Advertisement Advertisement Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει σπουδασει, η σπουδαζει κανεις σας στην αγγλια (για Bachelor)? αν ναι, σε ποιο πανεπιστημιο ? για να παει καποιος τι χρειαζεται ?

ευχαριστω εκ των προτερων!!!

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ξεκινάω το bachelor μου στην πληροφορική..

Χρειάζεται λεφτα, ορεξη για διάβασμα και υπομονή!

Οσο καλά και να ξέρεις την γλώσσα δεν είναι η μητρική σου οποτε σίγουρα κάποιο προβλημα θα υπάρχει στην αρχή. Είτε μεγάλο είτε μικρο!

Δημοσ.

ακομη και αν φτασει 9χιλ λιρες fees θα πατε αγγλια?

αν τα εχουμε και αξιζει γιατι οχι ?

Ξεκινάω το bachelor μου στην πληροφορική..

Χρειάζεται λεφτα, ορεξη για διάβασμα και υπομονή!

Οσο καλά και να ξέρεις την γλώσσα δεν είναι η μητρική σου οποτε σίγουρα κάποιο προβλημα θα υπάρχει στην αρχή. Είτε μεγάλο είτε μικρο!

και εγω για πληροφορικη ενδιαφερομαι.....

σε ποιο πας (αν θες μου λες)? πηγες απο εκει ? τι πρεπει να κανουμε για να παμε (γενικα)? ξερω μερικα πραγματα για το ucas, πρεπει να εχεις καποιο καλο βαθμο στο απολυτηριο για να πας ?

παιζει ρολο αν εισαι απο επαλ η ενιαιο λυκειο ? τι αλλα χαρτια χρειαζομαι (και γενικα ποια ?)?

ευχαριστω εκ των προτερων!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

συνηθως ανα χρονια αναγραφονται τα διδακτρα. αν εισαι Αθηνα περνα μια βολτα απο το british council στο κολωνακι, θα σε βοηθησουν.

Δημοσ.

συνηθως ανα χρονια αναγραφονται τα διδακτρα. αν εισαι Αθηνα περνα μια βολτα απο το british council στο κολωνακι, θα σε βοηθησουν.

ευχαριστω, και αν ειμαι θεσσαλονικη ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον στην ουσια εδωσαν το ελευθερο να χρεωνουν εως 6χιλ λιρες μονο για fees ανα ετος και 9χιλ στα top.

The maximum tuition fees a university or college can charge is:

* £3,290 for 2010/11

* £3,375 for 2011/12

* £9,000 for 2012/13

The increase in the maximum tuition fees rate to £9,000 in 2012/13 only applies if you’re entering university or college for the first time in September 2012 or later. Not all universities or colleges will charge the maximum amount. Those that charge over £6,000 will need to ensure that students from all income groups can access their courses.

2. http://www.guardian.co.uk/news/datablog/2011/mar/25/higher-education-universityfunding εδω εχει μια λιστα...

ειναι η χειροτερη εποχη να πας αγγλια.ανεβασαν ψηλα τον αμανε...τωρα αν βρεις ακρη με τα loans κτλ. ή περισσευουν ΑΡΚΕΤΑ(κανα +10 χιλ ανα ετος για προσωπικα εξοδα) για να ζησεις ανετα οκ.

ολα μετρανε και οι βαθμοι σε συγκεκριμενα μαθηματα.αν πας σε μεσαζοντες κατα 90% θα σε βαλουν σε foundation προγραμμα(στυλ φροντιστηριο καπου στην πολη σου ή εκει για χ διαστημα μεχρι να παρεις ielts).

το πιο σωστο ειναι να επικοινωνεις ο ιδιος με τα unis me mails ή μεσω ucas(αν και συνηθως ακομη και εκει το ielts το θελουν)

3.μην επιλεξεις καλο πανεπιστημιο αν ειναι να μην το βγαλεις-διαβασεις(κοιτας τα μαθηματα και τι γινετε αν αποτυχεις σε κατι.ας πουμε λες πληροφορικη-ολα σχεδον τα unis θεωρουν βεβαιο οτι θα ξερεις καπου 2ο-3ο ετος να προγραμματιζεις σε java ή c++ συνηθως gui προγραμμα με αλγοριθμους)...

εχουν καει αρκετοι στην αγγλια.

για το πως επιλεγεις το uni,μπαινεις στο times uk list και βλεπεις τις θεσεις ανα ειδικοτητα.

4.παντως στην θεσσαλονικη εχουν το καλυτερο uni-κολλεγιο-συνεργασια που παιζει για Ελλαδα.city.academic.gr

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...