NiKoS WSN Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Λοιπόν έχω τον διαμοιραστή στον πρώτο όροφο και στο ισόγειο έχω λάπτοπ (όχι κάθετα είναι 15 μέτρα μακριά και 3 μέτρα ύψος από το ισόγειο... όμως ,μεσολαβεί στα 15 μέτρα και ένα μακρύ ντουβάρι -περίπου οι αριθμοί-) και θέλω να πιάνει ιντερνετ κάτω μερικά λάπτοπ πιάνουν και άλλα όχι μπορείτε να μου προτείνετε κάποια τόσο δυνατή ασύρματη κάρτα δικτύου (αν παίζει ρόλο το μοντέλο του μοντεμ κλπ σας τα λέω); ΥΓ. υπάρχει κανένα μαγαζί που να σου το δίνει να το δοκιμάσεις και άμα δεν σου κάνει να το δώσεις πίσω; ΥΓ. να μην ξεπερνάει τα 50 ευρώ (αλλά προτάσεις ας γίνονται) Έψαξα λίγο και να υποθέσω ρόλο για την απόσταση παίζει η συχνότητα λειτουργίας; 2,4Ghz καλό;
NiKoS WSN Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Τελικά μπορείτε να μου προτείνετε γιατί την Παρασκευή θα πάω να αγοράσω και δεν πολύ εμπιστεύομαι τους ανθρώπους στα καταστήματα... Αυτόεδώ λέτε να κάνει...
lexmark Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Και γιατί, σε αυτά τα λεφτά, δεν παίρνεις ένα repeater που ξέρεις ότι θα σου παίξει απροβλημάτιστα;
NiKoS WSN Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Και γιατί, σε αυτά τα λεφτά, δεν παίρνεις ένα repeater που ξέρεις ότι θα σου παίξει απροβλημάτιστα; Για δώσε πληροφορίες δεν ήξερα καν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο... Υγ. έκανα θέμα στο φόρουμ adsl routers πιστεύω εκεί είναι η θέση του...
lexmark Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Βρίσκεις ένα σημείο στο ισόγειο με το laptop σου που να πιάνει αξιοπρεπές σήμα και μετά στήνεις κάτι τέτοιο (<-- click that). Μετά από αυτό θα έχεις σήμα, αν όχι σε όλο το ισόγειο (εξαρτάται από τη διαμόρφωση του χώρου), στο περισσότερο κομμάτι του. Το στήσιμο του μηχανήματος είναι σχετικά εύκολο ακόμα και για πρωτάρη (αν κάτσει να διαβάσει το manual που είναι στη συσκευασία του). Θα έπρεπε να το είχες βάλει στα Δίκτυα
NiKoS WSN Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Βρίσκεις ένα σημείο στο ισόγειο με το laptop σου που να πιάνει αξιοπρεπές σήμα και μετά στήνεις κάτι τέτοιο (<-- click that). Μετά από αυτό θα έχεις σήμα, αν όχι σε όλο το ισόγειο (εξαρτάται από τη διαμόρφωση του χώρου), στο περισσότερο κομμάτι του. Το στήσιμο του μηχανήματος είναι σχετικά εύκολο ακόμα και για πρωτάρη (αν κάτσει να διαβάσει το manual που είναι στη συσκευασία του). Θα έπρεπε να το είχες βάλει στα Δίκτυα Αν δεν πιάνει καθόλου ( εμένα σε ένα σημείο μου πιάνει, ελάχιστο και αυτό δεν είναι διαρκές...) Edit επειδή πρέπει να το πάρω οπωσδήποτε από το πλαίσιο και στο πλαίσιο το έχει 45ευρώ έχει αυτό με 10 ευρώ παραπάνω, αυτό σου προσφέρει μ΄πως περισσότερο σήμα;
erevos_csd Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Αν δεν πιάνει καθόλου ( εμένα σε ένα σημείο μου πιάνει, ελάχιστο και αυτό δεν είναι διαρκές...) Edit επειδή πρέπει να το πάρω οπωσδήποτε από το πλαίσιο και στο πλαίσιο το έχει 45ευρώ έχει αυτό με 10 ευρώ παραπάνω, αυτό σου προσφέρει μ΄πως περισσότερο σήμα; Για 10 ευρώ μην το σκέφτεσαι καν. Στο router μπορείς να αλλάξεις την κεραία; Αν μπορείς, βάλε και κάτι τέτοιο: http://www.skroutz.gr/c/738/wifi-antennas.html?keyphrase=omni+directional+antenna κατά προτίμηση 8dΒi και πάνω.
lexmark Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Επειδή έχω ένα θέμα με το ΠΛΑΙΣΙΟ, δες και από εδώ Πχ, στο Xpatit το έχει με 38€ + τα μεταφορικά το παίρνεις με 45€ (<--πρόχειρος υπολογισμός, για λεπτομέρειες πάρε τους ένα τηλ.). 10€ πιο φτηνά δηλαδή.
rigo0sotirhs Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Για 10 ευρώ μην το σκέφτεσαι καν. Στο router μπορείς να αλλάξεις την κεραία; Αν μπορείς, βάλε και κάτι τέτοιο: http://www.skroutz.gr/c/738/wifi-antennas.html?keyphrase=omni+directional+antenna κατά προτίμηση 8dΒi και πάνω. Έχει δίκιο με λίγα λεφτά και χωρίς κόπο Αν δεν πιάσει αυτό τότε πήγαινε στην κοσμοντατα στη Στουρνάρη και βρες κεραία μαζί με κάρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.