ntg1980 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Εγκατέστησα πριν 3 μέρες τον IE9 (RTM)! Περί ταχύτητας ουδής λόγος, ο browser σκίζει, αλλά δε θα'πρεπε να μου κάνει και τόση εντύπωση που έχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Υπάρχει πρόβλημα με τον flash player! Όποτε μπαίνω σε σελίδες όπως το facebook και κάνω κλικ πάνω σε video, ο ήχος ακούγεται, αλλά το video κολλάει! Μόνο αν βάλω πάνω στην εικόνα τον δείκτη του mouse, η εικόνα συνεχίζει να παίζει και συγχρονίζεται με τον ήχο. Έψαξα στο google, κι όπως είδα... αυτό είναι ένα γνωστό πρόβλημα. http://www.webtlk.com/2011/02/16/fix-internet-explorer-9-ie9-cant-play-game-flash-video-and-java-applet/ http://www.associatedcontent.com/article/6182228/internet_explorer_9_facebook_problems.html?cat=15 Σας έβαλα μόνο 2 links που περιγράφουν τι ακριβώς συμβαίνει, αν ψάξετε, θα βρείτε κι άλλα. Παρατήρησα πως στον IE9 64bit αυτό δε συμβαίνει! Εκεί τα βίντεο παίζουνε κανονικότατα. Δεύτερο και πολύ ενοχλητικό πρόβλημα είναι η θολούρα μέσω Hardware acceleration. Μη μου πείτε "κατέβασε την αλεπού", τα ίδια χάλια έχει και ο Firefox 4! Δε μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο βάζουνε στους browsers να υποστηρίξουνε κάτι, το οποίο δεν είναι σε θέση να λειτουργήσει σωστά. Σ'αυτές τις περιπτώσεις πέρα του "βάλε chrome/opera", έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?
micos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Όπως λέει και στο 2ο link που έδωσες: "You can rely on Internet Explorer 8 until the bugs have been worked out of the Internet Explorer 9 beta" Ή στοn firefox 3.6 μέχρι ο να βγει η final το ff4
ntg1980 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Ναι, μόνο που εγώ μιλάω για τον final IE!
lefteris210 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 έχω παρόμοιο πρόβλημα με τον flash player , δηλαδή ενώ τον έχω εγκαταστήσει όταν πάω youtube δεν μπορώ να δω κανένα video και λέει ότι πρέπει να βάλω τον flash player. έχω κάνει τα πάντα install ξανά και ξανά και τον IE9 από την αρχή αλλα το πρόβλημα δεν λύνεται , μήπως έχετε να προτείνεται κάτι? επίσης στο δεύτερο PC μου δουλεύει κανονικά,άκυρο? και όμως αληθινό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.