nikos7xania Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 καλησπερα παιδια ψαχνω drivers για αυτο εδω το tp-link TL-WN422G γεια Windows 7 ultimate x86.Το συγκεκριμενω το δουλευα σε windows xp και δουλευε μια χαρα αλλα μετα την αναβαθμηση δεν μου δουλευει.Το αναγνωριζει ως atheros AR5007UG Wireless Network Adapter #5 με προβλημα κωδικου 31.Οταν του διαγραφω τα drivers που εχει ο υπολογιστης μονος του μου βγαζει μια μπλε οθονη και κανει επανακκινιση.Ευχαριστω οποιος ξερει παρακαλω να εποικινωνησει.Ρωτηστε με για περισσοτερες πληροφοριες.
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Εχεις βαλει τους drivers απο το site της tp-link για την εκδοση του stick?Yπαρχουν 2 εκδοσεις και η v1 συμφωνα με το site μπορει να λειτουργησει στα 7 με τους drivers απο τα vista
nikos7xania Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Εχεις βαλει τους drivers απο το site της tp-link για την εκδοση του stick?Yπαρχουν 2 εκδοσεις και η v1 συμφωνα με το site μπορει να λειτουργησει στα 7 με τους drivers απο τα vista ακου.Τα εχω κατεβασει παταω για να τα βαλει και μου λεει πως ειναι ειδη αναβαθμισμενα.εαν τα διαγραψω ψαχνει μονο του για καινουργεια και κανει επανακκινιση..
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Ισως αν δοκιμαζες την διαδικασια την απεγκαταστασης σε safe mode?Το ιδιο αποτελεσμα εχει?
nikos7xania Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 δεν το εχω δοκιμασει αυτο..αλλα δεν νομιζω να μου το ανοιξει σε safe mode...
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Κανε τον κοπο να το δοκιμασεις δεν εχεις τιποτα να χασεις. Επισης μπορεις να δοκιμασεις να επαναφερεις προηγουμενο driver για το usb με το Roll Back feature των 7 και στη συνεχεια να εγκαταστησεις αυτον που εχεις κατεβασει απο το site της tp-link.
nikos7xania Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 το δοκιμασα σε safe mode και τωρα μου το βγαζει USB2.0 WLAN του βαζω τα drivers απο το site και λεει windows couldnt find drivers for your device.το προγαμμα αυτο φερνει drivers και απο windows xp ειχα? το δοκιμασα σε safe mode και τωρα μου το βγαζει USB2.0 WLAN του βαζω τα drivers απο το site και λεει windows couldnt find drivers for your device.το προγαμμα αυτο φερνει drivers και απο windows xp ειχα? το roll back δεν με αφηνει να το πατησω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 το προγαμμα αυτο φερνει drivers και απο windows xp ειχα? Δεν σ επιασα. Αφου εκανες την απεγκατασταση σε safe mode, δοκιμασες να κανεις εγκατασταση τους drivers απο το site και πηρες παλι καποιο μηνυμα λαθους? το roll back δεν με αφηνει να το πατησω. Υποθετω λογο του οτι δεν υπαρχει προηγουμενος driver, οποτε δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις τον συγκεκριμενο τροπο.
nikos7xania Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 ακου.., εχουν σβηστει τα drivers ολα ενταξη αλλα τωρα δεν μου περνει τα νεα drivers μου λεει windows couldnt find drivers for your device.Κατεβαζα απο το site v2/7 αλλα μου λεει αυτο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Προφανως εχεις την v2 και οχι την v1 εκδοση ετσι? Απλα ρωταω, για να εισαι σιγουρος, μια και δεν το εχεις αναφερει πουθενα. Για την v1 δεν εχει native drivers και αν οντως εχεις αυτη, δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση τους v2.
nikos7xania Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 δεν ξερω ποια version εχω...λογικα τιν v1..θα κατεβασω και απο εκει και θα σου πω..
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 δεν ξερω ποια version εχω...λογικα τιν v1..θα κατεβασω και απο εκει και θα σου πω.. Στο 2ο post σου γραφω Yπαρχουν 2 εκδοσεις και η v1 συμφωνα με το site μπορει να λειτουργησει στα 7 με τους drivers απο τα vista
nikos7xania Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 φιλε μου εισαι θεος δεν ξερω πως να σε ευχαριστισω μου εσωσες 50 ευροοοοο!!!!!!!!!!!!ποοοο εισαι θεοςςςςςςςςς!!!!!!!!!!φιλε σε ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα