Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει μια ρυθμηση στις ρυθμίσεις οθόνης που λέτε υψηλή φωτηνοττητα ... Αν το ενεργοποιήσεις τότε στον πολύ ήλιο η φωτηνοτητα ανεβαίνει πολύ

.. Πάνω από το υψηλό ... Αν το απεβεργοποιησεις τότε έχεις πιο ομαλά αποτελέσματα αλλά με λιγότερη ευκρεινεια κάτω από ήλιο !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γεια σας παιδια! Ετοιμάζομαι να πουλήσω το Lumia 925 μου. Το θέμα είναι ότι είμαι στο Preview for Devs και έχω τα 8.1. Όταν θα κάνω reset την συσκευή θα επιστρέψει στα 8 ή θα συνεχίσει να έχει το 8.1 που έχει και τώρα; Πάντως στο About του κινητού λέει ακόμα Lumia Black Update. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι η κατάσταση με τα WP είναι μπουρδελέ γενικά μέσα. Γι'αυτό άλλωστε και φεύγω, παρ΄όλο που στην αρχή μου άρεσαν πάρα πολύ! Ευχαριστώ και καλημέρα!! :)

Καθόλου "μπουρδελέ" δεν είναι η κατάσταση αρκεί να γνωρίζεις τι είναι η έκδοση "Preview For Developers"... Πολλοί φαντάζομαι δεν κοιτάξατε τους όρους χρήσης... Η Preview For Developers ΔΕΝ είναι τα WP8.1 (Cyan) επίσημα... Είναι μόνη η αναβάθμιση λογισμικού (και όψι των drivers του κατασκευαστή) χωρίς το firmware update (πχ Cyan, Black κτλ κτλ) ώστε να τεσταριστεί το λειτουργικό πριν βγει επίσημα... Μόνο που στην Preview For Developers υπήρξε ένα θεματάκι με την απευθείας αναβάθμιση στα επίσημα 8.1 (Cyan), οπότε έπρεπε ή να περάσεις κατευθείαν το firmware με Cyan ή να κάνεις restore στα WP8 (Black) και να πάρεις OTA τη Cyan... Υποτίθεται για κάποιον που δηλώνει "developer" και αποδέχεται τους όρους που αναφέρει ότι μπορεί να υπάρχουν θεματάκια στην έκδοση Preview For Developers, είναι παιχνιδάκι, οπότε καλό θα ήταν την επόμενη φορά να προσέχεις για να μην μπλέκεις γενικότερα και μπερδεύεσαι...

Η Preview For Developers είναι για να τεστάρεται το λειτουργικό και τα νέα features του και όχι για "να παίρνουμε νωρίτερα την αναβάθμιση"...

Αν θες βοήθεια με το πως να περάσεις τα επίσημα WP8.1 (Cyan) ή να επιστρέψεις στα WP8 (Black) στείλε μου ένα ΠΜ να σου πω... 

EDIT: Αν κάνεις reset την συσκευή δεν θα επιστρέψεις στα WP8... Θα μείνει ως έχει... Δηλαδή τώρα έχεις WP8.1 Preview for Developers EDITION με το firmware να είναι Lumia Black...

• Like 3

φιλος εχει κινητο windows 8 και θελει να βαλει αλλο email και κωδικο...

δεν εχω βρει ακομα πως γινεται...

εχει κανεις ιδεα πως θα το κανω???

θελουμε να γλιτωσουμε την διαγραφη τηλεφωνων και μηνυματων (δεν εχω ψαξει για backup ακομα)

Για main, δηλαδη αυτο που θα συνδεθει με το λογαριασμο στην ms κλπ εννοεις ή για 2ο?

Αν ειναι για main, δεν γινεται, απαιτει επαναφορα του κινητου στις εργοστασιακες ρυθμισεις και στησιμο απο την αρχη.

• Like 1

Για main, δηλαδη αυτο που θα συνδεθει με το λογαριασμο στην ms κλπ εννοεις ή για 2ο?

Αν ειναι για main, δεν γινεται, απαιτει επαναφορα του κινητου στις εργοστασιακες ρυθμισεις και στησιμο απο την αρχη.

Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω επειδή δε θυμάμαι το pass.Σίγουρα δεν το αποφεύγουμε το reset?

Ναι. Και εγω οταν πηρα το 620 ειχε το ονομα χρηστη και το mail του ξαδερφου μου. Γινοταν να βαλω αλλο, αλλα αυτο το αλλο δεν θα ηταν το default με το οποιο θα εκανα login στις υπηρεσιες της ms (onedrive κλπ). Οποτε reset και τερμα.

Microsoft pushing out Lumia Cyan update for more Windows Phone 8.1 Preview for Developer users

http://www.wpcentral.com/lumia-cyan-update-coming-to-more-windows-phone-81-developer-preview

Ηρθε σε κανεναν με wp8.1u1 η cyan? Εδω στο 620 μου δεν εχει ερθει ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...