Luxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι η ιδεα μου, ή ο Opera ειναι ο πιο γρηγορος browser; Απο αποψη οτι δε κολλαει σχεδον ποτε. Με κανενα adblocker και ανοιξε 10 διαφορετικα παραθυρα απο το trelokouneli χωρις κανενα κολλημα!
Meraklis56 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Σε εμένα αρχίζει να κολλάει μετά τα 1,5-2 gb μνήμης που χρησιμοποιεί απο την μνήμη. Βέβαια,κακα τα ψέμματα υπάρχει μια ασυμβατότητα με μερικά sites και κακογραμμένα extensions. πχ.Facebook, για άσχετο λόγο σε ορισμένες στιγμές χτυπάει 13% του επεξεργαστή.Το κλείνω,το ξανα-ανοίγω και είναι φυσιολογικά Extension για να επαναφέρεις το παλιό chat του Fb, κακογραμμένο όσο δεν πάει.Φτάνει στην έκδοση 2,και έχει παιδικά bugs,κάτι που σε άλλους browser δεν έχω ακούσει κάτι. το σπαστικό αναγκαστικό κλικ που πρέπει να κάνεις πάνω σε flash-άκια για να μπορέσεις να ασχοληθείς μαζί τους.Λένε πως είναι λόγω νομικών περιορισμών. Επίσης σε εμένα,έχουν παρουσιαστεί διάφορα bugs,αλλά δεν ξέρω αν εγώ φταίω. Στην personal bar,κάθε φορά που επισκέφτομαι ένα απο αυτά τα sites,χάνεται το icon.Όταν μπω σε άλλο site απο την personal bar,τότε εμφανίζονται όλα πάλι. όπως επίσης αν βάλω το ποντίκι μου πάνω στο "Closed Tabs" για κάποιο λόγο μικραίνει,και μαζί με αυτό η γραμμή στην οποία βρίσκεται.
st2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Meraklis56 συμφωνω οτι πολλοι ιστοτοποι δεν προβαλλονται καλα στον Opera αλλα αυτο δεν ειναι θεμα του browser αλλα των δημιουργων websites που δεν κανουν το πιο απλο απο ολα να εγκαταστησουν ολους τους περιηγητες και να τσεκαρουν την δουλεια τους πριν την βγαλουν στο internet
Meraklis56 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 εδώ ακόμα και στο fb,google δε το κάνουν...Που εν τέλει αν απλά βάλεις να εμφανίζεται ως "firefox" η "ie" όλα τρέχουν μια χαρά. Στο fb ακόμα δεν υπάρχει η βίντεοκλήση σε opera browser...
Luxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Το ωραιο ειναι οτι εχει δικο του ενσωματωμενο adblocker, το οποιο ειναι αρκετα καλο!
oneofthem Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 μεταξύ άλλων έχω το εξής πρόβλημα με τους τελευταίους opera που με ενοχλεί πολύ και θέλω να μου πείτε την γνώμη σας, μήπως είναι των windows και όχι του opera sry για το μακρύ κείμενο έτσι μαζεύω wallpaper (δεν ξέρω αν σας έχει τύχει αλλά μερικές φορές κολλάω με τα ωραία wallpaper και κατεβάζω με τις ώρες) και σε πολλές σελίδες είναι ανεβασμένα με τα ίδια απλά filename πχ 1.jpg ή πολλές φορές ψάχνω για το ίδιο πράγμα πχ castle και πέφτω σε πολλές εικόνες που τιτλοφορούνται castle.jpg προφανώς οπότε κάνω save as και γρήγορη τιτλοποίηση χτυπώντας στην τύχη νούμερα πχ 1413634 όμως πολλές φορές έκανε overwrite χωρίς να με ρωτήσει σε αρχεία που έτυχε να είχα ξαναβάλει τον ίδιο αριθμό έκατσα και το αναπαρήγαγα και βρήκα κι έναν άλλο χρήστη που το έχει πάθει στα opera forum κι έχω την εντύπωση πως αυτό γίνεται μόνο όταν βγαίνει η αυτόματη λίστα που δείχνει υπάρχοντα αρχεία που ξεκινούν με τους ίδιους χαραχτήρες στο παράθυρο του save as όταν πχ πας να αποθηκεύσεις κάτι ως 1234 και ξεκινάς να γράφεις 12, σου βγαίνει αυτόματα μια λίστα με ότι αρχεία υπάρχουν ήδη και ξεκινούν με 12, αλλά ούτως ή άλλως στην περίπτωση του overwrite και μέχρι το 1234 να γράψεις πάλι θα είναι ανοιχτή η λίστα αφού υπάρχει αρχείο 1234 έχει παρατηρήσει κανείς τπτ τέτοιο και πως μπορεί να λύνεται?
guido Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 δεν νομίζω να είναι θέμα του Opera. για δες εδώ
oneofthem Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστώ για το reply αλλά από τον τίτλο της επιλογής συμπεραίνω πως πρέπει να αναφέρεται αποκλειστικά στο deletion δεν είμαι στο pc του σπιτιού για να ελέγξω αν είναι τσεκαρισμένη αλλά σίγουρα δεν είναι αφού το delete confirmation dialog λειτουργεί όταν πάω να διαγράψω κάτι (ίσα ίσα που έχει και vista το συγκεκριμένο pc και μου βγάζει 2, 3 παράθυρα που ζητάει άδεια...) αλλά επιπλέον όταν στον opera πάω να κάνω save as με αργά βήματα και όχι στο άψε σβήσε μου βγάζει το παράθυρο για overwrite αν υπάρχει ήδη αρχείο με τον ίδιο τίτλο, δλδ λειτουργεί κανονικά η περίπτωση που δεν λειτουργεί είναι αυτή που περιέγραψα πιο πάνω μόνο και για αυτό μάλλον δεν την έχουν παρατηρήσει πολλοί χρήστες αλλά αφού βρήκα κι άλλον με το ίδιο πρόβλημα στον opera, λογικά πρέπει να είναι bug του opera θα το δοκιμάσω απόψε στον opera να το ξανααναπαράγω και αν το καταφέρω ξανά θα το δοκιμάσω και στον firefox έτσι θα καταλάβουμε αν είναι θέμα του opera ή εξωτερικό δλδ των windows
oneofthem Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 btw το έλεγξα και δεν έχει καμμιά σχέση, η επιλογή είναι τσεκαρισμένη κι επίσης το πρόβλημα δεν εμφανίζεται στο mozilla για παράδειγμα - κάτι άλλο, ξέρει κανείς αν μπορείς να κάνεις 3 ή περισσότερα login στην ίδια σελίδα με τον opera? 2 γίνεται μέσω private και non private tabs για παραπάνω δεν παίζει έτσι?
antonl Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Πολλές φορές ενώ μια σελίδα φαίνεται να χει εμφανιστεί κανονικά, υπάρχει κάποιο element που δεν έχει φορτώσει (πχ Elements 130/131). Το χω παρατηρήσει ιδιαίτερα εδώ στο Insomnia. Υπάρχει τρόπος να δω ποιο είναι αυτό; Στη δουλειά που είμαι πίσω από proxy, με ρωτάει σε κάθε σελίδα για τα credentials παρόλο που τα έχω αποθηκεύσει (πρέπει απλά να πατήσω ΟΚ). Κάποια ιδέα; Με FF/IE/Chrome-clone δεν έχω τέτοιο θεμα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Πολλές φορές ενώ μια σελίδα φαίνεται να χει εμφανιστεί κανονικά, υπάρχει κάποιο element που δεν έχει φορτώσει (πχ Elements 130/131). Το χω παρατηρήσει ιδιαίτερα εδώ στο Insomnia. Υπάρχει τρόπος να δω ποιο είναι αυτό; Συνήθως φταίει κάποιο facebook, twitter plugin ή κάποια flash διαφήμιση. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να δεις ποιο ακριβώς είναι το element που λείπει (εκτός και αν περιμένεις να φορτώσει και δεις τί ήταν ή αν συγκρίνεις με κάποια άλλη σελίδα του ίδιου site που έχει φορτώσει πλήρως. Για τον proxy δεν γνωρίζω. Πρέπει να ρυθμίζονται από το : Settings -> Preferences... (Ctrl+F12) -> Advanced -> Network -> Proxy Servers Εκεί φαίνονται αποθηκευμένα τα credentials που έχεις βάλει;
antonl Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ναι κάτι τέτοιο υποψιάζομαι κι εγώ (ή κανα google analytics). Έβαλα δοκιμαστικά το ghostery που τα κόβει αυτά να δω αν θ αλλάξει κάτι. Δυστυχώς και στο proxy servers και στο about:config -> proxy φαίνονται όλα σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα