Προς το περιεχόμενο

Γιατί η κόρη μου και πολλές φίλες της είναι μόνες;

ασταρτη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδεχομενως και να το κανει απλα να μην της βγαινει.Δεν νομιζω οτι κρινει υποτιμητικα τα κοριτσια απλα θεωρει οτι τα αγορια δεν πλησιαζουν καποια που δεν ειναι τσαχπινα,ανοιχτη κ.λ.π.Κατα τα αλλα ναι και τρελες και ελαφρομυαλια και λαθη.Ισως χρειαζεται περισσοτερο χρονο προσαρμογης,να ηρεμησει,να χαλαρωσει.

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμφωνώ σε αυτό και νομίζω πως είναι γεγονός ΚΑΙ για τα δυο φύλα. Πάντως η συγκεκριμένη μαμά (επειδή το είπε κάποιος), παίζει να είναι και πιο cool από την κόρη. =ρ

Για να λέμε την αλήθεια και για τα δυο φύλα...σε αυτά τα θέματα χειρότεροι είναι οι μπαμπάδες. Αυτοί είναι που θέλουν να μείνει η κόρη αγνή μέχρι τα 40 :mrgreen:

Δημοσ.

Οσοι ζυγιζουν μονιμα το τι δινουν και το τι παιρνουν ειτε σε υλικο ειτε σε συναισθηματικο επιπεδο τοτε ειναι αξιοι της επιλογης τους,Μενουν με την αισθηση του δικαιου και την πικρα.Οσα δωσεισ τοσα θα παρεις δεν το ειπα μπακαλιστικα.Καποιος θα θυσιασει κατι ο αλλος θα στερηθει κατι αλλο .Το ποιος εκανε το περισσοτερο ποιος θα το κρινει;Το αποτελεσμα εχει σημασια.Αν εισαι εκει που θελεις και νιωθεις γεματος.Ειπες την σωστη λεξη προτεραιοτητα.Αμερικανικος πολιτισμος;Οχι δεν μου βγαινει.Διυλιζουν τον κωνωπα και χανουν την ουσια.Σε μια σχεδον ανθρωποφαγικη αρενα καθημερινης επιβιωσης και συχνων υποχωρησεων δεν βλεπω γιατι καποιος να φοβαται να ρισκαρει στο θεμα ερωτας.Οι απωλειες οντως πονανε αλλα ποναει πολυ περισσοτερο οταν ερθει ο λογαριασμος στο τελος και διαπιστωσεις οτι εισαι μονος και σε τιποτε δε βοηθαει το αλλωβητος.

Μόλις έπιασες ένα σημείο κλειδί. Ενημέρωση: ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.

Δημοσ.

Αστάρτη, ένας παράγοντας, τον οποίο τον έχεις αγνοήσει μέχρι στιγμής, είναι το τι κάνει λάθος η κόρη σου και οι φίλες της.

Δε μπορώ να διανοηθώ ένα κορίτσι, 19 ετών και, όπως το περιγράφεις όμορφο, να μην έχει καν φλερτ. Προς γνώση, δεν είναι μικρό κοριτσάκι για να φλερτάρει, ούτε να κάνει σεξ, απο τη στιγμή που μπορεί να κάνει σχέση, με τις ευλογίες σου.

Σου λέω, πως είναι ντροπαλό, μέχρι εκεί που δεν πάει. Οκ, άρα εκεί είναι το πρόβλημα. Δεν είναι? Πάμε παρακάτω.

Αντικοινωνικό δεν είναι όταν περνά την ώρα της εδω μέσα η οπουδήποτε αλλού στο νετ. Αρκεί να μην περιορίζεται σε αυτές ΚΑΙ ΜΟΝΟ τις δραστηριότητες. Εκεί υπάρχει πρόβλημα.

Ξαναλέω πως δεν είναι μικρή. Κατ' εμέ, δε χρειάζεται ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ, παρα μόνο συμβουλές, εάν και μόνο ερωτηθείς, που και πάλι, δε μπορείς σα γονιός να τη συμβουλέψεις σωστά, μιας και όσο γενική κι αν είναι η συμβουλή σου και δε στροβιλίζεται γύρω απο τα δικά σου πιστεύω, δε παύει να είναι δική σου. Δε πιστεύω πως εάν ερχόταν σπίτι το πάσχα, και σου έφερνε αμανάτι τον γκόμενο, άπλυτο, άνεργο, βρωμόστομο, θα της έδινες τις ευλογίες σου. Δε σέβεσαι αρκετά την κόρη σου για να την αφήσεις να κάνει ότι θέλει, ακόμη κι αν αυτό είναι η κατ' επιλογή μοναξιά, πόσο μάλλον να της πείς πως θα είσαι ευτυχισμένη με ότι κι αν αποφασίσει στη ζωή της.

Είχα μια ζωή γονείς που με συμβούλευαν για το καλύτερο (δικό τους καλό, άρα καλό για την κόρη τους), και τους ευχαρίστησα αρκετές φορές. Και ξέρεις τι έκανα με τις συμβουλές τους αφού τις άκουσα είτε με υπομονή, είτε με νευρικότητα και οξυθυμία? Τις άκουσα προσεκτικά, αφού ταυτόχρονα έκανα και την ανάλυση των μέσα στο μυαλό μου, και τις πέταξα απο το παράθυρο, μπας και τις φάει καμιά γατούλα και χορτάσει, γιατί εγώ δεν είμαι οι γονείς μου. Το οτι είμαι απλά ένα παράγωγο τους, δε λέει πολλά.

Τους αγαπώ, τους σέβομαι. Μέχρι εκεί.

Να σου υπενθυμήσω πως δεν έχουμε στο φορουμ μας πολλά κορίτσια στην ηλικία των 19, single. Δεν είναι δύσκολο να τα έχει πετύχει η κόρη σου αυτά.

Και σαν γυναίκα προς γυναίκα, εάν ήμουν η κόρη σου, θα σου έστελνα φωτογραφία του γάμου μου με τον Καντάφι απο λας βεγκας. Για να πάψεις ν' ανησυχείς για την συναισθηματική - σεξουαλική μου ζωή.

'δεν είμαι μάνα, και ίσως δε μπορώ ακόμη να κατανοήσω πλήρως την -άσκοπη- ανησυχία σου. Αλλα είμαι κόρη.

Δημοσ.

θα σου απαντησω και εγω λοιπον που ειμαι αρκετα κοντα στην ηλικια και στην "Φαση" της κορης σου.

λοιπον οι γνωριμιες (εκτως του ιντερνετ) γινονται με 2 βασικους τροπους: ειτε μεσω γνωστων ειτε με καμακι στο δρομο στην καφετερια και τα λοιπα. στο δευτερο πλεον επειδη ολες μπορουν να βρουν την επιβεβαιωση η το σεξ στην εποχη μας (ιντερνετ) στο δευτερο λοιπον οι συντριπτικη πλειοψηφια "φυσιολογικων" ελληνιδων ειναι αρνητικες.

οταν εγω εχω πιει 3-4 μπυρες στο μπαρακι και μου γυαλισει η κορη σου και την πλησιασω ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα φαω Χ με καποια φτηνη δικαιολογια η ακομα και με ασχημο τροπο. για ρωτα την κορη σου ποσοι εχουν προσπαθησει να της πιασουν την κουβεντα στη νυχτερινη ζωη της και σε ποσους ενεδωσε και ελα πες μας.

το μεσω γνωστων ενταξυ, ποτε δε μου αρεσε γιατι πιο πολλες πιθανοτητες εχει καποιος να του αρεσει εμφανισιακα τουλαχιστον καποιος αγνωστος παρα καποιος γνωστος (υπαρχουν περισσοτεροι αγνωστοι απο γνωστοι)

στις σχολες και τα λοιπα ειναι το "ρομαντικο" φλερτ ας πουμε, περνας πολλες ορες στον ιδιο χωρο γνωριζεσαι καλυτερα και τα λοιπα. μερικοι εχουν επιτυχια ετσι. αλλοι οχι. εκτως αυτου δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα επειδη ακριβως υπαρχουν αρκετοι γνωστοι και η απορριψη θα πονεσει περισσοτερο αλλα και θα διαρκεσει για καιρο αφου θα βλεπει ο ενας τον αλλον για χρονια. απο τις παρεες μου ελαχιστοι εχουν κανει σεξ με ατομα της σχολης τους.

και περναμε τωρα στο ιντερνετικο καμακι οπου μετραει κυριως η εικονα και οι κοιλιακοι και τα λοιπα. εκει παρατηρειται το αλλο φαινομενο. επειδη ακριβως στο ιντερνετ οι παντες ειναι προσβασιμοι στους παντες, υπαρχει μια μεριδα νεων που απλα γαμ^νε συνεχως (αυτοι που εχουν στησει σωστα τα προφιλ και το σωμα τους) και η αλλη μεριδα που απλα δε γ^μανε ποτε μεσω ιντερνετ οσο και να προσπαθουν. γιατι πολυ απλα ποια θα μιλησει στον χοντρουλη που δε ξερει απο κοντα οταν μπορει να μιλησει στον παιδαρο που παλι δε ξερει απο κοντα

περα απο ολα αυτα υπαρχει φυσικα και το φαινομενο των ημερων μας οτι δηλαδη οι γυναικες πλεον τα εχουν ακουσει ολα εχουν δυνατοτητα να κανουν τα παντα και απλα για να συγκινιθουν χρειαζεται κατι πολυ εξτριμ.

και φυσικα για να λεμε και του στραβου το δικιο και οι αντρες εχουν αλλαξει αρκετα, αφου παντα οταν μας γυαλισει καποια σκεφτομαστε "θα την βρω στο φεισμπουκ". καταντια αλλα συμβαινει

Δημοσ.

περα απο ολα αυτα υπαρχει φυσικα και το φαινομενο των ημερων μας οτι δηλαδη οι γυναικες πλεον τα εχουν ακουσει ολα εχουν δυνατοτητα να κανουν τα παντα και απλα για να συγκινιθουν χρειαζεται κατι πολυ εξτριμ.

Και αυτό είναι πρόβλημα. Οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα να τις συνεπάρει και να τις εντυπωσιάσει. Να είναι ο μορφωμένος, ο έμπειρος, ο παιδαράς, ο *αμιάς, ο λεφτάς, ο σημαντικός ή έστω κάτι από αυτά.

Στην εποχή μας που έχει επικρατήσει η ισότητα των φύλων δεν μπορεί να γίνει αυτό. Πάνω κάτω στα ίδια είμαστε γυναίκες-άντρες.

Δεν είναι όπως παλιότερα όπου η γυναίκα έμενε στο σπίτι και ο άντρας έφερνε το χρήμα.

Δημοσ.

Ρε 'συ ντεθ λορντ προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς. Μου εξηγείς;

Οτι ζει μέσα σε μια κοινωνία εξαμερικανισμένη με αντιαμερικανική νοοτροπία. Όσο και να μην της αρέσει αυτό είναι το μοντέλο του δυτικού πολιτισμού στην πράξη.

Δημοσ.

Δεν εχω απωθημενα.Εσυ ποσα καμακια εκανες σημερα?

Κανένα, συνήθως μου την πέφτουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...