φήμη. Ίσως να μη βγει 30 Δεκεμβρίου ακριβώς όπως έχουν πει, λόγω γιορτών. Αλλά μέσα στον Ιανουάριο θα έχει βγει σύντομα. Εμένα δε με απασχολεί πάντως γιατί ήδη έχω την beta εγκατεστημένη έδω και 3 εβδομάδες, και έχουν ήδη αρχίσει να βρίσκονται λύσεις για root, custom recoverys κλπ. Άλλωστε βγει δε βγει, από τη στιγμή που ο κώδικας του Kernel και οι διάφορες βιβλιοθήκες, οδηγοί συσκευών κλπ υπάρχουν, σύντομα θα κυκλοφορήσει κάποια custom rom που θα είναι καλύτερη από άποψη ταχύτητας-εξοικονόμησης ενέργειας, και χωρίς προβλήματα(όσα τουλάχιστον έχουν λυθεί ή βελτιωθεί στην οfficial).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...