Cernic Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 παιδια να παρω το iphone 3g 8giga η το htc wildfire?
nikoskon Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Αυτή η φυσικότητα είναι που σπάει κόκαλα. Sent from my GT-I9000 using Insomnia App
basilis5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 να υποθεσουμε το ενα μεταχειρισμενο και το αλλο καινουργιο; αν ναι παρε το 2ο, αν και τα 2ειναι καινουργια παρε το 1ο. βεβαια επειδη εχω ipod touch 2g να σου πω πως η υποστηριξη απο την μαμα πεθανε.. οχι οτι το wildfire εχει καμια σοβαρη υποστηριξη. επισης σε ενα μηνα βγαινει το νεο wildfire που ιθα ειναι πιο δυνατο απο το 1 με καλυτερη οθονη,και πιστεψε με σαν κατοχο,αξιζει να περιμενεις.
Luciddream Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Αυτή η φυσικότητα είναι που σπάει κόκαλα. Sent from my GT-I9000 using Insomnia App μα το σύγκρινε με ένα πεθαμένο κινητό που πλέον το παίρνουν μόνο τα κοριτσάκια για να λένε οτι έχουν iphone...
orlox Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 iphone 3g vs wildfire? Κανένα! Πες τι χρήμα διαθέτεις καλύτερα να ακούσεις προτάσεις
gregvibe Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 To wildifire ειναι πολυ αργο κινητο κ κολαει παρε καλυτερα το 3g Sent from my HTC Desire using Insomnia App
Luciddream Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 γιατι το 3g δεν κολάει...το ακούσαμε και αυτό. άσε που με το 3g δεν θα μπορεί να κάνει ούτε τα μισά που κάνει το android με ευκολία..
gregvibe Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Ρε μεγαλε εσυ προφανως δεν εχεις πιασει στα χερια σου οχι το ενα αλλα και τα δυο κινητα.. το ακουσαμε κι αυτο!
Luciddream Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Ρε μεγαλε εσυ προφανως δεν εχεις πιασει στα χερια σου οχι το ενα αλλα και τα δυο κινητα.. το ακουσαμε κι αυτο! σε μένα αναφέρεσαι...? μου κάνει εντύπωση αν δεν είσαι ικανοποιημένος απο το android και είσαι με το ios του 3g... έχω δουλέψει και τα δύο κινητά και τα δύο λειτουργικά, και το 3g είναι για κλάματα. δεν μπορεί να αξιοποιήσει σχεδον τίποτα απο το ios, ακόμα και τα games πάνε αργά(εννοώ απλά games όχι απαιτητικά 3d). το μόνο που έχει είναι καλά χρώματα. και πάλι κάθε μέρα θα διάλεγα το wildfire, για το android, και ας πάει αργά.
Robertox25 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Εχοντας παιξει κ με τα δυο προτιμω με διαφορα ανδροιντ... αλλα ισως σε χαλασει η αναλυση της οθονης του htc... οποτε δεστο λιγο απο κοντα...
gregvibe Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 σε μένα αναφέρεσαι...? μου κάνει εντύπωση αν δεν είσαι ικανοποιημένος απο το android και είσαι με το ios του 3g... έχω δουλέψει και τα δύο κινητά και τα δύο λειτουργικά, και το 3g είναι για κλάματα. δεν μπορεί να αξιοποιήσει σχεδον τίποτα απο το ios, ακόμα και τα games πάνε αργά(εννοώ απλά games όχι απαιτητικά 3d). το μόνο που έχει είναι καλά χρώματα. και πάλι κάθε μέρα θα διάλεγα το wildfire, για το android, και ας πάει αργά. ποιος ειπε οτι δεν ειμαι ικανοποιημςνος απο το android?? εγω προσωπικα ειμαι κατοχος desire και οταν επιασα το wildfire στα χερια μου πηγαινε σαν κοτα!! κυριολεκτικα!! και σε συνδιασμο με την οθονη.. το 3g απο την αλλη ειχε 5 φορες καλυτερη και πιο γρηγορη αποκριση και απο παιχνιδια επαιζε μια χαρα το hero of sparta. αν εχεις υποψη σου.
mikelamar Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Οποίο κ να πάρεις άμα δεν ασχολησαι αστα να πανε. Όπως λέει ο φίλος απο πάνω, τα παιχνίδια πανε αργά. Πάρε game boy μάστορα. Δεν είναι κριτήριο αυτο. Κοιτα να δεις λοιπόν, iPhone 3G/3GS με iOS δε τσουλαει, κι ας λένε ότι φτιαξαν τα πράγματα με τις τελευταίες αναβαθμισεις κτλ, χαζομαρες. Άρα μένεις με firmware 3.1.3 το οποίο είναι 2 ετών πίσω κ αν δεν το κανείς jailbreak δε θα το εκμεταλευτεις κ ιδιαίτερα σαν συσκευή. Οπότε πάρε εκει ένα κινητό να κανείς τη δουλειά σου απλά κ γρηγορα γιατί το iPhone δεν είναι κινητο, είναι gadget που λειτουργεί κ ως κινητο.
orlox Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 3gs Ναι αν το παρεις μτχ Android μακρια απο χ10, χ10 μινι, wildfire, κινεζικα, joy, galaxy 3 και γενικα οτι ερχεται με 2.1 με εξαιρεση το zte Καλες αγορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.