hackerW32 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 ναι σε εμενα ειχα σιμβει αυτο πριν κανα 6μηνο.. και ειστε οι προτοι που το λεω. ηταν βραδυ γυρο στης 11, ειχα κατεβει να πεταξω σκουπιδα (χαρτια,κουτια,κλπ) σε καδο ανακυκλοσης ο οπιος ηταν διο βηματα απο το σπιτι μου. καθος περνουσα τον δρομο για να παω στο κουβα κοιταξα πισω-αριστερα μου και ειδα ενα μηχανακι με μια tv πανω του, απο αυτες τις μαυρες τις παλιες με κολο απο πισω(γιρω στις 20 ιντες πρεπει να ηταν), να διχνει κατι περιεργα πραγματα-συμβολα με κοκκινο χρωμα το κοιτουσα για 3-4 sec μεχρι που εφτασα στο απεναντι πεζοδρομιο οπου ηταν και ο κουβας, πεταω τα κουτια ενω ημουν τρομαγμενος , και θιμαμε περασε ενα αμαξι απο πισω μου, μετα που πεταξα αυτα που ειχα να πεταξω το μηχανακι μαζι με την tv δεν υπιρχε πια.
gnsX Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Και σε εμένα είχε συμβεί το ίδιο,και είσαι ο πρότος που το λέω ήταν βράδυ σουβλάκι στις 11
marantonis Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Υπηρχε το urbanlegends.gr αλλα το κλεισανε
orotoi Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Θυμάσαι τα σύμβολα πως ήταν περίπου? google megapolisomancy
apd453 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Κοίτα στο μπαλκόνι σου μήπως η σακούλα με τα σκουπίδια είναι ακόμη εκεί.
hackerW32 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Θυμάσαι τα σύμβολα πως ήταν περίπου? google megapolisomancy ειχε αυτο στο κεντρο (το σιμβολο οχι τον χαρτι..) και γιρο απο αυτο πολλα αλλα τα οποια δεν θιμαμε.. κατι γραμμες μονο θιμαμε..
cyber_katsarida Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 μερικές απορίες: η τηλεόραση οδηγούσε το μηχανάκι ή ήταν απλά συνεπιβάτης; και αν ήταν συνεπιβάτης, ποιός ήταν ο οδηγός; και το πιο περίεργο: κεραία είχε; γιατί αν δεν είχε πως έδειχνε; μήπως οδηγούσε το μηχανάκι κανένα DVD;
hackerW32 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 μερικές απορίες: η τηλεόραση οδηγούσε το μηχανάκι ή ήταν απλά συνεπιβάτης; και αν ήταν συνεπιβάτης, ποιός ήταν ο οδηγός; και το πιο περίεργο: κεραία είχε; γιατί αν δεν είχε πως έδειχνε; μήπως οδηγούσε το μηχανάκι κανένα DVD; η tv ηταν εκει που βαζουμε αποσκευες οχι δεν θιμαμε τιποτα για κερεεα δεν υπιρχε τπτ αλλο εκτος απο το μηχανακι και την tv επισης περιμενα να ροτισεις απο που εβρισκε ρευμα η tv.. (ουτε ακουσα θοριβο απο την μηχανη οταν εξαφανιστικε)
cyber_katsarida Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 επισης περιμενα να ροτισεις απο που εβρισκε ρευμα η tv.. (ουτε ακουσα θοριβο απο την μηχανη οταν εξαφανιστικε) λογικά θα έπαιρνε ρεύμα απο το μηχανάκι. αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να παρέχει το μηχανάκι τα Votl που χρειάζεται. κάποιος γνώστης δικύκλων να μας απαντήσει
11demian111 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 - γιαγια,καπου ειχα αφησει ενα κουτακι με χαπια,LSD ελεγε απ'εξω. -ποια χαπια παιδι μου? τους δρακους στην κουζινα δεν τους ειδες???0_ο σοβαρα τωρα,μηπως ηπιες τιποτα ληγμενο, κατι τετοιο τελος παντων???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.