Sellers Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Καταλάθος έσβησα το παλιό θέμα. (Δεν με τρέλανε η εξουσία, δίνω μάχη με τα κουμπιά). Οπότε ζητώ συγνώμη απο τα παιδιά που έγραψαν στο θέμα (μικρό το κακό βέβαια ούτε μια σελίδα δεν ήταν) και ανοίγω αυτό το καινούργιο για την σειρά.
papahlamidas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μα λέω και εγώ ρε Posti μου τη έγινε στα ξαφνικά. Στην αρχή νόμιζα ότι θα έφταιγε που αναφέρθηκα στο Lost Άντε να δούμε λοιπόν τι έχει να γίνει στην συνέχεια. Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο Joshua μετέφερε όλες της μνήμες στην νέα Lisa και ότι ο θάνατος του Tyler είναι fake (damn!!!)
finch Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 lol. και προσπαθούσα να κάνω reply στο comment του sheik και δεν έβρισκα το θέμα. Πολυ πολυ καλο το φιναλε, με ωραιες εξελιξεις. Ελπιζω να συνεχιστει η σειρα γιατι παρα τις πολλες παραφωνιες της, βλεπεται ευχαριστα, ειδικα η 2η σαιζον ηταν αρκετα καλυτερη της 1ης. ΨΟΦΗΣΕ Ο ΤΑΙΛΕΡ, ΓΙΕΕΕΕΕΕΕΑΑΑΑ Όντως πολύ solid το φινάλε. Αλλά πιστεύω ότι το καλύτερο σκηνικό δεν ήταν ο θάνατος του Tyler. Αν και το χάρηκα άσχημα με το παλιο φλώρο, μου ήθελε και σχέση με εξωγήινο. Δεν σε χάλασε Tyler ε?? αλλά το σκηνικό που έσκασε ο Marc Singer σαν μέλος του Project Ares. Δέος απλά. Ο Singer για όσους δεν ξέρουν ήταν ο πρωταγωνιστής στο original V έπαιζε τον Mike Donovan.. Προς το παρών δεν έχουν ανακοινώσει αν θα βγει και 3η σαιζόν. Πιστεύω όμως ότι θα πάρει το Οκ μιας και η 2η δεν τα πήγε άσχημα. Απλά νομίζω έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 12 επεισόδια και όχι 10. Α ναι και κάτι τελευταίο "Now, THAT'S how you kill your mother"
Sellers Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 @finch, ε διάβασε και το π.μ μου ρε, μην με σνομπάρεις.
finch Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 @finch, ε διάβασε και το π.μ μου ρε, μην με σνομπάρεις. σου κρατάω μούτρα ..
katsikoula Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 δηλαδη αυτο ηταν το τελευταιο επεισοδιο της δευτερης σαιζον?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 καλά αν καταφέρει να πάρει και 3η season θα είναι θαύμα...
katsikoula Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 καλά αν καταφέρει να πάρει και 3η season θα είναι θαύμα... γιατι τα κανουν ετσι ρε γαμωτο? κ αν δεν καταφερει να παρει κ 3 season? θα μεινουμε με την απορία? δεν μπορουν να αποφασιζουν απο τα μεσα της σαιζον κ μετα να δουν τι θα δειξουν στο υπολοιπο της σαιζον?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 κανονικά δεν έπρεπε να είχε πάρει καν την 2η season... τώρα για αυτό που λες είναι κάπως δύσκολο, τα επεισόδια γυρίζονται σχεδόν μαζεμένα και το αν θα πάρουν ή όχι τη επόμενη season είναι θέμα θεαματικότητας, άρα το σενάριο εξελλίσεται όπως το είχαν είχαν εξαρχής...
privateer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 όταν υπάρχουν σειρές τύπου smallville που έχουν φτάσει 10 σαιζον δεν μπορείς να εκπλήσεσαι. Βέβαια αν ήταν στο CW το v θα είχε αναενωθεί για 5 ακόμη χρόνια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 το Smallville έχει τον Superman όμως, το V τι σκατά έχει?
privateer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 το Smallville έχει τον Superman όμως, το V τι σκατά έχει? Αν είναι superman αυτό που βλέπουμε τα τελευταία 5 χρόνια πάω πάσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα