GoldenEye Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 τελικα ρε παιδια επειδη λιγο το εχασα,lg η htc? σορυ που ρωταω παλι τα ιδια απλα σκεφτομαι να μπω και γω στην κατηγορια των smart phone και δεν ξερω προς τ απου να προσανατολιστω!! και μια ακομα σημαντικη ερωτηση,σε αυτα τα τηλ γινεται να δουλεψουν σαν wifi hot spot οπως γινεται πχ με ταο desire???? δλδ να χρησημοποιηθει το τηλ σαν ασυρματο μοντεμ για ιντερνετ? optimus 7 για τις εξτρα εφαρμογες της lg, για την αρκετα καλυτερη καμερα, για την μεγαλυτερη μπαταρια (η οποια εχει ενα θεμα με υπερθερμανση στις πρωτες φορτισεις) για την καλυτερη ποιοτητα ηχου σε ηχειο και ακουστικα για μουσικη για την μεγαλυτερη μνημη και την μεγαλυτερη μπαταρια htc για την λιγο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης για την παραπανω δουλεια που εχει γινει στο xda developers για το χαμηλοτερο SAR την καλυτερη ποιοτητα συνομιλιας στο ακουστικο και στην ανοιχτη ακροαση για τις εφαρμογες γραφειου και στην καλυτερη οθονη (με χαμηλοτερη καταναλωση) παντως με λιγο σπασιμο (οσο ειδα απο το lg του αδερφου μου) και ελληνικα παιζουν κομπλε και file manager και registry tweaker και ringtowns απο mp3. αν ειχε και κανα gps της προκοπης ή εστω καποιο backward compatibility με τα 6.5 αρια τοτε θα ταν ολα ζαχαρη...
pareisaktos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Εγω ήμουν έτοιμος να πάρω ενα iphone 3gs 16GB μεταχειρισμένο άλλα μόλις είδα την προσφορά άρχισα να το σκέφτομαι....εσείς τι λέτε?
alexzzz Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Εγω ήμουν έτοιμος να πάρω ενα iphone 3gs 16GB μεταχειρισμένο άλλα μόλις είδα την προσφορά άρχισα να το σκέφτομαι....εσείς τι λέτε? μετά από 4 μέρες συνεχούς χρήσεις μπορώ να πω ότι συνηθίζεται... ios δεν είναι αλλά έχει μια δική του ομορφιά.
pareisaktos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 μετά από 4 μέρες συνεχούς χρήσεις μπορώ να πω ότι συνηθίζεται... ios δεν είναι αλλά έχει μια δική του ομορφιά. Δηλαδή με Windows κατεβάζεις κανονικά εφαρμογές όπως στα android?
alexzzz Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ναι, αλλά από μικρότερο store και προς το παρών μόνο τις free.
ipal Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 τελικα ρε παιδια επειδη λιγο το εχασα,lg η htc? σορυ που ρωταω παλι τα ιδια απλα σκεφτομαι να μπω και γω στην κατηγορια των smart phone και δεν ξερω προς τ απου να προσανατολιστω!! και μια ακομα σημαντικη ερωτηση,σε αυτα τα τηλ γινεται να δουλεψουν σαν wifi hot spot οπως γινεται πχ με ταο desire???? δλδ να χρησημοποιηθει το τηλ σαν ασυρματο μοντεμ για ιντερνετ? παντως το lg ειναι λιγο παντοφλα για 3.8 οθονη. οι οθονες εχουν και διαφορα στο χρωμα απο οτι τα ειδα λιγο.
gyiama Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 θα ηθελα να εχει τη δυνατοτητα της μεταδοσης του ιντερνετ το τηλ.οποτε πρεπει να κοιταξω κατι σε android να φανταστω εεε?αυτη τη δυνατοτητα την εχουν μονο τα μεγαλα τα μοντελα η και τα μικρα?(βλεπε πχ wildfire)?
athanaso77 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 παντως το lg ειναι λιγο παντοφλα για 3.8 οθονη. οι οθονες εχουν και διαφορα στο χρωμα απο οτι τα ειδα λιγο. Το LG είναι πιο ποιοτικό πάντως και με πολύ πιο εύκολο τρόπο ξεκλειδώματος.
FarCry Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Τελικά δεν είναι μόνο προσφορά της (Ελληνικής) Vodafone αλλά γενικότερη: Windows Phone 7 smartphones hitting all time low price points in Europe οι κακές πωλήσεις μας βγήκαν σε καλό... ειναι αυτο που λεμε τιμη γνωριμιας. μετα τη γνωριμια λογικα θα ανεβουν οι τιμες
Hakeem Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 παιδιά έχω μερικές απορίες. μιας και θέλω να αγοράσω ενα smartphone και είμαι ανάμεσα σε 3 τα 2 που είπατε LG και HTC και το ideos X5 που είναι και αυτό στα 200 ευρώ αλλά με android. θέλω να ρωτήσω το LG είναι συμβατό με java? έχει ράδιο (άλλου διαβάζω ότι έχει και ο πωλητής στην vodafon που είπε όχι)? Όσον αφορά τα WP7 θα ήθελα να ρωτήσω αν τα προβλήματα με το bluetooth και τα ringtones διορθώνονται. είτε νόμιμα είτε από τα τσακαλάκια που ασχολούνται με αυτά. Τέλος παραθέτω μια σύγκριση που βρήκα. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3532&idPhone2=3118
gavros10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 εγω μαλλον αυριο θα παρω το htc μου φαινεται καλυτερο απο το lg.
athanaso77 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 εγω μαλλον αυριο θα παρω το htc μου φαινεται καλυτερο απο το lg. Με τι κριτήριο; Το LG ξεκλειδώνει πολύ πιο εύκολα για όποιον ενδιαφέρεται, έχει 16GB εσωτ. μνήμη, έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής από το HTC και φυσικά έχει και radio.
clevercitizen Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μπορεί να μη σας φαίνεται μεγάλη διαφορά τα 8 με 16 gb μνήμης αλλά πιστέψτε με είναι. Αρχικά ΔΕΝ είναι 8, τα διαθέσιμα είναι περίπου 6,5 gb (το λειτουργικό που θα μπει οεο. Αντίστοιχα στο lg είναι περίπου 14,5gb κ εκεί. Όταν (δεν ξέρω αν ήδη) βγει κάνα gps πρόγραμμα, θα φάει 1,5-2gb (στο iphone έχω το navigon με χάρτες ανατολικής ευρώπης μόνο κ πιάνει 1,2gb περίπου). Άρα μας μένουν 4,5gb στο htc και 12,5gb στο lg. Εφαρμογές- παιχνίδια κτλ αντε να πιάσουν κ αυτές 2 gb max (αν και ακόμα δεν έχει τόσες πολλές για wp7) οπότε μας μένουν 2,5 και 10,5 αντίστοιχα. Προσωπικά θέλω να το φορτώνω και ταινίες/τραγούδια για ταξίδια οπότε τα 2,5-3gb ΕΜΕΝΑ δε μου φτάνουν. Γι αυτό και προτίμησα το lg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.