Προς το περιεχόμενο

πως να στειλω κατι στην νιγηρια?

Cernic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια πριν λιγο καιρο εβαλα ενα κινητο τηλεφωνο αγγελια και ενδιαφερθηκε να μου το αγορασει καποιος απο το εξωτερικο και μου ειπε να το στειλω στην νιγηρια του ειπα τον αριθμο τραπεζης μου και μου ηρθε ενα μαιλ απο μια τραπεζα απο την χωρα του και λεει οτι πρεπει να στειλω τον αριθμο της αποστολης για να μπουν τα λεφτα στον λογαριασμο μου εγω πως θα το στειλω αυτο εκει?και απο που θα παρω αυτον τον κωδικο?και ειναι εγκιρο οτι θα παρω τα χρηματα εγω εβαλα την αγγελια στα ελληνικα και αυτος ελληνικα δεν ξερει πως θα ξερω οτι το μαιλ που μου ηρθε απο την τραπεζα ειναι εγκυρο και δεν ειναι πλαστο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια πριν λιγο καιρο εβαλα ενα κινητο τηλεφωνο αγγελια και ενδιαφερθηκε να μου το αγορασει καποιος απο το εξωτερικο και μου ειπε να το στειλω στην νιγηρια του ειπα τον αριθμο τραπεζης μου και μου ηρθε ενα μαιλ απο μια τραπεζα απο την χωρα του και λεει οτι πρεπει να στειλω τον αριθμο της αποστολης για να μπουν τα λεφτα στον λογαριασμο μου εγω πως θα το στειλω αυτο εκει?και απο που θα παρω αυτον τον κωδικο?και ειναι εγκιρο οτι θα παρω τα χρηματα εγω εβαλα την αγγελια στα ελληνικα και αυτος ελληνικα δεν ξερει πως θα ξερω οτι το μαιλ που μου ηρθε απο την τραπεζα ειναι εγκυρο και δεν ειναι πλαστο?

??????????

για να παρεις αυτον τον αριθμο,πρεπει να το στειλεις το πακετο,οποτε και του δινεις τον αριθμο.αλλα αυτος τοτε ξερει οτι το δεμα του ερχεται,χωρις να εχει πλερωσει,αρα δεν σου στελνει χρημα,και μετα τρεχεις μπας και γλυτωσεις τιποτα,αλλα ειναι αργα πλεον...........

τοσο αναγκη εχεις απο τα χρηματα του κινητου?????κατεβασε λιγο την τιμη και πουλατο ελλαδα

παιδια λεει οτι εχει πρωπληρωση στην τραπεζα και λεει η τραπεζα οτι για την ασφαλεια του αγοραστη και του πωλειτει μολις γραψω τον κωδικο θα μου ερθουν τα χρηματα...μου εστειλε κανονικο μειλ η τραπεζα αλλα πως το εξακριβονω οτι ειναι αληθινο το μειλ ?

Μην το ψάχνεις, ψεύτικο είναι.

παιδια λεει οτι εχει πρωπληρωση στην τραπεζα και λεει η τραπεζα οτι για την ασφαλεια του αγοραστη και του πωλειτει μολις γραψω τον κωδικο θα μου ερθουν τα χρηματα...μου εστειλε κανονικο μειλ η τραπεζα αλλα πως το εξακριβονω οτι ειναι αληθινο το μειλ ?

Αν ακόμα πιστεύεις οτι δέν είναι απάτη,δήλωσε στον ενδιαφερόμενο αγοραστή οτι προέκυψε ένα θέμα (λάθος κοστολόγηση ας πούμε ή έξοδα αποστολής) και ζήτα ένα +20% πάνω απο την τιμή που το πουλάς.Θα διαπιστώσεις οτι είναι κάτι παραπάνω απο πρόθυμος να πληρώσει,ασχέτως του ποσού που θα ζητήσεις...

Αν και μετά απο όλες τις απαντήσεις που δώθηκαν ακόμα επιμένεις να το στείλεις τότε έλα να κάνουμε το ίδιο εγχώρια. Θα σου δώσω τα διπλάσια εγώ μην ανησυχείς... Τουλάχιστον να ενισχύσεις την τοπική οικονομία.

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ

Και σιγουρα θελει να το στειλεις

City: Ibadan

State: Oyo State,

Country: Nigeria

γνωστη η πολη για την ευρωστη οικονομια της και για τους πλουσιους κατοικους της :mrgreen:

εγώ έχω απορία.

σε ποιές σελίδες βάζετε αγγελίες?

γιατί εγώ σε όσες και να έχω βάλει ποτέ δεν έχω πέσει σε νιγηριανό.

(emarket,124sold,aggeliopolis(μια φορά σε αυτό),ebay)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...