Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε δουλευουν οι θυρες usb σε φρεσκοστημενο συστημα... (με πιο παλια πραγματακια)

Ανοιγει... Αναγνωριζει καρτα γραφικων... Μνημες... Ανοιγει η οθονη... Αλλα μεχρι εκει...

Δε δουλευουν ποντικι κ πληκτρολογιο για να προχωρησεις...

Μου λεει να πατησω F1 γι να μπω στο bios αλλα τπτ δε λειτουργει!!!

Ειναι σαν να μη παιρνουν ρευμα...!!!

Καμια ιδεα παιδια...;;;; Για να δοκιμασω

Μητρικη Abit kn9 sli AM2

Καρτα γραφικων TwinTech GTS 250

Επεξεργαστης AMD 4800+ x2

Δημοσ.

Ο υπολογιστης δαν ανοιγει για να του περασεις drivers...

ανοιγει κ μενει στην οθονη πριν μπεις στο bios κ μου λεει...

Press F1 to begin or DEL to enter setup!!! Αλλατο πληκτρολογιο δε δουλευαι... για να πατησω οτιδηποτε....

Ενω ολα δουλευουν οι θυρες usb ειναι σα να μη παιρνουν ρευμα...!!!! Αλλα η μητρικη εχει λαμπακι ενδεικτικο οτι παιρνει ρευμα...!!!!

Δημοσ.

Ο υπολογιστης δαν ανοιγει για να του περασεις drivers...

ανοιγει κ μενει στην οθονη πριν μπεις στο bios κ μου λεει...

Press F1 to begin or DEL to enter setup!!! Αλλατο πληκτρολογιο δε δουλευαι... για να πατησω οτιδηποτε....

Ενω ολα δουλευουν οι θυρες usb ειναι σα να μη παιρνουν ρευμα...!!!! Αλλα η μητρικη εχει λαμπακι ενδεικτικο οτι παιρνει ρευμα...!!!!

Βγαλε καιξαναβαλε την μπαταρια της μητρικης μετα απο κανα 2 λεπτα αλλα με κλειστο το ρευμα και έλεγξε την συνδεσμολογια πανω στην μητρικη ολων των καλωδιων

Δημοσ.

Ελεγξα τα jumper για τις θυρες και ειναι ενεργοποιημενες...

Αυτο με τη μπαταρια δε το εχω κανει... Το κανω κ επανερχομαι...

Δημοσ.

Πιθανότατα να έχει πρόβλημα το southbridge, αν δεν δουλεύουν και οι usb και οι ps2. Στο bios έχει επιλογή για τις usb για ενεργοποίηση απενεργοποίηση, οπότε οι ps2 θα πρέπει να δουλεύουν...αν δεν, κάτι παίζει με κανα πυκνωτή ή στο southbridge

Κατ'εμέ πας για εγγύηση...

Δημοσ.

αμαν...

λες εεε???

το βραδακι θα ξανακανω μια προσπαθεια...

μηπως πετυχω κατι...

κ επανερχομαι με στοιχεια....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Δημοσ.

ΛΥΣΗ : Ανοίγεις με κατσαβίδι το PC . Διαβάζεις αναλυτικά μάρκα και μοντέλο και σειρά της motherboard. Τα γράφεις σε χαρτί. Μπαίνεις στο ίντερνετ από άλλο μηχάνημα (π.χ ιντερνετ καφέ ή φίλου) και κατεβάζεις από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή motherboard σου τους drivers με βάση τα στοιχεία που έχεις στο χαρτί σου. Με κάποιον burner φτιάχνεις ένα DATA CD με τους drivers που κατέβασες. Δανείζεσαι ένα παλιό keyboard ή mouse θύρας PS/2 . To συνδέεις βάζεις το CD και περνάς όλους τους drivers.

Λύση 2: Το πάς σε τεχνικο ΗΥ .

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ.

Και ξαναλέω μπηκες με DEL στο BIOS να τις ενεργοποιησεις ή δεν πιάνει τίποτα;

υποτιθεται οτι το κλασσικο '' keyboard not detected..press del to enter bios'' ειναι παλιο ανεκδοτο :devil:

ποσες φορες πρεπει να πει το παιδι οτι δεν αναγνωριζεται καθολου ποντικοπληκτρολογια απο την αρχη του θεματος???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...