kite24 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Γεια σας παιδια!Αντιμετωπιζω ένα πρόβλημα με την συνδεσή μου,καθώς αυτή κόβεται ανα διαστήματα...Εχω σύνδεση connx και συνδέομαι στο δωματιο μου,στη μια απο τις δυο υποδοχες τηλεφώνου.Μήπως φταίει ότι κάτι δεν έχω κανει καλα με το τηλέφωνο και την άλλη πρίζα τηλεφώνου στο σαλόνι?Το τηλέφωνο στο σαλόνι έχει φίλτρο.Δεν γνωρίζω καλα τα περί σύνδεσης και θέλω βοήθεια.Ευχαριστώ.
karmen1983 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Γεια σας παιδια!Αντιμετωπιζω ένα πρόβλημα με την συνδεσή μου,καθώς αυτή κόβεται ανα διαστήματα...Εχω σύνδεση connx και συνδέομαι στο δωματιο μου,στη μια απο τις δυο υποδοχες τηλεφώνου.Μήπως φταίει ότι κάτι δεν έχω κανει καλα με το τηλέφωνο και την άλλη πρίζα τηλεφώνου στο σαλόνι?Το τηλέφωνο στο σαλόνι έχει φίλτρο.Δεν γνωρίζω καλα τα περί σύνδεσης και θέλω βοήθεια.Ευχαριστώ. Η σύνδεση είναι όπως την παρακάτω. Το καλώδιο που συνδέεις το pc πρέπει να φεύγει από το router. Αν έχεις συσκευή τηλεφώνου συνδεδεμένη απευθείας πάνω σε πρίζα τοίχου, κάθε φορά που χτυπάει τηλέφωνο θα έχεις θέμα. Το pc από το δωμάτιο πως μπαίνει internet;
kite24 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Η σύνδεση είναι όπως την παρακάτω. Το καλώδιο που συνδέεις το pc πρέπει να φεύγει από το router. Αν έχεις συσκευή τηλεφώνου συνδεδεμένη απευθείας πάνω σε πρίζα τοίχου, κάθε φορά που χτυπάει τηλέφωνο θα έχεις θέμα. Το pc από το δωμάτιο πως μπαίνει internet; Το router το έχω στο δωματιό μου.Βάζω το ρουτερ και μπαινω,το τηλεφωνο ειναι στο σαλόνι.
karmen1983 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Αυτό σου εξηγώ αν έχεις συσκευή τηλεφώνου συνδεδεμένη ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ σε πρίζα τοίχου έχεις θέμα... Που είναι ο poulinos σήμερα;;;
kite24 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Αυτό σου εξηγώ αν έχεις συσκευή τηλεφώνου συνδεδεμένη ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ σε πρίζα τοίχου έχεις θέμα... Που είναι ο poulinos σήμερα;;; καταλαβα!αρα μαλλον εκει εντοπιζεται το προβλημα.θα το διορθωσω και θα ποσταρω αν συνεχιστει το προβλημα.ευχαριστω πολυ!
cosmos000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Με πάρα πολύ απλά λόγια ,σε κάθε πρίζα τηλεφώνου που υπάρχει στο σπίτι πρέπει να βάλεις φίλτρο πριν από την συσκευή που θα συνδέεις είτε τηλέφωνο είτε ρούτερ. στο σαλόνι έχεις φίλτρο?στο δωμάτιο λογικά ναι....
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Με πάρα πολύ απλά λόγια ,σε κάθε πρίζα τηλεφώνου που υπάρχει στο σπίτι πρέπει να βάλεις φίλτρο πριν από την συσκευή που θα συνδέεις είτε τηλέφωνο είτε ρούτερ. στο σαλόνι έχεις φίλτρο?στο δωμάτιο λογικά ναι.... χμμμ.λαθος.θα βαλεις φιλτρο πριν απο καθε τηλεφωνο οχι πριν απο το ρουτερ. το σωστο ειναι .οπου υπαρχει μονο τηλεφωνο,συναγερμος,φαξ ,μηχανημα πιστωτικης μπαινει φιλτρο οπου υπαρχει μονο το ιντερνετ δεν μπαινει τιποτα οπου υπαρχει ιντερνετ και τηλεφωνο μπαινει splitter τα υπολοιπα εδω http://www.insomnia.gr/topic/192744-%cf%83%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-adsl%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%bd%ce%b1/
cosmos000 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 χμμμ.λαθος.θα βαλεις φιλτρο πριν απο καθε τηλεφωνο οχι πριν απο το ρουτερ. Ναι ε? Δεν το γνώριζα αυτό.Thanks pouline για την πληροφορία
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Ναι ε? Δεν το γνώριζα αυτό.Thanks pouline για την πληροφορία δεν γινεται να εχεις βαλει φιλτρο πριν το ιντερνετ σου?ακομα και αν παιξει θα εχεις αποσυνδεσεις η χαλια ταχυτητα.για φιλτρο μιλαμε.οχι splitter.αλλο το ενα αλλο το αλλο splitter θα βαλεις αμα εχεις και τηλεφωνο και ιντερνετ σε ενα πριζακι.η αλλιως μπορεις να βαλεις διακλαδωτη απο ενα σε 2 και απο την μια πλευρα να εχεις φιλτρο και απο την αλλη το ιντερνετ. μονο ετσι μπορεις να εχεις φιλτρο γιατι στην ουσια με τον διακλαδωτη το φιλτρο παει μονο στο τηλεφωνο.
Bandura Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Παντως τις τελευταιες 2-3 μερες εχω δει κατι σκαμπανεβασματα στην ταχυτητα της υπερσυνδεσης 2mbps μου... ελπιζω να ειναι παροδικο...
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 αλλο θεμα η διαφορα στην ταχυτητα και αλλο θεμα η διαφορα στο sync.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.