OROKUSAKI Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Oπως ολοι γνωριζετε το 2012 ξεκιναει η νεα σειρα TMNT (Teenage Mutant Ninja Turtles) της Nickolodeon και μολις χθες η nickolodeon αποφασιε να μας δοσει τις πρωτες πληροφοριες σχετικα με τη νεα σειρα TMNT. Για περισσοτερες πληροφοριες δειτε εδω http://forums.thetechnodrome.com/showthread.php?t=33602 Λοιπον... Μεχρι στιγμης ξερουμε τα εξης οσον αφορα τη νεα σειρα TMNT. 1. Ο SHREDDER θα ειναι ανθρωπος και οχι εξωγηινος οπως ηταν στη σειρα του 2003. 2. Οι Foot Ninjas δεν θα ειναι ρομποτ οπως ηταν στην πρωτη σειρα του 1987 αλλα ουτε ανθρωποι που ηταν στην επομενη σειρα που αρχισε το 2003. Αυτη τη φορα η foot ninja θα ειναι μια εξωγηινη φυλη που ονομαζονται ''Τhe Kraaang' θα μοιαζουν με τον krang δηλαδη θα εχουν την μορφη εγκεφαλου αλλα λιγο διαφορετικα απο τον Krang. 3. Η April Oneil θα ειναι 16 χρονων. 4 Ο Casey jones θα ειναι 18 χρονων και θα εμφανιστει στον 2 κυκλο της σειρας. 5. O Baxter Stockman θα ειναι Αφροαμερικανος οπως και στην σειρα του 2003. και Ο Shredder θα τον μεταμορφωσει σε τερας. Η νεα σειρα θα ξεκινησει το φθινοπωρο του 2012! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μακράν η αγαπημένη μου παιδική σειρά όταν ήμουν πιτσιρίκι, αλλα πολύ δύσκολο το κόβω να πετυχαίνουν την ίδια μαγεία... Κάτι ανιματεντ ταινίες/σειρές(νομίζω δλδ για της πρόσφατε σειρές) δεν μου κάτσανε καθόλου καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Πόσα remakes των TMNTs θα βγάλουν πια...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 πρωτη εικονα απο τη νεα σειρα TMNT!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 ωχ, fail... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Θέλουμε χελώνες μπουριά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Αμα τις καναν οπως στην φωτο του Nikos21aek, και ειχε και σπλαττεριες τυπου spartacus, τοτε θα την εβλεπα τη σειρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Ελεος ρε σεις τι χρώματα είναι αυτά? Σαν κάτι παιδικά με μαριονέτες που έδειχνε παλιά το Αλτερ και το Μακεδονία Τv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 πρωτη εικονα απο τη νεα σειρα TMNT!!! Τί έπαθαν οι καημένοι... On another note: OMG POLYGONS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Αμα τις καναν οπως στην φωτο του Nikos21aek, και ειχε και σπλαττεριες τυπου spartacus, τοτε θα την εβλεπα τη σειρα θα ειχαμε πνιγεί στο ιδιο μας το σπερμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 εδω http://adc2378.deviantart.com/#/d3jsta2 μπορειται να δειτε τον Βaxter Stockman σε 2 σκηνες απο την νεα σειρα. Για οσους εχετε δει τις προηγουμενες σειρες θα θυμασται οτι ο Baxter στην πρωτη σειρα του 87 ηταν ενας επιστημονας που δουλευε για τον Σρεντερ(δηλαδη εμενα) αλλα επειδη με απογοητευσε πολλες φορες τον μεταμορφωσα σε μυγα! :devil: :devil: Στη δευτερη σειρα(2003) ο Baxter στην αρχη ηταν ανθρωπος οταν ομως αποτυχε να διαλυσει τις χελωνες τον τιμωρησα οπως του αξιζε! Πρωτα του εκοψα το ματι! Μετα του εκοψα το χερι και τα ποδια και τον εβαλα σε αναπηρικο καροτσακι!! Αλλα επειδη αυτος μου επιτεθηκε με το τεραστιο ρομποτ που εφτιαξε για να με σκοτωσει εγω του εκοψα το κεφαλι και εβαλα το μυαλο του σε μια γιαλα! :devil: Ετσι λοιπον απο το δευτερο κυκλο μεχρι και το τον εβδομο και τελευταιο κυκλο της σειρας ο Baxter ηταν ενα μυαλο κλεισμενο σε μια γιαλα. Να δουμε τι θα γινει στη νεα σειρα... δεν το βλεπω ομως να την βγαζει καθαρη. θα τον τσακισω σιγουρα! :devil: επισης η Nickolodeon ανακοινωσε χθες οτι θα γινει παρουσιαση της νεας σειρας στην εκθεση COMIC CON που ξεκιναει τελος Ιουλιου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 πολυ καλο φαινεται αλλα σαν την πρωτη σειρα δεν θα ειναι τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 πολυ καλο φαινεται αλλα σαν την πρωτη σειρα δεν θα ειναι τιποτα! η δευτερη σειρα ηταν πολυ καλυτερη απο την πρωτη. ειχε πιο σοβαρο υφος δεν ηταν τοσο παιδικη οσο η πρωτη σειρα και ειχε και περισσοτερη δραση. εχω δει και τις δυο σειρες αλλα πιο πολυ μου αρεσε η δευτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 η δευτερη σειρα ηταν πολυ καλυτερη απο την πρωτη. ειχε πιο σοβαρο υφος δεν ηταν τοσο παιδικη οσο η πρωτη σειρα και ειχε και περισσοτερη δραση. εχω δει και τις δυο σειρες αλλα πιο πολυ μου αρεσε η δευτερη. οντως η δευτερη ειναι πολυ καλη αλλα η πρωτη εχει αυτο το original, πως το λενε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rS-qFdw-v_o Δεν προκειτε να το ξεχασω ποτε!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα