Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ύστερα από τη διαρροή των πρώτων εικόνων των Windows 8, χθεσινές αναφορές κάνουν λόγο για ένα νέο γραφικό περιβάλλον του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος της Microsoft που θα πλαισιώνει τα Tablet PC’s.

image1uv.jpg

Τις αναφορές αυτές ενισχύουν διαρροές εικόνων σχετικά με το φημολογούμενο γραφικό περιβάλλον των Windows 8 για Tablets. Πρόκειται για μια εικόνα εκκίνησης η οποία δανείζεται στοιχεία από το γραφικό περιβάλλον Metro των Windows Phone 7 και περιλαμβάνει την τρέχουσα ώρα και ημερομηνία αλλά και ένα εικονίδιο σχετικά με την κατάσταση του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας. Οι υπόλοιπες εικόνες που διέρρευσαν αναφέρονται στα αρχεία συστήματος που ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό την εγκυρότητα της διαρροής.

immersivedll.jpg

Επιπλέον, φήμες κάνουν λόγο για ύπαρξη ενός μηχανισμού ξεκλειδώματος της οθόνης παραπλήσιο με αυτόν του Android.

Link.png Site: winbeta.org

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι χαχα? μόνο κάποιος δεν έχει πιάσει στα χέρια του windows 7 ή wp7 θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο.

ή καλύτερα longhorn.

όλοι ξέρουμε ότι το ρολόι είναι από την εποχή 2004 των alpha longhorn που μετά δυστυχώς στα vista (beta) έφυγε και δεν ήρθε ποτέ.

γενικά η Logon screen θυμίζει lockscreen σε wp7.

ας περιμένετε λίγο ακόμα και Σεπτέμβρη θα υπάρχουν λογικά τα πρώτα tablets με windows 8 (όχι όμως Milestone αλλά tablet OS) από την HP.

Δημοσ.

το ctrl+alt+del δε μου κολλάει πολύ για tablet, ούτε και η εικόνα πολύ. σα χαβαλεδιάρικο θέμα. Σίγουρα δεν είναι πρωταπριλάιτικο;

Δημοσ.

το ''χαχα'' το έγραψα για την φάτσα που έχει στην logon screen με παρεξήγησες..

Δεν εχεις και αδικο σε αυτο.........φατσα που εβαλαν........

Δημοσ.

το ctrl+alt+del δε μου κολλάει πολύ για tablet, ούτε και η εικόνα πολύ. σα χαβαλεδιάρικο θέμα. Σίγουρα δεν είναι πρωταπριλάιτικο;

ρε παιδιά σε ποιόν πλανήτη κατοικείτε? η εικόνα αυτή υπάρχει και στα νόμιμα windows 7.

έλεος πια με ανούσια σχόλια.

όσο για το ctrl+alt+del θα υπάρχει στις κανονικές εκδόσεις. στις tablet εκδόσεις θα είναι το "προς τα πάνω τραβάω" όπως στα wp7.

Σίγουρα δεν είναι πρωταπριλιάτικο. Το επιβεβαιώνει και ο Paul Thurrott που έχει πολύ καλές πηγές στη Microsoft

http://windowsphonesecrets.com/2011/04/01/windows-phone-lock-screen-coming-to-windows-8/

Να πω για όσους δεν το ξέρουν ότι την εικόνα την "βγήκαν" από επίσημη... χμμ ανεπίσημη πηγή ο Paul μαζί με τον φίλο και άριστο προγραμματιστή (υπεύθυνος για τα περισσότερα hacks σε windows 7 αλλά και για το ξεκλείδωμα των wp7) Rafael Rivera.

Δημοσ.

ρε παιδιά σε ποιόν πλανήτη κατοικείτε? η εικόνα αυτή υπάρχει και στα νόμιμα windows 7.

έλεος πια με ανούσια σχόλια.

[...]

Συγνώμη που σου χαλάμε το thread με τ ανούσια σχόλια μας. «Νόμιμα windows 7» έχω και δεν έτυχε να τη δω ποτέ.

Πάω ν αυτομαστιγωθώ για παραδειγματισμό μου.

Δημοσ.

το θέμα θα έπρεπε να είναι γύρω από το νέο περιβάλλον των 8. είναι μάλιστα σημαντικό ότι ακόμα έχουμε μόνο εικόνες ως leaks και τίποτα παραπάνω.

φαντάζομαι ότι δεν θα έκανε καλό στην αγορά των windows 7 μια τέτοια δημοσιοποίηση.

Δημοσ.

τι να πει και αυτός... κάθε φορά που εγκαθιστώ το studio ρίχνω τρελό γέλιο...

Visual_Studio_2008_The_Geek.jpg

ναι τον βγάζει και στην εγκατάσταση του visual studio xx0a0xa0x0ax0a0xa πολύ χαίρομαι που τον βρίσκεις και εσύ αστείο μέχρι τώρα αιστανόμουν άσχημα που μου ερχόταν να γελάσω με την συγκεκριμένη φωτό.. :P :rolleyes:

Δημοσ.

Να ζητήσω και εγώ συγνώμη ΚΑΙ για το ανούσιο σχόλιο ΚΑΙ γιατί δεν έχω δει την εικόνα στα "νόμιμα windows 7" που έχω (ίσως επειδή χρησιμοποιώ κυρίως το ubuntu, μήπως να ζητήσω και για αυτό συγνώμη; )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...