Nymfadora Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα για λίγο τα φώτα σας. Λοιπόν, έχω ένα TOSHIBA A300 15J στο οποίο έβαλα τα Win7. Έκτοτε ενώ λειτουργεί κανονικά ο φορητός το touchpad και το πληκτρολόγιο σταματούν να λειτουργούν. Για να δουλέψει ξανά πρέπει να κάνω restart 2 με 3 φορές. Θα λειτουργήσει για λ΄πιγο και μετά ξανά τα ίδια. Εγκατέστησα τους drivers που διατήθενται για τα vista αλλά δεν είδα καμία βελτίωση. Επείσης έχουν μπερδευτεί και τα σύβολα του πληκτρολογίου, άλλα πατάω και άλλα βγάζει. Τί θα μπορούσα να κάνω και τί μπορεί να φταίει (όπως καταλαβαίνεται ερωτηματικό δεν παίζει). Ευχαριστώ
Nymfadora Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, με τέτοια κρίση? απ’ο το θείο βέβαια!!!
TheELF Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Επείσης έχουν μπερδευτεί και τα σύβολα του πληκτρολογίου, άλλα πατάω και άλλα βγάζει. Τί θα μπορούσα να κάνω και τί μπορεί να φταίει (όπως καταλαβαίνεται ερωτηματικό δεν παίζει).Ευχαριστώ Αυτά που περιγράφεις δεν είναι από driver αλλά από κάποιο άλλο πρόβλημα αυτά που πρέπει να κοιτάξεις είναι α)κάποια ρύθμιση στο bios τρώει σκάλωμα καμιά φορά και αλλάζουν οι ρυθμίσεις από μόνες τους. β)άσε τα αστεία και πες μας τι έπεσε στο πληκτρολόγιο (τσάι,καφές,νεράκι ;; )
Nymfadora Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Και όμως, στο πληκτρολόγιο δεν έχει πέσει τίποτε γι αυτό παραξενεύομαι. Στο bios τι ρύθμιση θα πρέπει να κάνω? ευχαριστώ
Bokmaker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Υπάρχουν πολλά πληκτρολόγια που είναι ελαττωματικά απο την αγορά τους αυτό δέν έχει καμιά σχέση με τα λειτουργικά προγράμματα του υπολογιστή. Πήγαινε στο μαγαζί που το αγόρασες με την εγγύηση να σου το δούν, άν η περίπτωση σου είναι τέτοια θα σου το κρατήσουν για Service.
Nymfadora Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δεν νομίζω. το πρόβλημα παρουσιάστηκε 2 χρόνια μετά.
marlia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εμενα μου ειχε δημιουργηθει ενα παρομοιο προβλημα αλλα εφταιγε η μπαταρια και οταν την εβγαλα δουλευε και το πληκτρολογιο και το toychpad.. Σε acer..
vagelas13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ολα τα acer το κανουν απο μπαταρια κι εμενα παλια που ειχα το ιδιο εχω και ενα ΑΜΙΛΟ παλιο και δεν μου δουλεβουν μερικα πληκτρα (F1-@2-W-E-S-D-Z-X)rvthsa kai παω για πληκτρολογιο ξερει κανεις τιμες
ice25 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 δοκίμασε με ένα live cd του ubuntu να αποκλείσεις πρόβλημα hardware www.ubuntu.com κατέβασε το και κανε από εκεί εκκίνηση (δεν θα επιλέξεις εγκατάσταση) αν δουλέψει το πληκτρολόγιο δεν έχεις πρόβλημα hardware
Biogeorge Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Αδερφέ επειδή λες άλλα πατάς κι άλλα σου βγάζει μήπως έχεις πατήσει καταλάθος το κουμπί που λέει NUM LOCK; Για δες το, γιατί άμα το πάτησες αντί για γράμματα στην δεξιά πλευρά του πληκτρολογίου θα σου βγάζει αυτά τα σύμβολα που λες.
micos000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Εγώ θα έλεγα να κάνεις επαναφορά στο λειτουργικό που είχες με τον laptop (vista?). Δεν και αυτό που λέει ο Biogeorge για το numlock. Ήχο έχεις με το 7άρια; Σε έναν A530 που έστησα 7άρια, ενώ όλες οι συσκευές δούλευαν σωστά, δεν έβγαζε καθόλου ήχο.
Nymfadora Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις προτάσεις. Το num lock δεν έχει να κάνει κανένα πρόβλημα. Δοκίμασα και άλλη έκδοση από 7, δοκίμασα και ΧΡ αλλά τπτ. δεν ξέρω. Μόλις ξανακολλήσει θα δοκιμάσω να βγάλω την μπαταρία μήπως είναι απο εκεί. Και πάλι ευχαριστώ
vagelas13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 δοκίμασε με ένα live cd του ubuntu να αποκλείσεις πρόβλημα hardware www.ubuntu.com κατέβασε το και κανε από εκεί εκκίνηση (δεν θα επιλέξεις εγκατάσταση) αν δουλέψει το πληκτρολόγιο δεν έχεις πρόβλημα hardware Ελειπα σκυριακο θα το κανω αλλα ακου τωρα και κατι παρομοιο με το φιλο εχω ενα πρεσαριο 2100 παλιο δηλαδη καταφερα και περασα απο θειο φυσικα τα ςταρτερ και να δεις που δε δουλευει το πληκτρολογιο ενω με ΧΡ και μονομαχο δουλευε μια χαρα και επι πλεον δεν ανοιγει το λοαντερ που ειχε μεσα ο θειος ημαλον το ανοιγει αλλα οι επιλογες ειναι ολες θολες ξερεις. Και κατι ακομα κατεβασα πακετο γλωσσας ελληνικα αλλα τιποτα στις αναβαθμησεις δε το βρισκω
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Τα starter είναι για τα μπάζα. Καλύτερα να βάλεις xp. Αν θέλεις 7άρια να πας απ ευθείας στα home premium ή home basic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.