vlachaquito Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 http://www.imdb.com/title/tt1637727/ The Killing Οπως θα δειτε και απο πανω, η σειρα ειναι η αμερικανικη μεταφορα μιας πολυ επιτυχημενης δανεζικης παραγωγης. Το πρωτο διπλο επεισοδιο προβληθηκε την Κυριακη που μας περασε με πολυ καλες κριτικες. Προσωπικα που το ειδα, μου αρεσε παρα πολυ, σκοτεινο "βροχερο" κλιμα του σιατλ (επιτελους κατι διαφορετικο απο τα κλασσικα New York, Los Angeles) βοηθαει στο κλιμα μυστηριου της σειρας. Πολυ καλη σκηνοθεσια, πολυ καλες ερμηνειες, μενει να δουμε αν μπορει να μας κρατησει αυτη η σειρα η να γινει αρκετα βαρετη (κυριως λογο υποθεσης). Παντως η amc μας εχει συνηθησει σε πολυ καλες "ιδιαιτερες" παραγωγες (breaking bad, walking dead, mad men etc), ετσι θελω να πιστευω οτι το ιδιο θα γινει και εδω.. Λογω του σεναριου τελος, η σειρα εχει προδιαθεση για κουβεντα... Για να δουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 το θεμα ειναι τι κανουμε? μας πιανει η ανυπομονησια και ξεκιναμε τη δανεζικη σειρα που ειναι 2 σεζον μπροστα ή περιμενουμε αυτην? Εγω λεω να περιμενω, αλλα περιμενω και feedback για το δανεζικο... Οσο για τις συγκρισεις με το twin peaks, περα απο την ερωτηση με την οποια προβαλλεται το "who killed rosie larsen?" δεν εχει καθολου τον σουρεαλ χακτηρα του twin peaks, ουτε ολα τα καλτ στοιχεια...Θελω να δω αν ολη η σεζον περιστρεφεται γυρω απο εναν φονο και ποια θα ειναι τα παραπλευα μυστηρια που θα συμβουν... Για πρωτο επεισοδειο μου αρεσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Εγω το ψηνω για το "Forbrydelsen". Βλεπω βεβαια οτι δεν εχει τελειωσει ακομα κι αυτο... συνεχιζεται το 2012. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 εγώ αφού άρχισα το remake θα συνεχίσω το remake. και καλύτερο να ειναι το original (που συνήθως είναι) , ήταν αρκετά καλό για να το "κόψω" και να αρχίσω το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 και ποιος μας ειπε οτι θα ειναι το ιδιο με το δανεζικο, η απλα θα βασιζεται σε αυτο.. ασε, θα ψηφισω αμερικαν χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 πηγα να δω το 1ο επεισοδειο απο το δανεζικο, δεν το ειδα ολοκληρο , επειδη οι 2 υποτιτλοι που βρηκα ο ενας δεν ηταν καλος και απο τον αλλο ελλειπαν κομματια, ετσι αποφασισα να δω το αμερικανικο. Παντως οσο ειδα, ηταν ολοιδιο...τουλαχιστον αν τυχον κοπει το αμερικανικο, θα εχουμε καβατζα να δουμε τι γινεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaLsAmoMenos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Πως σας φαινεται μεχρι τωρα? Εμενα μου αρεσει πολυ παντως. Λεω να αρχισω και το δανεζικο αυτες τις μερες. Λιγο μαλακια παντως αυτο το twist με το cage. Ειναι δυνατον να ματωσεις τοσο πολυ απο τη μυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Θα ηταν πολυ ευκολο αν ηταν η rose στο cage. τελικα, την κουτουπωνε ο προφεσορας την μικρουλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Οσοι ψηνεστε για το δανεζικο,do it.Τελειωσα την 1η season πριν απο 2 μερες και συνεχιζω την δευτερη (2ο επεισοδιο).Αξιζει. Θα ριξω μια ματια και στο αμερικανικο απλα για την συγκριση, απ οτι εχω καταλαβει ειναι καθαρο remake. Να ενημερωσω πως η 1η season δεν εχει σχεση με την 2η, οσον αφορα την υποθεση. Στη 2η season η πρωταγωνιστρια αναλαμβανει διαφορετικη υποθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 thx που το ανέφερες αυτό , γιατί γνωρίζοντας πως το δανέζικο έχει και 2η season , είχα την απορία αν ολοκληρώνεται το story στην πρώτη ή το τραβάνε και στην δεύτερη , αλλά φοβόμουν να το τσεκάρω μην πέσω σε spoilers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Gio, το story είναι καθόλου έξυπνο? Να σου δίνει στοιχεία να σκεφτείς και μόνος σου, αλλά να είναι και έξυπνη η αποκάλυψη του δολοφόνου, εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ω,ναι. Αυτος ειναι ο λογος που την πηγα μονορουφι. Και επειδη δεν την εβλεπα μονος μου, ειχαμε και μπολικα pause κατα τη διαρκεια των επεισοδιων, για περαιτερω αναλυση. Ειδα τα spoilers που εβαλαν τα παιδια πριν, ηδη εχουν αρχισει να την ψαχνουν την ακρη. Σχετικα με το ποσο εξυπνη ειναι η καταληξη δεν μπορω να σχολιασω δυστυχως Περασα στο very fast forward τα 3 πρωτα του αμερικανικου, δεν πετυχα καποια διαφορα. Ισως να παιζει ελαχιστα διαφορετικο timing (το ταδε εγινε στο 3ο αντι για το 4ο επεισοδιο κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Το Αμερικάνικο λεει τιποτα? Αντικειμενικα εννοω μην μπουμε σε συγκρισεις κτλ Δεν νομίζω το έτερον ήμισυ να αντέξει Δανέζικο, οπότε αν ειναι να ξεκινησουμε το Αμερικανικο Σημαντικές ερωτήσεις Πόσα επεισόδια έχουν παίξει και πόσα θα παιξουν Πως παει απο ratings (δεν γουσταρω να το ξεκινησω και στο 10ο επεισοδιο να πει το καναλι οτι το ακυρωνουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ξεκινησα την Αμερικανικη version. Μια χαρα ειναι, ειδα τα 4 πρωτα επεισοδια με τη μια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Ειπα κι εγω ν' αρχισω το Αμερικανικο. Οχι τιποτ' αλλο αλλα αν ξεκινουσα το original που ειχε ηδη 2 κυκλους θελοντας και μη θα τους τελειωνα σε καμια βδομαδα. Ειδα χθες τα 2 πρωτα επεισοδια, στην εκδοση που ηταν ενωμενα (1μιση ωρα περιπου, δηλαδη). Εξαιρετικη αρχη. Η ατμοσφαιρα ειναι ανταξια του σεναριου, μουντη, σκοτεινη και μυστηριωδης, οι ηθοποιοι μια χαρα, η σκηνοθεσια πολυ καλη, το δραμα καλοπαιγμενο, με τραβηξε απο την αρχη μεχρι το τελος, και με διαβεβαιωσε για το οτι θα κολλησω. Κατα τη γνωμη μου, εφοσον η αρχη του remake ξεκινησε ετσι, και το αρχικο σεναριο εχει ηδη γραφει και ολοκληρωθει (απο την Δανια), αποκλειεται να πεσει σημαντικα σε αποδοση η σειρα, αρα θα 'ναι διαμαντακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα