Προς το περιεχόμενο

Τα Windows update

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιος φιλος εχει αποενεργοποιησει τις windows update γιατι λεει δεν χρειαζονται και γιατι μπορει να χαλασουν και το συστημα.. Τελικα χρειαζονται η οχι??

Δημοσ.

Για ποια windows μιλάμε..?

Κατά κανόνα χρειάζονται...

Αν τα windows τα έχει απ τον θείο, τότε καλό θα ήταν να μην τα κάνει (μπορεί να τον πιάσουν, μπορεί και όχι.Ανάλογα το crack που έχει).

Και υπάρχουν και κάποιες ελάχιστες έως μηδαμινές περιπτώσεις, όπου κάποια updates δημιουργούν προβλήματα σε κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές.

• Moderators
Δημοσ.

Καποιος φιλος εχει αποενεργοποιησει τις windows update γιατι λεει δεν χρειαζονται και γιατι μπορει να χαλασουν και το συστημα.. Τελικα χρειαζονται η οχι??

Χρειαζονται, αφησε τα ενεργοποιημενα.

Δημοσ.

Αν έχει νομιμα windows τοτε να κατεβαζει τα critical updates. Μονο κακο δεν κανουν.

Αν εχει παρανομα ... να προσεχει ποια updates να κατεβαζει.

Δημοσ.

Ποτε κανενα update δεν μου εκανε ζημια απο τα xp μεχρι τα 7 .

Vista και 7 ειναι νομιμα.

Δες λίγο θέματα που υπάρχουν στο forum,δεν είναι σπάνιο να σου κολλήσει κάποια ενημέρωση και να ψάχνεσαι για αρκετό καιρό για να το λύσης.

Άσε για τα παράνομα windows δεν το συζητάω, μπορεί να σου τα αχρηστεύει εντελώς.

Γενικά αν τον έχεις για γραφείο,δεν μπαίνεις στο internet και σου δουλεύουν όλα υπέροχα,τότε δεν χρειάζονται οι ενημερώσεις.

Δημοσ.

Γενικά αν τον έχεις για γραφείο,δεν μπαίνεις στο internet και σου δουλεύουν όλα υπέροχα,τότε δεν χρειάζονται οι ενημερώσεις.

θα συμφωνουσα αλλα τωρα πια στην πλειοψηφια των γραφειςων ειναι απαραιτητο το internet.

Δημοσ.

http://www.vorck.com/windows/hotfixes_xp.html

Εδω εχει μια λιστα με τα updates που υπαρχουν, και μαλιστα σε κατηγοριες. Τα security updates δεν ειναι ολα critical αλλα οσα ειναι αποκλειεται να μην μπορεις να τα βαλεις ακομα και σε πειρατικο.

Επισης, χρησιμοποιωντας τη λιστα μπορεις να πας να τα κατεβασεις απο τη MS χωρις την παραδοσιακη διαδικασια του windows update. Προσεχε μονο να κατεβασεις στη σωστη γλωσσα

Δημοσ.

Oυτε κι εγω εχω καταλαβει σε τι χρειαζονται τα updates. Μηπως κι αυτοι που τα βαζουν ολα ειναι απροσβλητοι σε ιους ή κολληματα?

Αν έχει νομιμα windows τοτε να κατεβαζει τα critical updates. Μονο κακο δεν κανουν.

Αν εχει παρανομα ... να προσεχει ποια updates να κατεβαζει.

Ποια ακριβως ειναι αυτα που πρεπει να προσεχει?

Δημοσ.

Oυτε κι εγω εχω καταλαβει σε τι χρειαζονται τα updates. Μηπως κι αυτοι που τα βαζουν ολα ειναι απροσβλητοι σε ιους ή κολληματα?

Δεν έχουν να κάνουν τα updates με πλήρη προστασία σε θέμα ιών και δεν κατάλαβα τον παραλληλισμό σου. Χρειάζονται καθώς περνάνε καινούργια στοιχεία στο λειτουργικό σου, διορθώνουν κάποια bug κλπ.

Για να δουλεύει ένα pc χωρίς κολλήματα και χωρίς ιούς πρώτος υπεύθυνος είναι ο χρήστης και κανένα windows update ή antivirus.

Ποια ακριβως ειναι αυτα που πρεπει να προσεχει?

Ανάλογα τι λειτουργικό έχεις...

Πχ στα windows xp πρόσεχε κάποιος να μην περάσει ενημερώσεις με τα αρχικά WGA στα 7 είναι η KB971033

EDIT: Με πρόλαβε ο Gi0

Δημοσ.

Δεν έχουν να κάνουν τα updates με πλήρη προστασία σε θέμα ιών και δεν κατάλαβα τον παραλληλισμό σου. Χρειάζονται καθώς περνάνε καινούργια στοιχεία στο λειτουργικό σου, διορθώνουν κάποια bug κλπ.

Για να δουλεύει ένα pc χωρίς κολλήματα και χωρίς ιούς πρώτος υπεύθυνος είναι ο χρήστης και κανένα windows update ή antivirus.

Τα θεματα ασφαλειας δεν περιοριζονται μόνο στους ιους. Ποιον παραλληλισμο?

Τα updates βασικα υποτιθεται οτι ειναι για να κλεινουν τα κενα ασφαλειας και να διορθωνουν τα κολληματα (που προερχονται απ τα bugs που ειπες).

Aν στηριχτεις μόνο στην αποφυγη του 971033, την εχεις πατησει απο χερι:P

• Moderators
Δημοσ.

Και το 971033 να βαλεις, παλι δεν εχεις προβλημα σε καποιες περιπτωσειςrolleyes.gif

tested/working και απο μενα και απο αλλα μελη, αλλα ειμαστε σε forum που δεν επιτρεπει την εξελιξη της συζητησης.

Δημοσ.

Τα θεματα ασφαλειας δεν περιοριζονται μόνο στους ιους. Ποιον παραλληλισμο?

Τα updates βασικα υποτιθεται οτι ειναι για να κλεινουν τα κενα ασφαλειας και να διορθωνουν τα κολληματα (που προερχονται απ τα bugs που ειπες).

Εσύ είπες το παρακάτω, εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά...

Ότι είπε ο κύριος απο πάνω

Δημοσ.

Εσύ είπες το παρακάτω, εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά...

βλ. post#12.

Και το 971033 να βαλεις, παλι δεν εχεις προβλημα σε καποιες περιπτωσειςrolleyes.gif

tested/working και απο μενα και απο αλλα μελη, αλλα ειμαστε σε forum που δεν επιτρεπει την εξελιξη της συζητησης.

Yποτιθεται οτι μιλαμε για αρχαριο χρηστη:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...