sintalkas Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Χαιρέτε αγαπητοί διαχειριστές ,έχω ένα πρόβλημα σήμερα ήθελα να καταχωρήσω μια νέα αγγελία αλλά δεν μπορώ γιατί μου βγάζει μηνύμα ότι δεν γινέται να καταχωρήσω άλλη αγγελία , ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό;
leonidas_fs Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Λογικά εχεις ξεπεράσει το όριο που υπάρχει. Το όριο είναι 2 Αγγελίες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Η απάντηση υπάρχει στο FAQ, σημείο 9.
klog Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Η απάντηση υπάρχει στο FAQ, σημείο 9. Και αν δεν έχεις ανεβάσει δυο αγγελίες την εβδομάδα να υποψιαστώ πως ισχύει το 2 ΦΟΡΕΣ μια αγγελία? Επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα Διαγραφής? Έγινε κάποιο λάθος βρε αδερφέ.... Ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Αν κατά λάθος υποβάλλεις εις διπλούν μία αγγελία, μπορείς φυσικά να χρησιμοποιήσεις το κουμπάκι της Αναφοράς και να αιτηθείς σχετικού moderation.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Και αν δεν έχεις ανεβάσει δυο αγγελίες την εβδομάδα να υποψιαστώ πως ισχύει το 2 ΦΟΡΕΣ μια αγγελία? Ναι. Επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα Διαγραφής? Από τα μέλη, όχι. Υπάρχει η δυνατότητα υποβολής αιτήματος στους αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να συντρέχει σοβαρός λόγος. Έγινε κάποιο λάθος βρε αδερφέ.... Σε περίπτωση λάθους (φαντάζομαι ανακρίβειας στα στοιχεία ή κάτι τέτοιο) υπάρχει η δυνατότητα edit εντός μίας εβδομάδας από την ανάρτηση της αγγελίας.
klog Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ναι. Από τα μέλη, όχι. Υπάρχει η δυνατότητα υποβολής αιτήματος στους αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να συντρέχει σοβαρός λόγος. Σε περίπτωση λάθους (φαντάζομαι ανακρίβειας στα στοιχεία ή κάτι τέτοιο) υπάρχει η δυνατότητα edit εντός μίας εβδομάδας από την ανάρτηση της αγγελίας. Ευχαριστώ
scullyist Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Να κάνω εδώ την ερώτηση για να μην ανοίγω καινούριο θρεντ μόνο γι'αυτο μιας και είναι σχετικό με τις αγγελίες. Αν γίνεται απάντηση από mod για να μην ψαχνόμαστε μεταξύ μας τι πραγματικά ισχύει: Iσχύει ακόμη ότι για να βάλει καποιος αγγελία πρέπει να περάσουν κάποιοι μήνες από την ημερομηνία εγγραφής του? (και αν ναι, πόσοι, εγω θυμάμαι 6). Ευχαριστώ.
micraSport Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Εγώ που δεν έχω καμία ενεργή αγγελία και δε μπορώ να καταχωρήσω νέα;
Hal9000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Εγώ που δεν έχω καμία ενεργή αγγελία και δε μπορώ να καταχωρήσω νέα; Δε παίζει ρόλο αν οι αγγελίες σου είναι ενεργές. Το όριο ισχύει κανονικά.
constantinos_rho Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 αν καποια αγγελια γινει "ΝΕΑ ΥΠΟΒΟΛΗ", μετα μπορει να γινει "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ" ξανα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.