minaras_tio Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Thanks φιλοι..Τι λετε για αυτο... http://www.e-mac.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=407&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=29&lang=el&vmcchk=1&Itemid=29 Τι παιζει με αυτο το site?γνωριζει κανεις???? Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2011 από minaras_tio
minaras_tio Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Thanks φιλοι..Τι λετε για αυτο... http://www.e-mac.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=407&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=29&lang=el&vmcchk=1&Itemid=29 Τι παιζει με αυτο το site?γνωριζει κανεις???? Anyone????
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Good news about the iMac 2011 HDD replacement
chakos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι έτοιμος να μεταπιδήσω από το στρατόπεδο των Windows σε αυτό των Mac από τους οποίους γνωρίζω ελάχιστα. Σκοπέυω να αγοράσω ένα από τους νέους imac. Ψάχνοντας στο Internet σε ελληνικά καταστήματα είδα πως το ίδιο μοντέλο κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, μια ελληνική και μια αγγλική αν κατάλαβα καλά. Αυτό αφορά μόνο την γλώσσα του λειτουργικού συστήματος; Γενικά προτιμώ το λειτουργικό μου να είναι σε αγγλική γλώσσα. Θα μπορώ σε μια τέτοια περίπτωση να γράφω και να διαβάζω κείμενο στα ελληνικά κανονικά; Ευχαριστώ προκαταβολιά και συγνώμη για την χαζή ερώτηση.
georgeadams Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ψάχνοντας στο Internet σε ελληνικά καταστήματα είδα πως το ίδιο μοντέλο κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, μια ελληνική και μια αγγλική αν κατάλαβα καλά. Αυτό αφορά μόνο την γλώσσα του λειτουργικού συστήματος; Όχι. Αυτό αφορά μόνο το αν το πληκτρολόγιο θα έχει τυπωμένους πάνω του ελληνικούς χαρακτήρες ή μόνο αγγλικούς. Κατά τα άλλα, το Mac OS X δεν έχει εργοστασιακή υποστήριξη πλήρους μετάφρασης του περιβάλλοντός του στα ελληνικά. Φυσικά, έχει πλήρη υποστήριξη για ανάγνωση και γραφή ελληνικών.
chakos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 εννοειται Όχι. Αυτό αφορά μόνο το αν το πληκτρολόγιο θα έχει τυπωμένους πάνω του ελληνικούς χαρακτήρες ή μόνο αγγλικούς. Κατά τα άλλα, το Mac OS X δεν έχει εργοστασιακή υποστήριξη πλήρους μετάφρασης του περιβάλλοντός του στα ελληνικά. Φυσικά, έχει πλήρη υποστήριξη για ανάγνωση και γραφή ελληνικών. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
lagoudakis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Anyone???? εχουν αγορασει 2 γνωστοι μου απο εκει διαφορα προιοντα χωρις κανενα προβλημα
Sellers Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Συνδέονται σκληροί δίσκοι με υποδοχές sata με κάποιο τρόπο με τον mac? Εσωτερικοί είναι, αλλά δεν θέλω να τους βάλω μέσα.
alexzzz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Συνδέονται σκληροί δίσκοι με υποδοχές sata με κάποιο τρόπο με τον mac? Εσωτερικοί είναι, αλλά δεν θέλω να τους βάλω μέσα. πάρε ένα dock
atheatos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Συνδέονται σκληροί δίσκοι με υποδοχές sata με κάποιο τρόπο με τον mac? Εσωτερικοί είναι, αλλά δεν θέλω να τους βάλω μέσα. http://www.lacie.com/intl/products/product.htm?id=10549 Ελπίζω να βγάλουν και dock....
Sellers Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 http://www.lacie.com/intl/products/product.htm?id=10549 Ελπίζω να βγάλουν και dock.... Ή εσύ δεν με κατάλαβες ή εγώ δεν κατάλαβα τι θες να πεις. Έχω δύο εσωτερικούς σκληρούς απο πς. Μπορώ να τους συνδέσω με έναν μακ? Και ας είναι έξω απο τον μακ οι σκληροί. Να μην τους βάλω μέσα στην οθόνη-κουτί.
alexzzz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ή εσύ δεν με κατάλαβες ή εγώ δεν κατάλαβα τι θες να πεις. Έχω δύο εσωτερικούς σκληρούς απο πς. Μπορώ να τους συνδέσω με έναν μακ? Και ας είναι έξω απο τον μακ οι σκληροί. Να μην τους βάλω μέσα στην οθόνη-κουτί. ο atheatos σου προτείνει θήκη δίσκων 3.5" για να τους συνδέσεις και εγώ σου προτείνω dock δηλαδή αούτο εύκολη σύνδεση και εναλλαγή δίσκων
atheatos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ή εσύ δεν με κατάλαβες ή εγώ δεν κατάλαβα τι θες να πεις. Έχω δύο εσωτερικούς σκληρούς απο πς. Μπορώ να τους συνδέσω με έναν μακ? Και ας είναι έξω απο τον μακ οι σκληροί. Να μην τους βάλω μέσα στην οθόνη-κουτί. Ο iMac έχει FireWire 800,USB 2, thunderbolt. Yπαρχουν dock ή κουτιά που βάζεις τους σκληρούς και συνδέονται με το Mac στις παραπάνω θύρες πλην της thunderbolt... Eπισης υπάρχουν network stations όπως το stora της Netgear πχ. που βάζεις τους σκληρόυς εκεί και συνδέονται ακόμα και σε διάταξη raid στην ethernet..... Διαλέγεις και παίρνεις......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα