Gigenis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Η Microsoft έδωσε στη διάθεση των χρηστών του διαδικτύου τη νέα έκδοση του Internet Explorer, τον ΙΕ9, η οποία προσφέρει βελτιώσεις σε πάρα πολλούς τομείς και στοχεύει να αυξήσει το μερίδιο της αμερικάνικης εταιρίας. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του προγράμματος, ο νέος browser μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα γραφικά, είναι πιο ασφαλής και να προσφέρει ανωνυμία αντίστοιχη με αυτή των ανταγωνιστικών προγραμμάτων. Στόχος της Microsoft είναι η ανάκτηση του χαμένου εδάφους σε ποσοστά χρήσης, αφού οι επισκέπτες του διαδικτύου έχουν αρχίσει να στρέφονται σε άλλες λύσεις. Αναμένουμε περισσότερα στοιχεία για την πορεία των downloads του Internet Explorer 9 μέσα στις επόμενες ημέρες. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα έκδοση επισκεφτείτε τη διεύθυνση Download: Internet Explorer 9.0 (32bit & 64bit) Πηγή: nooz.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Να είχαμε και ενα ελληνικό spellcheck... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Σαν ταχύτητα πάντως πρέπει να είναι ότι πιο γρήγορο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Λίγο που τον δοκίμασα είναι πραγματικά απίστευτα γρήγορος. Βέβαια πρέπει να έχει άπειρα θέματα συμβατότητας. Ακόμα και εδώ που γράφω την απάντηση στο thread πατώντας το enter πας δύο γραμμές από κάτω αντί για μία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Οντως ειναι γρηγορος! Sent from my iPhone 4 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekara21jimenez Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Φοβερος παλικαρια, δεν εχω μιση ωρα που τον κατεβαζα και ριχνει τον chrome για πλακα. Και ειναι και απλο το interface. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 ναι φαινεται αρκετα ποιο γρηγορος απο τον chrome χωρις βεβαια ο τελευταιος να υποστηριζει ακομα gpu acceleration τι γινεται ομως με τα add ons και συγχρονισμο διαφορετικων ie του ιδιου χρηστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 υποστηρίζει gpu acceleration o Chrome αλλά "experimental", δεν είναι επίσημα ενεργοποιημένο επειδή είναι κάπως τραγικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Wow... Μισω τον IE γενικα, αλλα ετσι ειπα να το κατεβασω να δω τι παιζει με τη νεα εκδοση... Πραγματικα παει σφαιρα. Μεχρι και διαφορες στο speedtest ειδα. Με τον firefox εχω ping 65ms και με τον ΙΕ 27ms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epicouros Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Πραγματικα δεν το περιμενα να ειναι τοσο γρηγορος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DooKoo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Πράγματι πολύ γρήγορος.Με εντυπωσίασε η microsoft.Απο θέμα ασφάλειας όμως τί λέει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Λογικα θα εμφανιστει σαν ενημερωση και στα windows update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Εγω που εχω 64-bit να κατεβασω αυτον; Ποια η διαφορα με την αλλη εκδοση; Με τη παλια εκδοση του IE, τι κανουμε; Σβηνεται αυτοματα; Εχω windows 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo24gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 κανονικα δεν πρεπει να μας το βγαλει το windows update? ακομα δεν μου εβγαλε καμια ενημερωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 δεν ξερω τι του κανανε αλλά πάει σφαίρα...το μονο που μενει να δουμε ειναι τα γύρω γύρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Γαμώτο δεν υπάρχει έκδοση ΙΕ9 για Linux :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα