Προς το περιεχόμενο

αγορά τροφοδοτικού

gusteg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το σύστημα μου έχει ως εξής:

core 2 duo 6750 @ 3200 (default voltage)

abit ip35 (non pro - no crosfire sli)

4x2gb ram

4xhdd,1x ssd

1xdvd

haf 932 (3x230mm +1x140mm fans)

σε λίγες μέρες θα έχω και μία 6950.

το enerman liberty 500 που είχα κάνει ηλεκτρονικό θόρυβο τις τελευταίες μέρες και βλέπω να τα παίζει άμεσα.

πιστεύω με ένα τροφοδοτικό 550-600w είναι κάτι παραπάνω από οκ

δεν ασχολούμαι με oc κτλ

θα ήθελα να μου προτείνετε ένα psu οικονομικό αλλά ποιοτικό και αθόρυβο, θα προτιμούσα modular

Δημοσ.

όσα χρειάζονται για να ικανοποιείται το εξής 'ένα psu οικονομικό αλλά ποιοτικό και αθόρυβο, θα προτιμούσα modular"

Δημοσ.

πιστεύω ότι αυτό θα κάνει την δουλειά σου με το παραπάνω THERMALTAKE W0355 LITEPOWER 600W και σε αρκετά καλή τιμή.

Εγώ τα thermaltake τα εμπιστεύομαι 5 χρόνια και μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν φτάνουν σε ποιότητα ειδικά τα Corsair όμως είναι πόλύ αξιόπιστα σε θέμα φθοράς και είναι και πολύ οικονομικά.Για την χρήση του gusteg πιστεύω είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

+1 και απο εμένα για τα corsair πολυ καλά τροφοδοτικά,αλλα πες μας πόσα διαθέτεις για να σου προτείνουμε κατι συγκεκριμένο πιο εύκολα

Δημοσ.

Θα μπορούσες να πάρεις αυτό για modular

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Silent-Pro-M600-600W-PSU-RS-600-AMBA-D3.htm

Αν και προσωπικά θα προτιμούσα αυτό

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Enthusiast-Series-TX650-V2-650W-80plus-Bronze-Certified-CMPSU-650TXV2EU.htm

Υπάρχουν βέβαια και τα φτηνότερα Corsair, εξαρτάται πόσα σκοπεύεις να δώσεις.

Δημοσ.

40A έναντι 53Α πάντως..

Για αυτό του προτείνω ουσιαστικά το Corsair. Απλά επειδή ζητάει modular παρέθεσα και το Coolermaster.

Άλλωστε είναι και ακριβότερο.

Δημοσ.

Ναι, εντάξει, απλά το ανέφερα :-)

Και καλά έκανες γιατί είναι σοβαρή η διαφορά για τροφοδοτικά και μάλιστα στην ίδια κατηγορία τιμής.

Δημοσ.

Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι αυτές είναι ονομαστικές τιμές, αλλά όπως και να το κάνουμε, και οι δύο εταιρείες είναι σοβαρές και η διαφορά δεν είναι και μικρή όπως λες κι εσύ.

Δημοσ.

Ξεκινάς πόλεμο τώρα και μάλλον δεν το ξέρεις :Ρ

Τα Tt δεν είναι ιδιαίτερα ποιοτικά, δε συγκρίνονται με Corsair, SeaSonic κ.λπ..

αν και χρονια χρηστης Τt τροφοδοτικων θα ανγκαστω να συμφωνησω με τον Φανη για την ποιοτητα.. εκτος ελαχιστων σειρων (Βλεπε Toughpower και καποια Purepower παλιοτερα) δεν αξιζει, βεβαια ειναι οικονομικοτερα αλλα εδω παει η αξιοπιστια πρωτα και τα αλλα επωνται.Το δικο μου Tt ειναι πλεον 4ετιας και ακομη αντεχει δοξα τον θεο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...