Andreas2 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εννοώ όταν κυκλοφοράτε.Μόνοι σας,να πάτε κάπου,οπουδήποτε(λογικούς τόπους εννοείτε),στο αυτοκίνητο μόνοι σας τις νύκτες,σε τόπους απομακρυσμένους.Όταν λέω αν φοβάστε,αν φοβάστε τίποτε εγκληματίες και έτσι.Υπάρχουν τέτοια εκεί;
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εννοώ όταν κυκλοφοράτε.Μόνοι σας,να πάτε κάπου,οπουδήποτε(λογικούς τόπους εννοείτε),στο αυτοκίνητο μόνοι σας τις νύκτες,σε τόπους απομακρυσμένους. Ναι Όταν λέω αν φοβάστε,αν φοβάστε τίποτε εγκληματίες και έτσι. Οχι Υπάρχουν τέτοια εκεί; Εκει που? Τέτοιοι, ποιοι?
g_alkis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Φοβάμαι μόνο εσένα. Τρέμω στην ιδέα να σε συναντήσω πουθενά.
freedubus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εγώ είμαι εγκληματίας. Με φοβούνται, το καταλαβαίνω από τον τρόπο που με κοιτάζουν. Ο φόβος πολλαπλασιάζεται γιατί μοιάζω 20% με Αλβανό, 40% με Αιγύπτιο και 40% με Κρητικό.
Arcanaloth Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εγώ Θεσσαλονίκη είμαι και δεν υπήρξε ποτέ στιγμή που να ένιωσα έστω και ελάχιστα ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος, ούτε μου έχει συμβεί κάτι μέχρι στιγμής. Γενικά, νιώθω 100% ασφαλής. Τώρα, η γκαντεμιά μπορεί να σου τύχει παντού φυσικά, μια βόλτα στην παραλία μεσημεριάτικα να κάνεις και να σε ληστέψουν, αλλά γενικά ναι, νιώθω ασφαλής ακόμα και βράδυ σε περισσότερο "κακόφημες" περιοχές που και πάλι η Θεσσαλονίκη δεν νομίζω να έχει πολλές.
arxaggelos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εγώ Θεσσαλονίκη είμαι και δεν υπήρξε ποτέ στιγμή που να ένιωσα έστω και ελάχιστα ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος, ούτε μου έχει συμβεί κάτι μέχρι στιγμής. Γενικά, νιώθω 100% ασφαλής. Τώρα, η γκαντεμιά μπορεί να σου τύχει παντού φυσικά, μια βόλτα στην παραλία μεσημεριάτικα να κάνεις και να σε ληστέψουν, αλλά γενικά ναι, νιώθω ασφαλής ακόμα και βράδυ σε περισσότερο "κακόφημες" περιοχές που και πάλι η Θεσσαλονίκη δεν νομίζω να έχει πολλές. δυστυχώς μέχρι στιγμής ήσουν απλά τυχερός. Με τη διαφορά ότι δεν μιλάμε για μακελειό και σφάξιμο με κονσέρβα για ένα 5ευρο (ακόμη τουλάχιστον), αλλά υπάρχουν πολλά κεντρικά σημεία που μπορεί εύκολα να σε ξαλαφρώσουν από τα περιττά σου βάρη.
Andreas2 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εγώ και Νιούκαστλ που πήγα ένιωθα ασφαλής.Δεν είναι ωραία έτσι;Ειρηνικά;α είμαστε όλοι καλά γιατί αν δεν είμαστε όλοι καλά τότε ούτε ο ίδιος ο εαυτός μας θα είναι.Τι λέτε;
pappous_soulis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 α είμαστε όλοι καλά γιατί αν δεν είμαστε όλοι καλά τότε ούτε ο ίδιος ο εαυτός μας θα είναι.Τι λέτε; Χρειάζεσαι ξεκούραση.
Swimmer21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εγώ είμαι εγκληματίας. Με φοβούνται, το καταλαβαίνω από τον τρόπο που με κοιτάζουν. Ο φόβος πολλαπλασιάζεται γιατί μοιάζω 20% με Αλβανό, 40% με Αιγύπτιο και 40% με Κρητικό. Μια φωτογραφια θελω.. τιποτα αλλο!
thanocaster Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εγώ φοβάμαι παντού. Ακόμα και τον ίσκιο μου. Μερικές φορές τα βράδυα ροχαλίζω και με τρομάζει ο ήχος του ροχαλητού μου. Φοβάμαι πολύ. Έχω βάλει και σύρτη, αλλά και πάλι φοβάμαι πολύ. Δεν κυκλοφορώ τα βράδυα. Βράδυ πάω μόνο στη λέσχη των φίλων του Μάικλ Τζάκσον. Και δεν γυρνάω νύχτα, κοιμάμαι εκεί.
slygeo87 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εγώ φοβάμαι παντού. Ακόμα και τον ίσκιο μου. Μερικές φορές τα βράδυα ροχαλίζω και με τρομάζει ο ήχος του ροχαλητού μου. Φοβάμαι πολύ. Έχω βάλει και σύρτη, αλλά και πάλι φοβάμαι πολύ. Δεν κυκλοφορώ τα βράδυα. Βράδυ πάω μόνο στη λέσχη των φίλων του Μάικλ Τζάκσον. Και δεν γυρνάω νύχτα, κοιμάμαι εκεί. Παραδειγματιστείτε.
Arcanaloth Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 δυστυχώς μέχρι στιγμής ήσουν απλά τυχερός. Με τη διαφορά ότι δεν μιλάμε για μακελειό και σφάξιμο με κονσέρβα για ένα 5ευρο (ακόμη τουλάχιστον), αλλά υπάρχουν πολλά κεντρικά σημεία που μπορεί εύκολα να σε ξαλαφρώσουν από τα περιττά σου βάρη. Σου έτυχε εσένα κάτι μέσα στην πόλη; Σε ποια περιοχή; Δεν αμφιβάλλω ότι είναι πιθανό να τύχει, ίσα ίσα, αλλά γενικά δεν έχω την αίσθηση ότι κινδυνεύω αν περπατάω νύχτα στην πόλη, όπου και να 'μαι. Ίσως είναι επειδή έχω συνηθίσει, δεν ξέρω. Σε κάτι Ρουμανίες, Πολωνίες, Βουλγαρίες κτλ. που έχουμε πάει με φίλους, βράδυ να πω την αλήθεια σε κάτι θεοσκότεινα στενάκια ΗΜΟΥΝ ψιλοχεσμένος, ίσως βέβαια ήταν καθαρά το γεγονός ότι είσαι σε μια ξένη χώρα χαμηλού βιοτικού επιπέδου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.