Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού τελείωσα τις ακόλουθες σειρές

1.House M.d

2 Boston legal

3 Lost

4 Prison break

5 How i met your moτher

6 Big bang theory

7 dexter

8 Heroes

9 Ghost whisperer

10 30 rock

11 modern family και

12 married with children(προσωπικά η καλύτερη σειρά που είδα μέχρι τώρα) οπως λέει και ο τίτλος ψάχνω καμια αξιόλογη σειρά (καινούρια ή παλιά) που έχετε δεί και αξίζει καποιος να την ψάξει. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμιση για κωμωδία η δραματική ή οτιδήποτε φτάνει να περνά η ώρα καλά

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τοσα διαμαντακια στη λιστα σου και το καλυτερο που εχεις δει ειναι "married with children";

Περιεργο, εγω δεν μπορω να εκφερω ολοκληρωμενη αποψη, αλλα οποτε το εχω πετυχει στην τηλεοραση μου εχει φανει επιεικως ηλιθιο σαν sitcom. Αυτο που παιζει και στην Ελληνικη τιβι δεν ειναι;

Παντως το South Park, μια και το ειπε ο μοντ του λαου, ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους οργασμους που μπορει κανεις να βιωσει χωρις παραισθησιογονες ουσιες.

Κατα τα αλλα, επιβαλλεται να δεις Breaking Bad.

Δημοσ.

Άμα σου άρεσε πιο πολύ το καφριλίκι του looser Αλ Μπάντι ετοιμάσου να σου αρέσει το καφριλίκι του ακριβώς αντίθετου χαρακτήρα.Του winner Τσάρλι.Αν σου άρεσε το χειμαδιό του Μπάντι δες my name is earl.Και μετά δες και south park.:-D

Charlie-Sheen-Seal-Of-Approval-WINNING.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Charlie-Sheen-Winning

Δημοσ.

Όσο για το married with children μπορεί να μην ενθουσιάζει ορισμένους Να αναφέρω απλά ότι είναι 11 σεζόν όλες και αν ασχοληθεί κανείς αξίζει και με το παραπάνω μάλιστα. Όχι όμως με τα επεισόδια που δείχνει το μακεδονια γιατι αν προσέξεις καλά στη μετάφραση που κάνουν στους υπότιλους γράφουν ότι θέλουν... και εξάλλου γούστα είναι.

Οκ όμως ξέχασα να αναφέρω ότι έχω δει και το two and a half men - mentalist - spartacus - family guy καθώς και αρκετές σεζόν south park (6-7 νομίζω).

Να προτείνω και εγώ με τη σειρά μου τα Boston legal - Lost - House M.D. Οι καλυτερες σειρές με διαφορά.

Δημοσ.

αν σου αρεσε το λοστ και η λιστα σου ειναι ακριβης θα σου προτεινα να δεις το Alias ενω και το 24 εχει την πλακα του.

επισης το weeds θα ψιλοταιριαζε στα γουστα σου.

το οτι δεν βλεπω καμια σειρα του hbo, δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω...(true blood,carnivale,rome,wire,six feet under,oz,sopranos,deadwood,band of brothers,john from cincinnati,flight of the conchords,entourage,big love,in treatment) ολα αριστουργηματα στο ειδος τους.

το μποστον λιγκαλ, ηταν σουπερ, το good wife εχει ενα παρομοιο στυλ, αλλα θα σου προτεινα περισσοτερο ενα μαραθωνειο west wing ...

απο scifi firefly-battlestar galactica

Δημοσ.

Τώρα μας τα χάλασες. :P

Γιατι? Προσωπικά κολλησα τόσο που σε 2 βδομάδες την είχα τελειώσει. και επαναλαμβάνω... Γουστα είναι

Δημοσ.

το οτι δεν βλεπω καμια σειρα του hbo, δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω...(true blood,carnivale,rome,wire,six feet under,oz,sopranos,deadwood,band of brothers,john from cincinnati,flight of the conchords,entourage,big love,in treatment) ολα αριστουργηματα στο ειδος τους.

ξεχασες και το curb your enthusiasm

Δημοσ.

FRIENDS Απλα τα σπαει!!

και αυτο το είδα :rolleyes:

αν σου αρεσε το λοστ και η λιστα σου ειναι ακριβης θα σου προτεινα να δεις το Alias ενω και το 24 εχει την πλακα του.

επισης το weeds θα ψιλοταιριαζε στα γουστα σου.

το μποστον λιγκαλ, ηταν σουπερ, το good wife εχει ενα παρομοιο στυλ, αλλα θα σου προτεινα περισσοτερο ενα μαραθωνειο west wing ...

απο scifi firefly-battlestar galactica

θα δω τι πέζει με το battlestar αλλα μου πρότειναν και το entourage... Το έχεις δεί εσύ? Πως σου φάνηκε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...