katerina_a_86 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δεν σε πιάνει για Πάσχα, και επίσης δεν ξέρω αν τελικά θα παίξει στ'αλήθεια, αλλά έγραψα αυτό σε άλλο thread ¨Είχα από πέρυσι μια sim της Wind (από τότε που έδινε 1.5Gb) με μηδενικό υπόλοιπο, και προχθές την έκανα φορητότητα στη Vodafone σε μια κοπέλα της Voda στο δρόμο. Μου είπε ότι εδώ και 2-3 εβδομάδες με φορητότητα καρτοκινητού σου δίνουν κάθε τέλος του μήνα αυτόματα 5 ευρώ χωρίς ανανέωση μέχρι τέλος του χρόνου. Δεν ξέρω αν πράγματι θα γίνει ακριβώς έτσι, πάντως η sim ήταν για πέταμα (έληγε σε λίγες μέρες) και δεν σκόπευα να δώσω άλλα λεφτά εκεί, οπότε δεν χάνω τίποτε να το δοκιμάσω. Αν θέλετε ρωτήστε σε κανένα κατάστημα ή σε promo girls, δεν ανοίγω άλλο thread μη σας πάρω στο λαιμό μου. Την Μ.Τρίτη θα γίνει η φορητότητα, και τέλος του μήνα θα έρθει η στιγμή της αλήθειας. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Βασικά δεν κατάλαβα τίποτα. Τί εννοείς δεν με πιάνει για πάσχα και τι σχέση έχει η vodafone και η φορητότητα που θες να κάνεις με την προσφορά της wind?
arxaggelos Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Εννοώ ότι η περσινη προσφορά της Wind έληξε πριν καιρό, η sim μου ήταν άχρηστη (αλλά ενεργή) και την έκανα φορητότητα σε καρτοκινητό Voda γιατί όπως μου είπαν θα χώνουν ένα 5ληρο το μήνα δώρο λόγω φορητότητας (το οποίο στη συνέχεια εγώ θα δίνω για ιντερνετ). Και δεν σε πιάνει γιατί, ακόμη και σήμερα να πήγαινες, μέχρι να γίνει η φορητότητα θα έχεις γυρίσει από το βουνό.
katerina_a_86 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Εννοώ ότι η περσινη προσφορά της Wind έληξε πριν καιρό, η sim μου ήταν άχρηστη (αλλά ενεργή) και την έκανα φορητότητα σε καρτοκινητό Voda γιατί όπως μου είπαν θα χώνουν ένα 5ληρο το μήνα δώρο λόγω φορητότητας (το οποίο στη συνέχεια εγώ θα δίνω για ιντερνετ). Και δεν σε πιάνει γιατί, ακόμη και σήμερα να πήγαινες, μέχρι να γίνει η φορητότητα θα έχεις γυρίσει από το βουνό. Η προσφορά ισχύει έως 30/4.
arxaggelos Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 η προσφορά της Wind στην οποία αναφέρομαι εγώ είναι το 1.5gb τσάμπα τον μήνα. Αυτή με τα 5 ευρώ πράγματι λήγει τέλος του μήνα, οπότε αν έχεις μια κάρτα wind την ψιλοβγάζεις για το Πάσχα. Εγώ όμως μιλάω για τον υπόλοιπο χρόνο. Με την προϋπόθεση ότι η Voda δεν θα καταργήσει τα πακέτα της (κάτι που προσωπικά το θεωρώ ψιλο-βέβαιο, αλλά ελπίζουμε)
basilis5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 βασικα αυτο που σε συμφερει ειναι να αγορασεις μια καρτα wind καρτοκινητο και να βαλεις μεσα 10 ευρω χρονο ομιλιας,και να ενεργοποιησεις την υπηρεσια με τα 500μβ / μηνα με 5 ευρω. εγω αυτο εχω και συμφερει πολυ.μετα τις 30/4 ειχαν πει πως θα γινει 100μβ /μηνα με 5 ευρω. αν το κινητο σου γινεται και wifi hot spot (android,ios) τοτε μπαινεις και απο φορητο αν εχεις.
katerina_a_86 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 βασικα αυτο που σε συμφερει ειναι να αγορασεις μια καρτα wind καρτοκινητο και να βαλεις μεσα 10 ευρω χρονο ομιλιας,και να ενεργοποιησεις την υπηρεσια με τα 500μβ / μηνα με 5 ευρω. εγω αυτο εχω και συμφερει πολυ.μετα τις 30/4 ειχαν πει πως θα γινει 100μβ /μηνα με 5 ευρω. αν το κινητο σου γινεται και wifi hot spot (android,ios) τοτε μπαινεις και απο φορητο αν εχεις. ε ναι αυτό θα κάνω μάλλον. Κάρτα sim μου δίνουν δωρεάν?
Angeldust Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δες αν έχεις κάλυψη 3G στο χωριό και με ποια εταιρεία.
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δεν νομίζω δωρεάν μου έδωσαν Δες αν έχεις κάλυψη 3G στο χωριό και με ποια εταιρεία. Αργα μου το είπες. Τελικά το tethering απέτυχε. Στο χωριό η wind μου έδινε ταχύτητες 40-45k και δεν μπορούσα ούτε καν μσν να μπω απ το pc. Έτσι περιορίστικα στο msn και fb απ το κινητό. Εδώ στην πόλη έχει φοβερή ταχύτητα αλλά τι να το κάνεις...
katerina_a_86 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ποιος στην έδωσε δωρεάν; απο κατάστημα wind
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.