Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Ping

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας. Έχω Cyta 4mbs και τις τελευταιες μέρες(πριν μια βδομάδα ήμουν οκ) έχω πολύ μεγάλο ping σε αρκετούς servers(200+)και δεν μπορώ να παίξω καθόλου. Επίσης ένας φίλος μου που έχει cyta έχει και αυτός το ίδιο ping. Τι στον π***** γίνεται?? :cry: Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Δημοσ.

Ίσως να έχει δίκιο ο Thresh που λέει ότι μπούκωσε η CYTA. :) Αυτό το πρόβλημα το έχεις για πολύ καιρό ή μόνο τώρα;

Δημοσ.

Ίσως να έχει δίκιο ο Thresh που λέει ότι μπούκωσε η CYTA. :) Αυτό το πρόβλημα το έχεις για πολύ καιρό ή μόνο τώρα;

μόνο τώρα αν και φένεται να έπεσε το ping ελπίζω να μην ξαναγίνει

• Super Moderators
Δημοσ.

Περίμενε βραδάκι που θα είναι ώρες αιχμής και λογικά θα τα δεις να ξανανεβαίνουν...

Δημοσ.

Σε σχέση με τους υπόλοιπους μεγάλους παρόχους η Cyta έχει το μικρότερο διαθέσιμο εύρος διασύνδεσης με το εξωτερικό, οπότε είναι λογικό τώρα που μπήκε και στην ΑΘήνα να υπάρχει μπούκωμα.

Δημοσ.

Σε σχέση με τους υπόλοιπους μεγάλους παρόχους η Cyta έχει το μικρότερο διαθέσιμο εύρος διασύνδεσης με το εξωτερικό, οπότε είναι λογικό τώρα που μπήκε και στην ΑΘήνα να υπάρχει μπούκωμα.

αυτο που λες ειναι λιγο off.για ποιο λογο.το ποσο bandwidth εχεις με το εξωτερικο δεν εχει να κανει με το ποσα gbps εχεις αλλα το ποσα εχεις με βαση τους πελατες.η cyta τωρα ηρθε αθηνα δενεχει πολλους πελατες λογικο ειναι να εχει μικροτερο συνολικο bandwidth απο τους αλλους.φαντασου το σαν μια γραμμη adsl 24 mbps.αλλο ν ακατεβαζει ενας και αλλο δεκα.

Δημοσ.

Σωστό είναι αυτό που γράφεις πως το μέγεθος που παίζει πραγματικά ρόλο είναι η αναλογία πελατών προς το διαθέσιμο εύρος. Αλλά από τη στιγμή που παρατηρούνται φαινόμενα μπουκώματος στις ώρες αιχμής φαίνεται πως η cyta δεν έχει αρκετό. Και δεν ξέρω αριθμούς όσο αφορά τους πελάτες αλλά δεν νομίζω πως η cyta απέχει και πολύ από τη wind για παράδειγμα.

Δημοσ.

Σωστό είναι αυτό που γράφεις πως το μέγεθος που παίζει πραγματικά ρόλο είναι η αναλογία πελατών προς το διαθέσιμο εύρος. Αλλά από τη στιγμή που παρατηρούνται φαινόμενα μπουκώματος στις ώρες αιχμής φαίνεται πως η cyta δεν έχει αρκετό. Και δεν ξέρω αριθμούς όσο αφορά τους πελάτες αλλά δεν νομίζω πως η cyta απέχει και πολύ από τη wind για παράδειγμα.

εννοειται οτι απο την στιγμη που γινονται μπουκωματα κατι δεν γινεται σωστα.τωρα ποσους πελατες εχει δεν ξερω.απλα τα νουμερα ειναι σχετικα.το αν μια εταιρεια σουρνεται φαινεται στην πραξη παρα στο ποσα gbps εχει με εξω.δεν εχω ιδεα ποσους πελατες εχουν

• Super Moderators
Δημοσ.

η Cyta έχει ξεπεράσει τους 150.000 συνδρομητές και σύμφωνα με το adslgr έχουν τουλάχιστον 10gbps bandwidth με εξωτερικό...

• Super Moderators
Δημοσ.

και ήταν μια χαρά μέχρι που ήρθε στην Αθήνα, δεν έχει βέβαια τα χάλια της HOL :P

Δημοσ.

ενταξει στην κυπρο ηταν και η μοναδικη σχεδον.

απο εκει και περα αν λυσουν λιγο το θεμα bandwidth τοτε μια αρα θα ειναι σαν εταιρεια.ηδη εχουν λιγοτερα κοστη που δινουν voip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...