Προς το περιεχόμενο

κολλάει το ποντικη / πλητρολογιο

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα ασυρματο microsoft wireless optical mouse 2000 και το πλητρολογιο microsoft wireless multimedia keyboard 1.1 εχει 2 μηνες που κολλουσε το ποντικι . για την ακριβεια σε καποια σημεια ενω το κουναω ή δεν κινειται στην οθονη ή κινειται πολυ αργα... του εχω αλλαξει μπαταριες και ειναι καθαρο απο κατω . εκανα επανεγκατάσταση τους οδηγους αλλα τιποτα... ( ειμαι με xp ). πιο παλια αργουσε να "γραψει" και το πλητρολογιο ( ελαχιστες φορες ) .

οποτε το πιο λογικο ειναι να εχει χαλασει τ ποντικακι, το θεμα ειναι οτι χθες που πηγα να παιξω ενα παιχνιδι ( μετα απο κατι μηνες ) κολουσε και το πλητρολογιο ( δεν καταλαβαίνεται τις αλλαγες | οταν ειχα πατημενο το w και ταυτοχρονα π.χ. το s το w δεν λειτουργουσε και ηθελε να το αφησω και να το ξαναπατησω | ).

εκανα και ελεγχο για ιους αλλα τιποτα δεν βρηκε ( οχι σε sefe mode ) ...

το δοκιμασα και σε αλλη επιφανεια...

* το ποντικι χανει στη λεπτομερια αλλα οταν θες να σχεδιασεις ( *.dwg ) ειναι αρκετα εκνευριστικό.

το θεμα ειναι αν ειναι χαλασμενα ( εφτασε η ωρα τους ) ή φταιει κατι αλλο... αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι χανει και το πληκτρολογιο...

( δεν εχω δοκιμασει με αλλο πλητρ. \ ποντικι μια και απο τοτε που πηρα τον υπολ. δεν αγορασα αλλα, πανε 4 (μπορει και 5 χρονια) )

καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ;;;( οχι τιποτα αλλο μην πανε χαμενα τα χρηματα για τα νεα )

Δημοσ.

δοκιμασε να αλλαξεις θεση του usb σε διαφορετικη θεση.

γιατι σε μενα κολαγαν αν το εχεις πισω στις θεσης τις μητρικης βαλτο στα μπροστα usb του πυργου.

Δημοσ.

Τα ιδια ειχε ο αδερφος μου με τα ιδια ακριβως συμπτωματα.αλλα πρωτα χαλασε το πληκτρολογιο.και ολα αυτα στους 6 μηνες πανω.

Εβαλε με καλωδιο και ησυχασε.το ποντικι του δουλευει,το πληκτρολογιο ειναι dead.

Δημοσ.

εχω κανα δεκαλεπτο που αλλαξα θυρα και αισθανομαι οτι ειναι μια χαρα... για να δουμε mrgreen.png

tnx kenmitsakos

Thanos1972 : to καλωδιο δεν βολευει καθολου. εμενα μου εχε χαλασει το ποντικι στο παρελθον αλλα μου το αλλαξαν.

Δημοσ.

εχω κανα δεκαλεπτο που αλλαξα θυρα και αισθανομαι οτι ειναι μια χαρα... για να δουμε mrgreen.png

tnx kenmitsakos

Thanos1972 : to καλωδιο δεν βολευει καθολου. εμενα μου εχε χαλασει το ποντικι στο παρελθον αλλα μου το αλλαξαν.

ωραιος !! γιατι και εγω ειχα ενα τετοιο προβληματακι και αλαξα θυρα .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...