paranoid_gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Προφανώς το παιδί δεν θα εννοεί την τεχνολογία 3G για χρήση στο ιντερνετ κτλ...αλλα μόνο τις βιντεοκλήσεις.Λογικα....
piranhagr Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 αν ξεφύγουμε απο την υπέροχη προσφορά των WP7 μετά βλέπω το Samsung S5830 Galaxy Ace + Android -> Πολλά Applications, Πρόγραμμα GPS - Όχι τρομερή Ανάλυση, Λίγη Εσωτερική Μνήμη Δεν ξέρω άλλες επιλογές μετα Εκτός απο το Hauwei Ideos X5 αλλα για εμένα δεν έχει, επιδότηση 170€ κρίμα είναι (Vodaphone)
UpToDate_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 προσωπικα προς το παρων απλα θα ξεχναγα τα windows...δεν ειναι ακομη ολοκληρωμενα και μοιαζουν αρκετα στο ios, εξαρτηση απο το zune κτλ κατι που το απεχθανομαι εως αηδιας...τωρα το ποτε και αν θα πεσει στο 300αρι δεν το ξερωαν δεν θες να δωσεις παραπανω χρηματα δες το defy στα 250ε, ειναι πολυ καλο Με την αναβαθμιση που θα βγει κατα οκτώμβρη όμως θα λένε τίποτα; Defy καλό φένεται αλλά δεν ξέρω από την στιγμή που παίζει Omnia 7 με Super Amoled.. και η κάμερα του σε reviews λένε ότι δεν είναι και η καλύτερη 5αρα. Επίσης μου την ψιλοσπάει ότι "αλλάζει οθόνες" με σκορλλάρισμα δεξιά - αριστερά απευθείας.. Ανοίγεις thread για αναζήτηση smartphone και λες πως δεν σε ενδιαφέρει το 3G.Απλά το επισημαίνω,χωρίς περαιτέρω σχόλια.Sent from my GT-I9000 using Insomnia App Παραθέτω από κάτω το μήνυμα του φίλου, Προφανώς το παιδί δεν θα εννοεί την τεχνολογία 3G για χρήση στο ιντερνετ κτλ...αλλα μόνο τις βιντεοκλήσεις.Λογικα.... μετά βλέπω το Samsung S5830 Galaxy Ace + Android -> Πολλά Applications, Πρόγραμμα GPS - Όχι τρομερή Ανάλυση, Λίγη Εσωτερική Μνήμη Γι' αυτό το έβγαλα και εγώ από την λίστα.. Επίσης, defy φοράει 2.1 ; Γενικα σε κάποιο κινητο αναβαθμίζουμε τσάμπα μετά;
oldnew Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Το να αγοράζεις ένα κινητο σημερα , με την φιλοσοφία οτι θα αναβαθμιστεί τον οκτωμβριο είναι λάθος απο κάθε άποψη. Δηλαδή παιρνεις κάτι που δε σε καλύπτει πλήρως σημερα , ελπίζοντας οτι σε 6 μήνες (που μπορει να γίνουν άνετα και 8) , θα βελτιωθεί και ισως σε καλύπτει.. Με το ρυθμό που εξελισονται τα smartphone , το πιθανότερο είναι Ότι σε 6 μήνες απο σημερα , μπορει να ψάχνεις για άλλο κινητο..
vasilisga Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Με την αναβαθμιση που θα βγει κατα οκτώμβρη όμως θα λένε τίποτα; Defy καλό φένεται αλλά δεν ξέρω από την στιγμή που παίζει Omnia 7 με Super Amoled.. και η κάμερα του σε reviews λένε ότι δεν είναι και η καλύτερη 5αρα. Επίσης μου την ψιλοσπάει ότι "αλλάζει οθόνες" με σκορλλάρισμα δεξιά - αριστερά απευθείας.. Παραθέτω από κάτω το μήνυμα του φίλου, Γι' αυτό το έβγαλα και εγώ από την λίστα.. Επίσης, defy φοράει 2.1 ; Γενικα σε κάποιο κινητο αναβαθμίζουμε τσάμπα μετά; προφανως θα υπαρξουν αναβαθμισεις για τα windows αλλα οπως ειπες το πρωτο μεγαλο πακετο αναμενεται τον Οκτωμβρη... γενικα ομως εμενα περισσοτερο αυτο που με απωθει απο τα windows ειναι ο τροπος λειτουργιας του λειτορυγικου οπου οπως προανεφερα μοιαζει πολυ στο ios αν δεν σε πειραζει αυτο, δηλαδη κελιδωματα, περιορισμοι κτλ τοτε προχωρα το defy φοραει την 2.1 και θα παρει επισημα την 2.2 συντομα ολα τα κινητα εχουν ενα κυκλο, οποτε οποιο και να παρεις καποια στιγμη θα σταματισει να παιρνει αναβαθμισεις.. αυτο με τις πολλες οθονες αναμονης πρεπει να εισαι ο μονος που τον ενοχλει , ειναι πολυ πρακτικο και ομορφο μπορεις να δεις και το ace αλλα εχει χειροτερη οθονη και μικροτερη ραμ εχει ομως καλυτερη καμερα αν δεν σου αρεσει το defy περιμενε λιγο για το ideos φαινεται πολυ καλη συσκευη για τα χρηματα της
paranoid_gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Εγω πιστευω οτι τα Windows θα έχουν μεγάλη ανάπτυξη και αυτή θα ξεκινήσει με το που η νοκια θα βγάλει στην αγορά την 1η συσκευη με wp7... Το ideos θα το φέρει η wind απο παρασκευη.Λίγο κουμούτσα βέβαια...αλλα ωραία specs
manost Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 **Να μην μαμιεται στις φορτήσεις κάθε μέρα. Αυτό ίσως είναι θέμα προς συζήτηση. Αν και αναφέρεις ότι δεν καίγεσαι για 3G και λοιπά (που είναι ενεργοβόρα) οι Android συσκευές και γενικά όλα τα smartphones έχουν κάποιο θεματάκι με την μπαταρία. Κάνοντας μία τέτοια αλλαγή - από Κ750i που λογικά η μπαταρία σού κρατούσε 2-3 ημέρες - ίσως απογοητευτείς από το smartphone που τελικά θα αγοράσεις (στην αρχή τουλάχιστον, όπως όλοι μας). Ανάλογα τη χρήση θα σου πηγαίνει max 2 ημέρες. Όσοι από εμάς μπαίνουμε στο internet από το κινητό μας (είτε με Wi-FI λη με data plan), το φορτίζουμε σχεδόν πάντα κάθε μέρα.
piranhagr Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Όσοι από εμάς μπαίνουμε στο internet από το κινητό μας (είτε με Wi-FI λη με data plan), το φορτίζουμε σχεδόν πάντα κάθε μέρα. Σοβαρά ;;; Δηλαδή με μια χρήση 15 ομιλίας καθημερινά και 20 λεπτα internet και ίσως 30 διαφορά games ή χαζολόγιμα θα μιλάμε για καθημερινό φόρτισμα?
vasilisga Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Σοβαρά ;;; Δηλαδή με μια χρήση 15 ομιλίας καθημερινά και 20 λεπτα internet και ίσως 30 διαφορά games ή χαζολόγιμα θα μιλάμε για καθημερινό φόρτισμα? αναλογως τη συσκευη και αναλογως τη χρηση... μπορει να σου βγαζει μιση μερα μπορει και μια εβδομαδα εγω συνολικα με 20 λεπτα κλησεις και 4-5 ωρες ιντερνετ μου βγαζει 2-3 μερες το galaxy s
UpToDate_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ωραία, άρα καταλίγω προς Android μεριά μιας και θέλει καιρό μέχρι να βγάλει η Νοκια τα πρώτα της Windowκινητάκια.. Για την φόρτιση, εντάξει μια φορά την ημέρα/διήμερο δεν με χαλάει. Χρήση Ιντερνετ θα έχει ελάχιστη οπότε θα μειώνεται δραματικά η κατανάλωση ενέργειας, μιλάω μόνο κάτι λεπτά την ημέρα οπότε.. Απλά, θέλω να ξεχωρίσουμε κάποια κινητάκια που να έχουν: 1 αρκετά responsive screen 2 αν γίνεται να είναι και Amoled/SuperAmoled μιας και μ' αρέσει η ρεαλιστική απεικόνιση των χρωμάτων 3 να έχει μια αρκετά μεγάλη οθόνη 4 μια καλή καμερούλα.. αν γίνεται να τραβάει και 720p ακόμη καλύτερα.
tsourakis13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 4-5 ώρες τη μέρα ίντερνετ...???!! πάντως τη μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας την έχει η οθόνη...!! άμα χαμηλώσετε τη φωτεινότητα θα έχετε εμφανή αποτελέσματα...!
vasilisga Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ωραία, άρα καταλίγω προς Android μεριά μιας και θέλει καιρό μέχρι να βγάλει η Νοκια τα πρώτα της Windowκινητάκια.. Για την φόρτιση, εντάξει μια φορά την ημέρα/διήμερο δεν με χαλάει. Χρήση Ιντερνετ θα έχει ελάχιστη οπότε θα μειώνεται δραματικά η κατανάλωση ενέργειας, μιλάω μόνο κάτι λεπτά την ημέρα οπότε.. Απλά, θέλω να ξεχωρίσουμε κάποια κινητάκια που να έχουν: 1 αρκετά responsive screen 2 αν γίνεται να είναι και Amoled/SuperAmoled μιας και μ' αρέσει η ρεαλιστική απεικόνιση των χρωμάτων 3 να έχει μια αρκετά μεγάλη οθόνη 4 μια καλή καμερούλα.. αν γίνεται να τραβάει και 720p ακόμη καλύτερα. φιλε παρε το galaxy s 4-5 ώρες τη μέρα...???!!! αν δεις γραφω απο μπροστα τη λεξη "συνολικα"
tsourakis13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 αααα...!!! είπα κι'εγώ!!! πάντως με 4-5 ώρες ίντερνετ είσαι αρχηγός...!! η φωτεινότητα χαμηλωμένη φαντάζομαι...?
vasilisga Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 αααα...!!! είπα κι'εγώ!!! πάντως με 4-5 ώρες ίντερνετ είσαι αρχηγός...!! η φωτεινότητα χαμηλωμένη φαντάζομαι...? στο αυτοματο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.