sanji Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Παιδια εχετε να μου προτεινετε καμια σειρα αστυνομικη με ντεντεκτιβς και εξιχνιαση φονων αλλα και με κωμικα στοιχεια σε στυλ Psych ή The mentalist ή σαν το White Collar αλλα και κατασκοπευτικες/κωμικες σαν το Chuck
KilliK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 α και εσυ φαν του Psych ε; απο τις σειρες που ζητας θα προτεινα Μονκ και Burn Notice.
sanji Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 το monk το εχω δει ολο,το burn notice δεν μου αρεσει και τοσο.
twiner Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ηρακλής Πουαρώ (η κλασσική σειρά) The No. 1 Ladies' Detective Agency Master Keaton μια ανεκτίμητη (και σχετικά άγνωστη) anime σειρά που έχει λίγο απ'όλα και δυστυχώς τελειώνει νωρίς. Monster μια εξίσου ανεκτίμητη (και πασίγνωστη) anime σειρά που όμως δεν έχει κωμικά στοιχεία.
Deponakias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αμα εχεις γερο στομαχι ncis... Αμα θελεις μια εναλακτικη επιλογη το fringe εχω δει καποια επεισοδια στο σταρ και με εχει ψησει να κατσω να το δω...
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ηρακλής Πουαρώ (η κλασσική σειρά) +1 για αυτη.
drentas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Από τις καλύτερες και ποιο real που έχω δει wire in the blood
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Από τις καλύτερες και ποιο real που έχω δει wire in the blood +1 και σ αυτη (..και ντροπη μου που την ξεχασα) Γενικα Αγγλια μερια, το χουν το αστυνομικο Να προσθεσω και τo White Chapel (..αλλα συγκεκριμενα την 1η season, καθως η δευτερη δεν ειναι τοσο καλη), οπως και το προσφατο Sherlock των 3 επεισοδειων και ενος unaired pilot.
Sellers Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Να πω απλά ότι το πρόσφατο Sherlock, που αναφέρει ο Gio είναι βασισμένο κάθε επεισόδιο πάνω σε βιβλία του Ντουλ, και δεν είναι κάποιες ''νέες'' υποθέσεις απο το μυαλό του σεναριογράφου. Οπότε αν έχεις διαβάσει τα βιβλία, είναι λιγάκι βαρετούτσικο.
sanji Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ξεχασα να σας πω οτι δεν μου αρεσουν τα csi,ncis επειδη δεν εχει καποιο στοχο η σειρα αλλα μονο ειναι αυτοτελη επεισοδεια.Πχ στο mentalist o πρωταγωνιστης κυνηγαει τον δολοφονο της οικογενειας του,το psych μετα τη 2η σεζον στο τελευταιο επεισοδιο δειχνει εναν διασημο δολοφονο να προσπαθει να τους σκοτωσει. Kαι πουαρο εχω συλλογη απο ταινιες απο περιοδικα και τα εχω βαρεθει ειναι και πολυωρα,αλλα εχω δει και καποια με τον σερλοκ χολμες....Τα anime δεν τα παω και τοσο αμα ειναι βλεπω και απο το dexter. Παντως καποιες αλλες που βρηκαι ειναι το castle και το lie to me (το 2ο μαλλον ειναι καλυτερο) Οσο για το fringe(νομιζω το δειχνει το σταρ) θα τo τσεκαρω,δεν ξερω γιατι αλλα σνομπαρω λιγο τις σειρες με γυναικες πρωταγωνιστριες. Καλυτερη σειρα απο το psych για μενα πιστευω δεν υπαρχει και απο αποψη κωμωδιας/εξιχνιασης δολοφονιων/δραματος. *The No. 1 Ladies' Detective Agency μου το εχουν ξαναπει, απο οτι ειδα κοπηκε Καμια αλλη σειρα???????? Ευχαριστω παντως.
ScarletK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Άμα ξεμείνεις ψάξε να βρεις το άμυνα ζώνης. Είναι ελληνική σειρά βασισμένη σε βιβλία. Ούτε super detective ούτε τίποτα εξωπραγματικό. Ελληνική πραγματικότητα και έγκλημα. Διακωμωδεί μερικές καταστάσεις αλλά μη φανταστείς πλακάτ και συνθήματα, είναι πολύ όμορφα δοσμένο. Οι ερηνείες είναι σε καλά επίπεδα, λόγω του ότι ο Μηνάς Χατζησάββας έχει αποκτήσει έναν αέρα (τόσα χρόνια στο κουρμπέτι) συν του ότι δεν πρέπει να παραστήσει κάνα Grisom ή κάνα Lightman. Επίσης όλη η σειρά είναι μία υπόθεση που ξεμπλέκεται, δεν έχει αυτοτελή επεισόδια και καθυστερήσεις. Μου την είχαν προτείνει 1+ χρόνο πριν και δεν το μετάνιωσα. Πολύ ευχάριστη έκπληξη. Και για βαρύ και ασήκωτο αστυνομικό, αν και ξεφεύγει από αυτό που θες (ή μάλλον του κάνει zoom out για να δεις την συνολική εικόνα) The Wire.
Kasrith Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Και για βαρύ και ασήκωτο αστυνομικό, αν και ξεφεύγει από αυτό που θες (ή μάλλον του κάνει zoom out για να δεις την συνολική εικόνα) The Wire. Βαρύ (για την συγκεκριμένη περίπτωση) δεν λες τίποτα... Αστυνομικό με κωμικές καταστάσεις ψάχνει ο άνθρωπος όχι hardcore ανάλυση του Αμερικάνικου συστήματος
twiner Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 ....Τα anime δεν τα παω και τοσο χάριν πληρότητος αναφέρω και το Sherlock Hound.
sanji Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 χάριν πληρότητος αναφέρω και το Sherlock Hound. *εννοω τα anime σε σειρες δεν τα παω.Τι νομιζεις δεν βλεπουμε one piece???? Αλλα δεν λεει σειρα σε anime,θα μπορουσα να δω και καρτοον σε scooby doo αμα ηταν! Παντως μετα το Τhe mentalist απο αποψη εξιχνιασης δολοφονιων δεν υπαρχει να μου ταιριαζει,δεν εχω βρει αλλο δηλαδη.Και πιστευω το βλεπω επειδη τελειωσε το monk που ηταν στην ιδια συχνοτητα και σεναριο αλλα το mentalist πιο εξελιγμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα