Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια χαρά δουλεύει το driver sweeper

Δεν είπα ότι δεν δουλεύει είπα ότι είναι καταστροφικό.

Σβήνει πράγματα που δεν πρέπει.

Αυτά δεν τα λέω εγώ, τα λέει Developer των Drivers της AMD.

@ JohnVani18 ,

Δεν υπάρχει τίποτα, κλασικές βλακείες των AV είναι αυτά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν είπα ότι δεν δουλεύει είπα ότι είναι καταστροφικό.

Σβήνει πράγματα που δεν πρέπει.

Αυτά δεν τα λέω εγώ, τα λέει Developer των Drivers της AMD.

@ JohnVani18 ,

Δεν υπάρχει τίποτα, κλασικές βλακείες των AV είναι αυτά..

δεν θέλω να το χαρακτηρίσω τί λέει ο developer της AMD - στα pc μου εδώ και χρόνια δεν έχει προκαλέσει καμία ζημιά

του atiman μια φορά δοκίμασα και μάλιστα την τελευταία έκδοση και έτσι όπως την έβαλα την έβγαλα

@Psycho_Warhead

Το ξέρω/σε πιστεύω.

Που θα πάει, κάτι θα κάνω.. ^_^

@kom

Δίαβασε σε αυτή και στην προηγούμενη σελίδα κάποια σχόλιά μου και του kavalaSotiris.

Αφού τα διαβάσεις, πές μου αν κάνει καλή δουλειά.

υγ : πρίν 3 μήνες άρχησαν να μου εμφανίζονται προβλήματα, όχι αμέσως, μάλλον δεν σου άρχησαν κι εσένα ακόμα

δεν θέλω να το χαρακτηρίσω τί λέει ο developer της AMD - στα pc μου εδώ και χρόνια δεν έχει προκαλέσει καμία ζημιά

του atiman μια φορά δοκίμασα και μάλιστα την τελευταία έκδοση και έτσι όπως την έβαλα την έβγαλα

Ναι κι εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό αλλά για να το λέει κάτι θα ξέρει..

Ο λόγος που την έβαλες και την έβγαλες ?

Μάλλον είσαι ιδέας.

το pc μου τρέχει απροβλημάτιστα εδώ και 2 χρόνια πρίπου με το ίδιο installation των win7 ultimate 64x (γνήσια)

με uninstall ότι παλιό driver ώστε να είμαι up to date

είναι και θέμα τύχης μάλλον - εγώ στάθηκα τυχερός 2 χρόνια

Εγω με τη σειρα μου ολους τους drivers τους βαζω τον εναν πανω στον αλλο..Δεν ξερω αν αυτο ειναι τελειως λαθος..2-3 φορες ειχα χρησιμοποιησει το Driver Sweeper με την εξης διαδικασια...Uninstall τους Drivers μεσα απο το Revo Uninstaller και το control panel της ATI-reboot οχι σε safe mode και ανοιγμα του Driver Sweeper και καθαρισμος-reboot και install...Μπορει απο τυχη αλλα δεν ειχα ποτε σοβαρο προβλημα εκτος απο μια φορα που δεν μου ανοιγε ο catalyst αλλα δεν νομιζε να εφταιγε αυτο...

Τα κανει μονος του uninstall;

Δοκιμασα να το κανω install αλλα στο τελος βγαζει error οπως ανεφερε και καποιος αλλος πριν...Με δεξι κλικ δεν εμφανιζεται η επιλογη run as administrator ενω μεσα απο το control panel μειωνω το UAC αλλα παλι τιποτα..Δοκιμασα και την εκδοση 5.2.4 αλλα τιποτα..

Τελικα με δεξι κλικ ειχα μια επιλογη install with Revo Uninstaller Pro και εγκατασταθηκε...

Το θεμα ειναι οτι με το error δεν ολοκληρωνοταν η διαδικασια...Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι εβαλα τους 11.8 πανω απο τους 11.10 και δεν τους αναγνωριζε μετα και συνεχιζα να εχω τους 11.10 ενω αλλες φορες γινοταν νομιζω...Του Atiman η απεγκατασταση ειναι ευκολη και γρηγορη;

Από 11.9 σε 11.10 στο παρακάτω PC μου κατέβασε τον δείκτη εμπειρίας στα γραφικά, "Επιδόσεις επιφάνειας εργασίας για Windows Aero" από 4.6 σε 4.1 (από 11.2 και μετά ήταν στο 4.6)

Windows 7 pro 64, 1090T, 4x2gb 1333, GA-890GPA-UD3H, onboard κάρτα γραφικών HD4290 128mb+512mb

Δεν γνωρίζω αν αυτά τα benchmarks της Microsoft είναι αξιόπιστα, το αναφέρω και αν θέλει ας το δοκιμάσει κάποιος που έχει κανονική κάρτα γραφικών

καποιος φιλότιμος οc μας περιγράψει διαδικασία για να βγάλουμε τους παλιούς και να περάσουμε τους καινούριους σωστά και χωρί να έχουμε προβλήματα!!αν γίνετε μαζί και το πρόγραμμα για αφερεσεί του παλιού driver.Ευχαριστώ πολύ!!

Νέα έκδοση Atiman Uninstaller 6.1.3

Το Mediafire έχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούμε να τον κατεβάσουμε για την ώρα.

Edit: Η Σελίδα επανήλθε και το Link λειτουργεί κανονικά !

Atiman Uninstaller 6.1.3 Info

Διορθωσεις προβληματων.

1. Διορθωση επανεκκινησης μετα απο απεγκατασταση των Applications Profiles της σειρας 11.9, σε ολα τα συστηματα. (AppProfiles bug)

2. Διορθωση μη αυτοματης επανεκκινησης μετα απο απεγκατασταση μεσω του ενσωματωμενου Install Manager σε συστηματα Windows 32bit.

3. Διορθωση μη εκκινησης του Uninstaller μετα την χρηση προγραμματων σαν το windows 7 manager.

Βελτιωσεις.

1. Πληρεστερη απεικονηση πληροφοριων των παραμετρων των οδηγων στην πρωτη "μασκα". Χρησιμο κυριως για την εκτελεση του προγραμματος και λιγοτερο για πληροφοριακους λογους.

2. Ελεγχος και απεγκατασταση παραμετρων του Windows\winsxs που αφορουν αρχεια ΑΤΙ για τους επομενους οδηγους.

3. Ελεγχος του UAC κατα την εκτελεση του προγραμματος.

Στην περιπτωση που ειναι ενεργο, η εφαρμογη σταματα - απενεργοποιει το UAC - κανει επανεκκινηση - τρεχει αυτοματα και μολις τελειωσει τελειως η απεγκατασταση με την εξοδο απο

τον uninstaller το ενεργοποιει ξανα, οπως ηταν πριν.

Στην περιπτωση λαθους χειρισμου μπορουμε να ενεργοποιησουμε το UAC με τη εντολη enableUAC.exe απο το παραθυρο εντολων.

ΣΗΜ. Το UAC (User Account Control) πρεπει να ειναι disable γιατι διαφορετικα το συστημα δεν μπορει να εκτελεσει επαναλαμβανομενα windows scripts σαν Administrator.

4. Δημιουργια αρχειου restore point για ολο το συστημα.

4α. Σε περιπτωση γενικου προβληματος επαναφερει το συστημα στην αμεσως προηγουμενη κατασταση της απεγκαταστασης τρεχοντας την εντολη sysrestore.exe απο οποιοδηποτε σημειο DOS

περιβαλοντος. (safe mode with command prompt).

5. Δημιουργια αρχειου restore point μονο για τα ενεργα ControlSet's του συστηματος.

5α. Σε περιπτωση προβληματος του boot VGA device επαναφερει το συστημα στην προηγουμενη κατασταση τρεχοντας την εντολη setrestore.exe απο οποιοδηποτε σημειο DOS περιβαλοντος.

(safe mode with command prompt).

6. Το τελευταιο παραθυρο των πληροφοριων της απεγκαταστασης περιλαμβανει,

6α. Πληρεστερο Next Gen Events Log file που απεικονιζει οτιδηποτε εχει διαγραφει απο το συστημα.

6β. Ειδικο μενου Check system current bootable situation το οποιο ελεγχει την κατασταση των bootable device του συστηματος εκεινη την στιγμη και μας ενημερωνει και online αλλα και μεσω αρχειου καταγραφης εαν το συστημα ειναι ασφαλες στο επομενο restart.

7. Αυξημενα αξιοπιστη η λειτουργια της νεας εκδοσης του ενσωματωμενου ES Install Manager.

Ε μαγγες κατεβασα το καινυργιο atiman unistaller απο το παραπανω link αλλα δεν μπορω να το κανω εγκατασταση μου λεει οτι δεν επιτρεπεται να εκτελεσθει απο ολους τους χρηστες και οτι πρεπει να μπω σαν admin...το θεμα ειναι οτι ειμαι ηδη σαν admin και δεν εχει κ στο δεξι click run as admin....τι να κανω??αν μπω σε safe mode θα μπορεσω να το κανω εγκατασταση???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...