Προς το περιεχόμενο

RIP καλέ μου άνθρωπε..

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βρισκω πολυ υπερτιμημενο και σχεδον βαρετο τον "παλιο καλο ελληνικο κινηματογραφο".

Δεν τον εχω σε εκτιμηση και δεν βλεπω Ελληνικες ταινιες, και δεν εχω σε μεγαλη εκτιμηση το ταλεντο πολλων "παλιων"...

...αυτος ομως τον ειχα. Παιζει να τον θεωρουσα αν οχι τον κορυφαιο, μεσα στους 3 κορυφαιους αυτης της φουρνιας. Και καλος ανθρωπος.

Δημοσ.

Οι μονοι που εχουν μεινει πλεον ειναι ο Βουτσας, ο Κωνσταντινου, ο Παντζας... ξεχνω κανεναν?

Βρισκω πολυ υπερτιμημενο και σχεδον βαρετο τον "παλιο καλο ελληνικο κινηματογραφο".

Δεν τον εχω σε εκτιμηση και δεν βλεπω Ελληνικες ταινιες, και δεν εχω σε μεγαλη εκτιμηση το ταλεντο πολλων "παλιων"...

Και ποιον εχεις σε εκτιμηση φιλε μου, τον νεωτερο ελλ.κιν/φο? Η νυχτα με τη μερα ειναι...:)

Ουσιαστικα ο ελλ.κιν/φος πεθανε στο μεσο της δεκαετιας του '70.

Σημανικη σημειωση: Ο Βεγγος ηταν ο μονος που συνεχιζε να κανει ταινιες τη δεκαετια του 70!

Δημοσ.

Εγώ μαζί με τον Χόρν τους θεωρώ τους 2 κορυφαίους ηθοποιούς.

Για μένα είναι οι μόνοι που αξίζουν απο τα παλιά. Ξέρω πολλοί έχουν τον Χατζηχρήστο για ''Θεό'' τους ή τον Αυλωνίτη κ.λ.π. Αλλά σαν την υποκριτική ικανότητα του Χορν και τον κωμικό χαρακτήρα του Βέγγου δεν μπορώ να βρω στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.

Δημοσ.

Ποιον Χατζηχρηστο ρε φιλε, μόνο για τον "μπακαλογατο" μιλανε ολοι, οι επιτυχιες του Βεγγου ητανε πολυαριθμες.

Δημοσ.

Μην το κανουμε και εδω flame

Ειναι τοπικ για συλληπητηρια, οχι για συγκρίσεις

ΥΓ. Ε, αφου ειπαν ολοι ας πω και γω, και για μενα Χορν-Βεγγος απο άντρες και Λαμπέτη-Καρέζη από γυναίκες.

Και grigoriou, οχι ουτε τον νεο ελληνικο. Απλα δεν μου αρεσει ο Ελληνικος γενικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...