Mallibu Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Το θέμα έχει ως εξής...πριν μερικές μέρες αγόρασα μια MSI P67A-C43 από το Πλαίσιο της Πάτρας. Ανοίγοντας την και τραβόντας το μαυρο προστατευτικό του socket παρατήρησα πως στην δεξιά πλευρά τα pins ήταν αρκετά στραβωμένα.Ανησύχησα λίγο και έβαλα τον ι5 2500 μαζί με υπόλοιπο συστημα για δοκιμή,και όπως ήταν αναμενόμενο δεν δουλεύει απλά παιρνουν οι ανεμιστήρες + τα LED ρευμα για 3 δευτερόλεπτα,κλείνει και μετά ξανανοίγει μόνο του συνεχίζοντας αυτό το μοτίβο . Την ξαναέβαλα στην συσκευασία της μαζί με όλα τα παρελκόμενα,και την απόδειξη προφανώς,και την επέστρεψα εντός της μίας βδομάδας στο μαγαζί...εκεί ο υπάλληλος στο support τμήμα επέμενε πως δεν μπορεί να την δεχτεί εντός εγγυησης και να την αλλάξει επειδή είναι εμφανώς χτυπημένη και πως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να στείλει φωτογραφία της στην MSI μπας και την καλύψουν απο εκεί. Του τόνισα 2-3 φορές σε ήρεμο και ευγενικό τόνο πως με το που βγήκε το προστατευτικό ήταν ήδη στραβωμένα αλλα επέμενε και έλεγε το ίδιο. Απο πλευράς μου,τι μπορώ να κάνω? Δικαιούμαι αντικατάσταση ή όχι? Υπάρχει κάποιος νόμος ή κατι που να ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση,γιατί με τα λόγια δεν βλέπω να βγει τίποτα παραπάνω. Ευχαριστώ 1
phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Απ' τα λίγα που γνωρίζω, αν είσαι μέσα στο DOA, δικαιούσαι αντικατάσταση.
PixyMike Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Όπως είπε και ο phanispal εφόσον είσαι μέσα στο χρονικό όριο του DOA οφείλουν να στην αλλάξουν.
injen Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Απ' τα λίγα που γνωρίζω, αν είσαι μέσα στο DOA, δικαιούσαι αντικατάσταση. Ασε τα ιδια ελεγαν και μενα σε περιπτωση και βρηκα ακρη μονο με καταγγελια Sent from my iPhone 4 using Insomnia
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 εγω ο βλακας παλι εδω απαντησα http://www.insomnia.gr/topic/406876-%CE%AC%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BF/
tailas Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Αγορίνα εδώ κανείς δεν έχει μάθει να ακούει με το καλό.Ο υπάληλος κάνει αυτό που του είπαν,εσύ απλά πες του ότι δεν μπορεί να σε βοηθίσει και πές να έρθει κάποιος υπέυθινος και εκεί μπορείς να ξεσπάσεις :devil:
pdiomidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Κατα την γνωμη μου με το που ειδες τα πιν στραβωμενα επρεπε να την πας και οχι να κατσεις να κανεις μονος σου δοκιμη.. κατα τα αλλα λογικο ειναι και πολυ μαλιστα να δικαιουσαι αντικατασταση! 1
SPANK Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Φίλε μου να διεκδικύσεις το δίκιο σου. Φυσικά και δικαιούσαι αντικατάσταση εφόσον εισαι μεσα στο DOA ώστοσω αν δεν βρέις άκρη με τον υπάλληλο μίλα με τον υπεύθυνο του καταστήματος με ήρεμο τρόπο και θα βρείς άρκη.
ice25 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Και πείτε ότι εγώ είμαι κακός και άσχετος και παίρνω μητρικές και λόγο ασχετοσύνης στραβώνω τα πινάκια... φταίει η εταιρεία που δεν μου την αντικαθιστά?? δύστυχος ο υπάλληλος δεν ήταν μπροστά όταν άνοιξες σπίτι σου την συσκευασία. και δύστυχος δεν νομίζω να υπάρχει εγγύηση που να καλύπτει κακό χειρισμό. παντός ούτε εγώ θα δεχόμουνα την επιστροφή
telcomfreak Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Αν πιεσεις λιγο υποχρεουνται να στην αλλαξουν αφου ειναι στην εγγυηση . Αν δεν στην αλλαζουν κανε μια καταγγελια στον ινκα κ στειλε ενα γραμματακι στην Msi κ στα κεντρικα του Πλαισιου . Ειναι βλακεια να μην σου αλλαζουν κατι στην εγγυηση. Ας αποδειξουν οτι φταις πρωτα κ μετα ας αρνηθουν.
benign Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Η καποιος υπαλληλος εκανε την μαλακια εκει οταν φτιαχνανε καποιο PC η δεχτηκαν απο καποιον αλλο πιο τσαντιλα πελατη την επιστροφη και την φορτωσαν σε σενα.Κλασσικο κολπο,τεινω προς την πρωτη εκδοχη παντως σκεπτομενος οτι καποιος ντοπιος τεχνικος δεν θα ηθελε να του την χρεωσουν. Απο εδω και μπρος λογω οικονομικης κρισης και επερχομενης εντασης στην απατεωνια προτεινω σε ολους να ελεγχουν μπροστα στο καταστημα τις μητρικες και σχετικα προιοντα κατα την παραλαβη.Ετσι δεν θα εχουν κανενα αλλοθι απο το καθε καταστημα. Ζητησε τον υπευθυνο και αν δεν σου την αλλαζει κανε φασαρια(χωρις προσωπικες βρισιες)οταν θα εχει κοσμο το καταστημα και απειλησε οτι θα κανεις μυνηση και καταγγελια στην αρμοδια υπηρεσια του υπουργειου.Αν ακομη και ετσι δεν γινει κατι τηλεφωνησε στα κεντρικα του Πλαισιου Αθηνα,γινε μελος στο φορουμ του Πλαισιου και κανε και εκει θεμα,γινε μελος σε οσα φορουμς μπορεις και κανε τους ρεζιλι. Τουλαχιστον ετσι εχει παρεις καποια εκδικηση για την απατεωνιστικη συμπεριφορα τους.Και τελος δυσφημιζε τους για τα επομενα 10 χρονια ,σε οσους μπορεις,με καθε ευκαιρια.
jason_rethymno Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Και γω είχα πάει στο κατάστημα του Πλαισίου στο Συνταγμα να παρω μία τηλεόραση και μου δωσε ο ...(ξερετε ποιας )γιός, ένας πιτσιρικάς (που εμφανέστατα δούλευε εκεί με βύσμα όπως οι περισσότεροι φυσικά και δε ξέρουν την τύφλα τους..) μου δωσε που λέτε την τηλεόραση και το κουτί ήταν ανοιγμένο απο κάτω και έλειπε κ ένα κομμάτι φελιζόλ,και το κατάλαβα δυστυχώς μόλις έφτασα σπίτι. Ε και τους παίρνω την άλλη μέρα τηλέφωνο και τους λέο αυτό κ αυτό και τι μου απαντάει: -Ε ξέρετε καμμιά φορά οι υπάλληλοι ανοιγουν το κουτί για δουν αμα έχει το manual μέσα. και τους λέω τι παει να πει αυτό εγώ θέλω μου την αλλάξετε. -Ε δε γίνετε αυτό κύριε .και μου το κλείνει! Ε δυστυχώς τότε εγώ δε τους έκανα καταγγελία ήταν και η πρώτη φορα που πάθαινα κάτι τέτοιο. Αυτό έγινε πρίν 7 μηνες. Απο τότε δεν έχω ξαναγοράσει τίποτα απο το ΠΛΑΙΣΙΟ και ούτε πρόκειται και αμα βρώ το μα@#$@ο που μου πούλησε την τηλέοραση... Ε εδω δε γράφω κάτι άλλο γιατί πάω για 6μηνιαίο ban
paulchro Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ζητησε τον υπευθυνο και αν δεν σου την αλλαζει κανε φασαρια(χωρις προσωπικες βρισιες)οταν θα εχει κοσμο το καταστημα και απειλησε οτι θα κανεις μυνηση και καταγγελια στην αρμοδια υπηρεσια του υπουργειου.Αν ακομη και ετσι δεν γινει κατι τηλεφωνησε στα κεντρικα του Πλαισιου Αθηνα,γινε μελος στο φορουμ του Πλαισιου και κανε και εκει θεμα,γινε μελος σε οσα φορουμς μπορεις και κανε τους ρεζιλι. Τουλαχιστον ετσι εχει παρεις καποια εκδικηση για την απατεωνιστικη συμπεριφορα τους.Και τελος δυσφημιζε τους για τα επομενα 10 χρονια ,σε οσους μπορεις,με καθε ευκαιρια. Καταρχας δεν γινεται αυτο που λες! Δεν πιστευω οτι ηταν στραβα τα Pins. Κατι εκανες εκει με ψυκτρες κτλ κ τα στραβωσες! Ισιωσε τα με μια βελονα αν ειναι 2-3.
Luciddream Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Καταρχασ δεν γινεται αυτο που λες! και εγώ πιστεύω οτι δεν γίνεται.. σε 10 χρόνια θα έχει κλείσει απο μόνο του το πλαίσιο έτσι που τα κανανε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα