Προς το περιεχόμενο

Τι Plugin χρειάζομαι?

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά. Δοκίμασα να ακούσω ζωντανά ραδιόφωνο από την παρακάτω σελίδα ( http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?langID=1&sID=1233 ) αλλά μου λέιπει το plugin. Καμιά ιδέα ποιο είναι και που μπορώ να το κατεβάσω; O Chrome δεν μου προτείνει τίποτα, ούτε καν επιτρέπει δεξί κλικ.

Δημοσ.

Μπα. Κατεβαίνει από Microsoft?

Και επιτέλους τι θα γίνει με εσένα? Εμφανίζεσαι στα posts μου από το πουθενά?

Δημοσ.

Μπα. Κατεβαίνει από Microsoft?

Και επιτέλους τι θα γίνει με εσένα? Εμφανίζεσαι στα posts μου από το πουθενά?

Αφού έβγαλες και ανακοίνωση στο μικρές απορίες σύντομες απαντήσεις. Εγώ φταίω; :P

Δημοσ.

Που βλέπω την εκδοση του Media Player που έχω; Βλέπω Now Playing, Media Guide κλπ αλλά πουθενά δε μου γράφει για έκδοση.

Δημοσ.

αν έχεις χρ σπασμένα πρόσεχε γιατί πολύ πιθανό το download νέου media player να σε γειώσει με genuine check.

αν έχεις vista η 7 έχεις ήδη τον 11 μέσα

αλλα και οποιαδήποτε παλιότερη έκδοση θα στα παίξει (10 ή 9)

με τι browser προσπαθείς?

Δημοσ.

Που βλέπω την εκδοση του Media Player που έχω; Βλέπω Now Playing, Media Guide κλπ αλλά πουθενά δε μου γράφει για έκδοση.

Πάτα ALT+H και θα σε πάει στο βοήθεια και εκεί θα επιλέξεις το about windows media player

Δημοσ.

Να βάλεις firefox :P

Πλάκα κάνω :lol:

Δεν σου πέταξε κανένα μήνυμα install plugin; Κλείσε τον και ξανάνοιξέ τον μπας και έχει φαει σκάλωμα.

Δημοσ.

Λοιπόν. Από explorer μου έβγαζε ένα "Χ". Μετά από πολλά κλικ μου έβγαζε αν θέλω να χρησιμοποιήσω το Media Player Extension και τελικά παίζει.

Με τον Chrome τι κάνω όμως;

Δημοσ.

ωραία.

κατεβάζεις αυτό που σου είπα εδώ στο πρώτο μου post

κλείνεις εντελώς τον chrome

το κανεις setup

και τον ξανανοίγεις και είσαι ok

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...