paulchro Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Απο που το πηρες το κουτι?Μπορεις να το επιστρεψεις?Ειναι οντως μεγαλη βλακεια να μην προβλεψουν αυτο το πραγμα... Vision studio. Να το επιστρεψω αλλα θα μ παρει τουλ 20 μερες να ρθει το αλλο. Ηδη περιμενα 20.
VasPolys Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Και επεσες μεσα στο πασχα....Κριμα...Ειναι ξενερωμα....Αυριο πλαισιο,multirama και οτι βρεις...!
paulchro Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Κ αλλά λεφτά? Δεν παίζει. 1300 μου εχει πάει. Κρίμα είναι.
VasPolys Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Βαλτα χυμα πανω στο γραφειο...αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι καλο απο θεμα γειωσεων....
rafail1994 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Πάρε ένα τηλέφωνο στο vision studio να δεις τι θα σου πούμε αν δεν τον πάρουν πίσω πούλα το
paulchro Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 θα μου παρει πολλες μερες ραφαηλ. Μπορει να το κοψω τις πανω 3-4 σειρες του HDD case.
rodez Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Σύμφωνα με το manual το maximum ειναι 270mm http://www.coolermaster-usa.com/upload/download/153/files/Manual_CM_Storm_Scout_Multi_Languages.pdf (κοίτα το warning στη σελίδα 2) Το πρόβλημα είναι οτι οι HDD θήκες φτάνουν τόσο μακρυά και δεν απομακρύνονται αλλίως το πολύ πολύ να σου 'εκοβε' μια θήκη αλλά η κάρτα θα χώραγε. Παλαιότερα είχε χρειαστεί να κόψω και εγώ ενα case και το μετάνωσα αφού μετά απο λίγο καποια σημεία λυγισαν και κυρίως άρχισε να τρίζει. Δεν λέω οτι αυτό θα συμβεί απαραίτητα και σε εσένα αλλά καλό είναι να το έχεις στο μυαλό σου πριν το σφάξεις.
paulchro Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Σύμφωνα με το manual το maximum ειναι 270mm http://www.coolermaster-usa.com/upload/download/153/files/Manual_CM_Storm_Scout_Multi_Languages.pdf (κοίτα το warning στη σελίδα 2) Το πρόβλημα είναι οτι οι HDD θήκες φτάνουν τόσο μακρυά και δεν απομακρύνονται αλλίως το πολύ πολύ να σου 'εκοβε' μια θήκη αλλά η κάρτα θα χώραγε. Παλαιότερα είχε χρειαστεί να κόψω και εγώ ενα case και το μετάνωσα αφού μετά απο λίγο καποια σημεία λυγισαν και κυρίως άρχισε να τρίζει. Δεν λέω οτι αυτό θα συμβεί απαραίτητα και σε εσένα αλλά καλό είναι να το έχεις στο μυαλό σου πριν το σφάξεις. Ωραια το πουλαω το θελει κανεις?
paulchro Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Το ζορισα απο εδω το ζορισα απ εκει, ΜΠΗΚΕ! Μηπως ξερει κανεις γιατι ομως δεν μ διαβαζει το dvd της msi? Τα αλλα σιντι τα διαβαζει κανονικα οπως κ το dvd το διαβαζουν αλλα pc. Τι γινεται?
rafail1994 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Και έκτος από αυτό έχει ένα κόλλημα να προτείνει turbo-x βρε (που είσαι καρμεν ) λες να έχει μετοχές ; Πλακά κάνω φυσικά
karmen1983 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Εδώ είμαι βρε, απλά δεν είχα συνδρομή στο θέμα και άργησα να πάρω μπρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.