Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους!Ανοιξα αυτο το θεμα γιατι θα ηθελα μερικες πληροφοριες για το ποτε με συμφερει να αγορασω μια κονσολα ps3?Αρχικα θα πρεπει να αναφερω πως θελω την slim εκδοση(δεν με ενδιαφερει και πολυ για τον σκληρο)και θα ηθελα την πιο φτηνη(δηλαδη και χωρις παιχνιδια η τιποτα επιλεον)Επισης ποτε ειναι η καλυτερη <<εποχη>> για αγορα?Κατι πηρε το αυτι μου για -20% στις γιορτες.Θα ηταν καλυτερα να περιμενω για τις διακοπες???

Τελος παντων καλοδεχουμενη οποιαδηποτε απαντηση!!!!!

Δημοσ.

ελεος! με αυτη τη λογικη περιμενε και μεχρι το δεκεμβριο που θα εχουν και δωρακια μαζι!

συγνωμη μα με αυτο το σκεπτικο αγοραζεις? παντα οταν περναει ο καιρος ενος προιοντος που βγαινει στην αγορα μετα πεφτει η τιμη του καπως...αν θες να περιμενεις περιμενε! δηλαδη θα ηθελες την κονσολα με...200 ευρω ας πουμε?

ποσο πιο φτηνα την θες απο 249 ευρω??????????????????? Ε-Λ-Ε-Ο-Σ φιλε και sorry .

Δημοσ.

ελεος! με αυτη τη λογικη περιμενε και μεχρι το δεκεμβριο που θα εχουν και δωρακια μαζι!

συγνωμη μα με αυτο το σκεπτικο αγοραζεις? παντα οταν περναει ο καιρος ενος προιοντος που βγαινει στην αγορα μετα πεφτει η τιμη του καπως...αν θες να περιμενεις περιμενε! δηλαδη θα ηθελες την κονσολα με...200 ευρω ας πουμε?

ποσο πιο φτηνα την θες απο 249 ευρω??????????????????? Ε-Λ-Ε-Ο-Σ φιλε και sorry .

Φίλε μου το παιδί ενδιαφέρετε να μάθει όχι πότε θα πέσει η τιμή της κονσόλας αλλά άμα θα υπάρξει καμία έκτωση στο ps3 τώρα πρόσφατα. Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα χρημάτων απλά μην απαντάς σε τέτοια θέματα. Οι πιο πολλοί Έλληνες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν έχουν λεφτά για πολυτέλειες. Το παιδί εδώ ενδιαφέρετε να αγοράσει ένα ps3 και όπως πολύ καλά κάνει ψάχνει να βρει έναν οικονομικό τρόπο.

@Pro9070

Δεν έχω ακούσει τίποτα για -20%. Πάντως αυτήν την στιγμή στο κατάστημα media markt υπάρχει το πακέτο υπεράτοκες δόσεις. Εδώ με αγορές των 300€ έχεις 24 άτοκες δόσεις + επιστροφή χρημάτων + δωροεπιταγές. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.mediamarkt.gr/

Δημοσ.

Κι εγὠ όταν ήθελα να πάρω το ps3 μου πήγα σε όλα τα μαγαζιά και την καλύτερη προσφορά με διαφορά την είχα βρεί στο media market.

Μιας και έχεις internet θα είναι ποιο εύκολο να βρείς την καλύτερη τιμή σύν ότι πολλές φορές κάνουν και μεγαλύτερες προσφορές για αγορές μέσω web αν θέλεις να κοιτάξεις κι αυτή την επιλογή.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Επισης θα ηθελα να αναφερω οτι δεν ειναι οικονομικο προβλημα απλως ψαχνω φτηνη λυση επειδη τα Χριστουγεννα ειχα παρει 250ευρω δωρο και θελω να παρω το ps3 με δικα μου λεφτα για να μην ζητω απο τους γονεις μου λεφτα παλι.Επισης ψαχνω φτηνη λυση επειδη αυτη θα ειναι η 2η κονσολα ps3 που περνω (1 σπασμενη και 1 για online).

Α και Γιαννη στις προσφορες (που εχει εδω στο site)ειχα δει κατα καιρους ps3 με 199ευρω :rolleyes:

Δημοσ.

Στις γιορτες των Χριστουγεννων και του Πασχα, τα καρφουρ συνηθως κανουν εκπτωση -20% στις κονσολες.Εχε τις κεραιες σου ανοιχτες.

Δημοσ.

Στις γιορτες των Χριστουγεννων και του Πασχα, τα καρφουρ συνηθως κανουν εκπτωση -20% στις κονσολες.Εχε τις κεραιες σου ανοιχτες.

Εγώ προσωπικά ότι ηλεκτρονικό έχω αγοράσει απο το carefour έχει χαλάσει... Δεν το εμπιστεύομαι στα ηλεκτρονικά είδη...

Δημοσ.

Καλα ακουσα τοτε!

@naruto14 Οταν λες οτι χαλασε τι εννοεις δηλαδη?Δικο σου λαθος η του καταστηματος?

Δημοσ.

Καλα ακουσα τοτε!

@naruto14 Οταν λες οτι χαλασε τι εννοεις δηλαδη?Δικο σου λαθος η του καταστηματος?

Είχα πάρει 2 παιχνίδια το ένα δούλευε το άλλο όχι. Έπειτα είχα αγοράσει έναν φορτιστή αυτοκινήτου για το mp3 και φόρτισε μια φορά μόνο και μετά δεν δούλευε. Εγώ δεν τα έκανα τίποτε αυτά προιοντα δεν τα χάλασα. Γενικά και όπως τα βλέπω σκόρπια και με χαλασμένα κουτιά δεν μου γεμίζουν καθόλου το μάτι... Και γενικά το carefour δεν το έχω δει να φημίζεται για τα ηλεκτρονικά είδη του...

Δημοσ.

Οι πιο πολλοί Έλληνες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν έχουν λεφτά για πολυτέλειες. Το παιδί εδώ ενδιαφέρετε να αγοράσει ένα ps3...

Επισης θα ηθελα να αναφερω οτι δεν ειναι οικονομικο προβλημα...

... αυτη θα ειναι η κονσολα ps3 που περνω (1 σπασμενη και 1 για online).

Δυστυχώς ο topic starter δεν σε δικαίωσε... :rolleyes:

Δημοσ.

Δυστυχώς ο topic starter δεν σε δικαίωσε... :rolleyes:

Είναι δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα ψάχνει για μια φθηνή και οικονομική λύση γιατί όπως ανέφερε μαζεύει μόνος του τα λεφτά...

Και το ένα δεν το εννούσα ως το πρώτο... πως λέμε πας να πάρεις ένα κιλό πατάτες... κάτι τέτοιο :P

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν θα αγόραζα ακριβά ηλεκτρονικά απο super market <_<

σωστός.... καλύτερα να πας να αγοράσεις ηλεκτρονικά απο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών...

Δημοσ.

σωστός.... καλύτερα να πας να αγοράσεις ηλεκτρονικά απο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών...

Ναι εχεις δικιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...