mitsakhs Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 πολλή καλή δουλειά συγχαρητήρια αποστολή από pc με το google chrome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 βάλτε και το QR code στην αρχική για πιο εύκολα... Edit: Σφαιρα παει...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomhakkinen8 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Coooooool!!!!!!!!!!! Sent from my X10i using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex1_kgr Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Επιτέλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_led Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Πολύ καλή δουλειά και ευχαριστώ. Όμως δεν σκοπεύω να κάνω εγκατάσταση, πριν μάθω για ποιο λόγο η εφαρμογή απαιτεί τις ακόλουθες άδειες από εμένα: Υπηρεσίες επί πληρωμή (απευθείας κλήση τηλεφωνικών αριθμών)Επιτρέπει στην εφαρμογή την κλήση τηλεφωνικών αριθμών χωρίς την παρέμβασή σας. Κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να ευθύνονται για μη αναμενόμενες κλήσεις στον λογαριασμό τηλεφώνου σας. Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν επιτρέπει την κλήση αριθμών έκτακτης ανάγκης. Τηλεφωνικές κλήσεις (Ανάγνωση κατάστασης και ταυτότητας τηλεφώνου)Επιτρέπει στην εφαρμογή την πρόσβαση στις λειτουργίες τηλεφώνου της συσκευής. Μια εφαρμογή με αυτήν την άδεια μπορεί να προσδιορίσει τον τηλεφωνικό αριθμό και τον σειριακό αριθμό τηλεφώνου, αν μια κλήση είναι ενεργή ή όχι, τον αριθμό της κλήσης, κ.λπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phadomas Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μπράβο παιδιά!Πολύ καλή δουλειά Αποστολή από HTC Wildfire με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sordnaxela Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Καιρός ήταν. Καλό UI. Μπράβο. Αποστολή από GT540 με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epivitor Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Πολύ ωραίο παίδες Αποστολή από HTC Desire με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valadis Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μπράβο, πολύ ωραία δουλεια. Αποστολή από HTC Legend με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexkass Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 wp7 app ούτε για αστείο? τότε το διαγωνισμό τι τον βάλατε? τέσπα. κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epivitor Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μπράβο, πολύ ωραία δουλεια. Αποστολή από HTC Legend με το Insomnia App Οχι ρε φιλε, εισαι γραμμενος απο την εποχη που πηραμε το euro και αυτο ειναι το πρωτο σου μήνυμα ? Ωραιος ρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorillas Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Πολύ καλή προσπάθεια παιδιά...και πολύ γρήγορο...Συγχαρητήρια... Αποστολή από HTC Wildfire με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Πολύ καλή δουλεια.μπράβο! Αποστολή από GT-I9000 με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 μμμμμμμναι..... έχω το LG OPTIMUS GT540 με Android 2.1. αυτη τη στιγμή ειμαι λες και μου αρπαξανε το γλυφιτζουρι μεσα απο τα χέρια πανω που πηγα να κανω ενα σλουρουπ. 1. δεν βρίσκει το app απο το android market του κινητού μου 2. δοκίμασα να το στείλω στο κινητο μου απο το https://market.android.com/ 3. λεει πως δεν ειναι συμβατό με την συσκευή μου καμια βοήθεια; μπραβο για τον χρόνο που επενδυσατε παιδια για την υλοποιηση μεν αλλα........meeeeh δεν μπορω να το χρησημοποιησω αν και το περιμενα τοσο.... Πολύ περίεργο. Μήπως έχει εγκαταστήσει κάποια «πειραγμένη» έκδοση του Android ; Αν υπάρχει κάποιος με το ίδιο κινητό να μας πει αν του παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα θα μας βοηθήσει αρκετά. Γινεται να αλλαξω τις κατηγοριες; Θελω να βγαλω το "Προσφατα" απο εκει και να βαλω τις αγγελιες. Βρηκα που ειναι οι αγγελιες αλλα πως να το αλλαξω; Γινεται; Αν οχι παρακαλω καντε κατι. Ευχαριστω! Αυτό αν δε κάνω λάθος δε το υποστηρίζει το Android τουλάχιστον με τα επίσημα quidelines. Στην iPhone έκδοση γίνεται πολύ εύκολα βάλτε και το QR code στην αρχική για πιο εύκολα... Edit: Σφαιρα παει...!! Μπήκε, thanks Πολύ καλή δουλειά και ευχαριστώ. Όμως δεν σκοπεύω να κάνω εγκατάσταση, πριν μάθω για ποιο λόγο η εφαρμογή απαιτεί τις ακόλουθες άδειες από εμένα: Υπηρεσίες επί πληρωμή (απευθείας κλήση τηλεφωνικών αριθμών)Επιτρέπει στην εφαρμογή την κλήση τηλεφωνικών αριθμών χωρίς την παρέμβασή σας. Κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να ευθύνονται για μη αναμενόμενες κλήσεις στον λογαριασμό τηλεφώνου σας. Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν επιτρέπει την κλήση αριθμών έκτακτης ανάγκης. Τηλεφωνικές κλήσεις (Ανάγνωση κατάστασης και ταυτότητας τηλεφώνου)Επιτρέπει στην εφαρμογή την πρόσβαση στις λειτουργίες τηλεφώνου της συσκευής. Μια εφαρμογή με αυτήν την άδεια μπορεί να προσδιορίσει τον τηλεφωνικό αριθμό και τον σειριακό αριθμό τηλεφώνου, αν μια κλήση είναι ενεργή ή όχι, τον αριθμό της κλήσης, κ.λπ. Η πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων υποστηρίζεται από την ενότητα των αγγελιών στην εφαρμογή. Αν ο πωλητής έχει δηλώσει τηλέφωνο στην αγγελία του, τότε εμφανίζεται ένα κουμπί στο κάτω μέρος της αγγελίας όπου πατώντας το θα τον καλέσει αυτόματα αλλιώς μπορείς να επιλέξεις το κουμπί αποστολής προσωπικού μηνύματος που βρίσκεται δίπλα. wp7 app ούτε για αστείο? τότε το διαγωνισμό τι τον βάλατε? τέσπα. κρίμα. Όλα στην ώρα τους, η δημιουργία Windows Phone εφαρμογής είναι μέσα στα σχέδια μας. Σίγουρα πάντως το διαγωνισμό δε τον κάναμε για να φτιάξουμε εφαρμογή insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Πολυ καλο εως τωρα. Να χε και υποστήριξη λινκ θα ηταν πολυ καλα Ειχα και ενα fc indexoutofbounts line 257 καθως χαζευα τις αγγελιες Αποστολή από LG-P500 με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις