Προς το περιεχόμενο

προβλημα με εξωτερικο σκληρο δισκο

thanos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια απο χτες εχω ενα προβλημα δεν μου αναγνωριζει ο υπολογιστης τον εξ σκληρο δισκο..μολις τον αποσυνδεω απο το usb και τον ξανασυνδεω μου πεταει ενα μυνημα πως αυτη η συσκευη μπορει να τρεξει καλυτερα σε μια συσκευη usb 2.0...οποιος ξερει ας με βοηθησει γιατη ειχα πολλα αρχεια και δεν θελω να τα χασω

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου,και γω εχω παρόμοιο πρόβλημα και δε ξερω τι vα κανω!εχω wndows vista στο λαπτοπ μου και ειχα αγοράσει ένα εξωτ. σκληρό αυτόν :http://www.lacie.com/products/product.htm?id=10270 και ενώ όλα δούλευαν καλά κάποια μέρα τον σύνδεση σ κάποια θύρα και δεν τον αναγνώριζε καν...ούτε μήνυμα δεν έδειχνε ούτε τπτ...ενώ δουλεύει καλά ο δίσκος..δε ξέρω μήπως μπορείτε να βοηθήσετε και εμένα..έχω προβληματιστεί και δε θέλω να χάσω τα αρχεία μου.. (έχω δοκιμάσει όλες τις θύρες ;) )

Δημοσ.

ενώ δουλεύει καλά ο δίσκος..

Εννοείς πως τον ακούς να κάνει θόρυβο..;

Μπορεί να έχει χαλάσει ο controller του κουτιού, οπότε πρέπει να τον βγάλεις..

Δημοσ.

ισως..γιατι ναι κανει θόρυβο και και φαίνεται κ το χαρακτηριστικο φώς που έχει το μοντέλο αυτό του δίσκου..δε ξέρω πως να τ βγάλω όμως...δε μου χει ξανατύχει παρόμοιο με δίσκο... :huh:

Δημοσ.

μπα φίλε μου δε βοηθαει αυτο...δε βλέπω βίδες..αλλα ετσι κι αλλιως δε μπορω ν τ κανω..δεν υπάρχει άλλος τρόπος...???έστω αν μπορουσα ν σωσω τ αρχεια κ να δωσω στην εταιρεια τ δισκο μ ν τ φτιαξει...ειναι καινουργιος κ εχει εγγυηση !δε ξερω....:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...